- 19 Ağustos 2019
- 121
- 195
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana dedi ki "arkadaş arkadaşa her türlü şaka yapar yanlış anlıyorsa samimiyetsizdir." ben yine alttan aldım. Sana nazıkçe yazdım samimiyim.Hanfendiye bak bir de çocuk gibi azarlıyor dedi. Azarlamadım ki.Neden bilmiyorum bana komik geldi. Cok samimi arkadaslarima Ben de Boyle sakalar yaparim. Ama hoslanmayan o tarz sakalar sevmeyene yapmam asla ve uyarilirsam da alinmam. Bence diyin "Ben boyle sakalardan hoslanmiyorum Sana da o niyetle dememistim." Diye. Anlamazsa kendi bilir. Bel alti sakalardan herkes hoslanmaz sinir ve saygi bilmek lazim.
Bu akşam moralim güzel eşime vercemm diyor.Afedersiniz. Ya da morali bozuksa vermicem diyor. Ben de diyemem öyle çekinirim. Allahtan bize siz verceniz mi diye sormadı. Ben böyle mahremiyetimi konuşamam derdim herhalde ona da bozulurdu. Gerçekten konuşamıyorum. Ama o deli dolu çılgın bir kız. Severdim de. Çok alıngan. Verecekse versin bize neden diyor ki anlayamıyorum.Ayyyy şu "vermek" kelimesinden tiksiniyorum. Ne iğrenç bir tabirdir yaa
Hatam olmuş olabilir. Ben de daha dikkatli ve özenli olurum.Daha önce sizi yanlıs anlamıs neyse ama sizde defalarca hatırlayıp espri yaparak baya sacma davranmıssınız. Birde ikinizde evlisiniz yani.. Sizi yanlıs anladıgı konuyu o hatırlatsa sızın her seferınde kapatmanız lazımdı olması gereken buydu ama sız bunu yapmayınca böyle sacma sapan şakalar buraya kadar gelmiş.
Ya bilmiyorum iyidir falan ama bu muhabbetler hiç hoş değil. Gerekirse konuşulur mesela bişey danışmak ister, bir rahatsızlığı olur, akıl danışmak ister. Ama bu konuların sohbet mezesine dönüşmesi çirkin. Erkeklere kızıyoruz, kadınlarda yapıyor bunu maalesefBu akşam moralim güzel eşime vercemm diyor.Afedersiniz. Ya da morali bozuksa vermicem diyor. Ben de diyemem öyle çekinirim. Allahtan bize siz verceniz mi diye sormadı. Ben böyle mahremiyetimi konuşamam derdim herhalde ona da bozulurdu. Gerçekten konuşamıyorum. Ama o deli dolu çılgın bir kız. Severdim de. Çok alıngan. Verecekse versin bize neden diyor ki anlayamıyorum.
Bana dedi ki "arkadaş arkadaşa her türlü şaka yapar yanlış anlıyorsa samimiyetsizdir." ben yine alttan aldım. Sana nazıkçe yazdım samimiyim.Hanfendiye bak bir de çocuk gibi azarlıyor dedi. Azarlamadım ki.
Arkadaşının cinsel hayatında sorunlar var bence ona bir doktor önerMerhaba..
Kaç gündür hastaydım. Bizim bir arkadaş grubumuz var orda da yazmıştım.Onlar buluşacaktı ben gidemeyecektim. Terliyorum ateşleneceğim galiba diye gelemeyeceğim belirttim. Arkadaşım dedi ki "bunlar aids belirtisi ben sana demedim mi herkese verme diye" sonuna da gülücük kahkahaları koydu.
Öyle kalakaldım. Bir süre sonra gülümseyerek nazikçe, "böyle şakalar yapma bana ben sevmem" yazdım. Ardından birsürü laf saydı. "Aman ne dedim ki ben şaka yaptım falan diye. Sinir oldum şu an sana beni niye azarlıyorsun birdaha sana şaka yapmayacağım" gibi birsürü şeyler. "Hem sen bana ne tür şeyler yersin derken iyiydi" dedi. Onu da anlatayım: Çay bahçesinde oturuyorduk. Bu dedi ki "çok açım çok açım" Ben de "burda ne var acaba.. ne tür şeyler yersin? dedim Niyetim hiç kötü değildi." Şimdi söylücem ben sana "dedi. Hay Allah yanlış anlaşıldım dedik beraberce güldük falan. Sonra bu bizim aramızda espri kalmıştı öyle. Yine başka günlerde bile ne tür şeyler yersin derken ben başka erkeklerinkini kastetmedim. Evliyiz kocalarımız var sonuçta. Bu espriyi arada bir hatırlatıp birlikte gülerdik. Ya ne bileyim sevdiğim bir arkadaşımdı niyeti kötü değildir tabi ama ben birşeyden rahatsız olup dile getirdiysem bu normal değil mi?Pardon canım şaka bi yana geçmiş olsun dese daha doğru olmaz mıydı.. Hasta halimle üstüme vardı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?