- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi kumralimkumral
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle şunu söylemeliyim,sizinde yardımlarınızla içimdeki huzursuzluktan kurtulmak için yazıyorum.Biraz uzun olabilir affola.
Benim çok eski bir arkadaşım var.önceden çok samimiydik şimdi nişanlı çok rahat görüşemiyoruz haliyle.Önceki samimiyetimize dayanarak bana herşeyini anlatırdı.Arkadaşım eski erkek arkadaşıyla cinsel bir birliktelik yaşamış,içkili olduğu bir gün.Neyse ben çocuktan pek hoşlanmıyordum zaten.Bir süre daha devam ettikten sonra çocuk sıkıldım diyerek arkadaşımdan ayrıldı.Arkadaşım çok konuştu çocukla ben ne yapacağım diyerek.Çocuk özür dilerek söylüyorum'diktirirsin n'olcak' diyerek kızı ortada bıraktı.Çok acı çekti arkadaşım,öğrendiğimde yargılamadım,dinledim ,karşına seni her halinle kabul edecek biri çıkar dedim.Neyse olayların üzerinden 3 4 ay geçti arkadaşım eski bir arkadaşıyla görüştüler sevgili oldular.Ben çocuğu tanıyordum zaten sevgilimde tanıştı 4 lü olarak görüşüyorduk arada.Sonra arkadaşım benimle bir düşüncesini paylaştı şok oldum
sevgilisiyle beraber olacaktı onu bakire olduğuna inandırıp sonra yoluna devam edecektinasıl yapacağını sorduğumda ,valla bir bayan olarak çok utanıyorum kızlar.Bu yapay kızlık bilmem nesi varmış.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Saçmalama dedim,vicdanın bunu kaldırır mı dedim.yapmak zorundayım,ya hersey yoluna gırecek yada mahvolacak dedi.ne kadar konuştuysam da dinletemedım.sonuçta bır yere kadar müdahale edebiliyorum.neyse sonuçta dediğini yaptı, inanmış çocukcağız ve şuanda evlilik hazırlığı yapıyorlar mayısta düğünleri var.Ben onlarla ne zaman görüşsem aklıma gelıyor,içim almıyor.kendi kendime diyorum banane..ama olmuyor içim sıkılıyor.Çocukla bir kaç kere öyle laflarken laf arasına bazı tedirginlikleri olduğunu hissettim.neticede eskisi kadar görüşmüyoruz çünkü ben huzursuz hissediyorum kendimi kızlar.ne yapsam da bu histen kurtulsam yardımlarınızı bekliyorum..
bu arada hızlıca içimden geçenlerı yazdım yanlış yazdığım yerler olabilir kızlar kusura bakmayın
Öncelikle şunu söylemeliyim,sizinde yardımlarınızla içimdeki huzursuzluktan kurtulmak için yazıyorum.Biraz uzun olabilir affola.
Benim çok eski bir arkadaşım var.önceden çok samimiydik şimdi nişanlı çok rahat görüşemiyoruz haliyle.Önceki samimiyetimize dayanarak bana herşeyini anlatırdı.Arkadaşım eski erkek arkadaşıyla cinsel bir birliktelik yaşamış,içkili olduğu bir gün.Neyse ben çocuktan pek hoşlanmıyordum zaten.Bir süre daha devam ettikten sonra çocuk sıkıldım diyerek arkadaşımdan ayrıldı.Arkadaşım çok konuştu çocukla ben ne yapacağım diyerek.Çocuk özür dilerek söylüyorum'diktirirsin n'olcak' diyerek kızı ortada bıraktı.Çok acı çekti arkadaşım,öğrendiğimde yargılamadım,dinledim ,karşına seni her halinle kabul edecek biri çıkar dedim.Neyse olayların üzerinden 3 4 ay geçti arkadaşım eski bir arkadaşıyla görüştüler sevgili oldular.Ben çocuğu tanıyordum zaten sevgilimde tanıştı 4 lü olarak görüşüyorduk arada.Sonra arkadaşım benimle bir düşüncesini paylaştı şok oldum

Son düzenleyen: Moderatör: