Arkadaşımın yalan üzerine evliliği...

peki siz kendi iç dünyanızda arkadaşınızını bu kadar suçlarken, yüzüne karşı bu suçlamaları ifade etmeyince, bir nevi yalan söylemiş gibi olmuyor musunuz?

görüşlerinizi açıkça söyleyin ona
ben iç dünyamda seni suçluyorum
senin suç ortağın gibi hissediyorum kendimi
senin nişanlına söylediğin yalan, benim vicdanımı rahatsız ediyor deyin

en mahrem sırlarını bildiğiniz birine dürüst olun ki onu gönül dünyanızdaki konumunuzu bilsin

dost dediğin dürüst olur, değil mi?

ben en başından beri söylüyorum ona,uyardım da çok kez,ama nereye kadar müdahale edebilirim, o onun hayatı değil mi ? az önce bir mesajımda da yazdım,kendim bile kabullenemediğim bir şeyi nasıl başkasına anlatayım dedim.bu ve bunun gibi bir çok şey söyledım,kabul etmediğimi onaylamadığımı rahatsız oduğumu zaten biliyor.o yüzden sıkı sıkıya tembıhledı,rahatsız olduğum için birilerine anlatmam dan tedırgın olduğu için...

Bu arada düzelteyım arkadaşım operasyon değil bu yaptığı,yapay kızlık zarı diye bir şey miş, ilişki öncesınde koyuyormuş falan fılan of içim daraldı.Ama şu konuda haklısın evet ilişkiye girip mecbur bıraktı malesef.Az önce ebru72 arkadaşımız söylemıştı sanırım arkadaşımı tanıyamıyorum onu,bir et parcası için neler yapıyor insanlar.Çok üzülüyorum

evet, nette okumuştum bu yapay zarla ilgili bi kaç yazı
arap ülkelerinde, resmi olarak satışı yasaklanmış olmasına rağmen yoğun talep varmış ve zar kaçakçılığı yapılıyomuş

bu arada asude seni seviyorum :24:

Evet dava açılamıyor çünkü mahkeme olayında ortalığı velveleye veriyorlar, fakat ben kendimi hazır hissetiğim zaman bunu erkek arkadaşıma anlatmıştım. anlattım çünkü uyku düzenimi, bazen ona tavırlarımı vs. etkileyen bir durumdu ve bilmesi gerekiyordu fakat ben bir gün erkek arkadaşıma eski sevgilimi, elimi tutmasını, beni öpmesini anlatma gereği duymadım çünkü bu onu ilgilendirmiyordu

çok zor bir durum bu kadar ağır olmasada bazen benim arkadaşlarımda öyle sırlar yüklüyorlarki bana öğrendiğime pişman oluyorum. kendi yüklerini hafifletmek için söylüyorlar bizede taşıtıyorlar aynı yükü bencillik tamamen. çok iyi anlıyorum sizi

şunu tekrar tekrar söylemek istiyorum,toplumun tabularını hiçe saymıyorum ,ama hiç bir şekılde bır ınsanın bu şekılde kandırılmasını da kabul etmıyorum...

bence ortada kaldım diye onunla evlenmiyor, sevdiği için onunla evleniyor çünkü kyapay kızlık zarrı kullanıp herhangi bir erkekle evlenebilir sonuçta, çömüzü var yani.
hani bakire olmasaydı ve yapay kızlık zarrı temin edemeseydi, önüne gelen saf bi insanla sevmediği halde evlenmek zorunda kalırdı
farklı şeyler bunlar

kaldı ki ben bu arkadaşımın annesını babasını tanıyorum,bırazda bu yüzden rahatsızım, dediğim gibi arkadaşlar amacım içimdekı huzursuzluğu anlatmak, kimseyı yargıladığım yok

Her doğru söylenmez(cüppeli hoca) sana ne?sen kendi hayatına bak senin hayatın 4 dörtlük mü?

neden ki?
sonuçta sen olay yerinde bulunmadın ki suç ortağı olasın :27:

suç ortağı yanlış bir tabir olabilir de , öncesınde ve sonrasınd akonuyu bildiğim için bu hissiyatım...burda paylaşıp huzursuzluğumu atmak istedim neticede bırazda öyle oldu,çok büyütmemem gerektiğini anladım

bende kızlarımızın yaptığı hataları günahları birilerine anlatmalarını saçma buluyorum.ne anlatıyorsun arkladaşına sırrını.bak o sırda bu forumda ayyuka çıkıp ayıplanıyor:ssz:

kesinlikle evlilik öncesi ilişkiye karşıyım sonuçları acı oluyor.gerçi sabahki konudan sonra erkeklerin kandırılması gerektiini anladım,gerçek onlar için daha zor oluyor:ssz:

ne konusuymuş o sabahki konu?
merak ettim şimdi :26:

Her doğru söylenmez(cüppeli hoca) sana ne?sen kendi hayatına bak senin hayatın 4 dörtlük mü?

"senin hayatın dört dörtlükmü"derken? ben öyle bir iddiada bulunmadım zaten kı bunun benımle ne ılgısı var ? ben arkadaşım bunu yaptı tu kaka demıyorum (evet onaylamıyorum) , ben bunu erkek arkadaşına anlatıcam da demıyorum,bunun neden söyledınız?

Ama kızın nasıl kandırdığını biliyor. Suçu biliyor ama bunu o kişiye söyleyemiyor.
söylemek zorunda mı?
Tartışılır.
Ama çok büyük bir yük bu bildikleri bence.

evet söyleyemıyorum ve hayatım boyuncada söylemıycem, bu nedenle daha az görüşüyorum.Evlilik bu,kutsal bir şey,yalan üzerıne de kurulamaz..

2 sene önce ben de buna benzer bi durum yaşadım, en yakın arkadaşlarımdan biri daha önceden söylediği onca lafı yutarak netten tanıştığı ilkokul mezunu biriyle çıkmaya başladı, resmen gözü döndü, gerçek hayatta ilk görüştükleri gün taa evine gitmiş peşinden, biz bu duruma karşıydık ama ele avuca sığan bi kız değildi, bi gün bize onu terkettim falan dedi, aradan bikaç gün geçincede bize geldi sana bişey söylicem dedi, zaten sesinden belliydi bi halt yediği, biz bişeyler yaşadık onunla ve hamile olduğumdan şüpheleniyorum dedi, ki bu kız asla evlenmeden birlikte olmam falan diyen bi kız, asla benden aşağı seviyede biriyle olmam derdi,ee napcaksın dedim doğurcak değilimya dedi bi yolunu bulur düşürürmüş, saçmalama ne düşürmesi millet ölüyo bu işler yüzünden para buluruz en iyi şartlarda operasyon geçirirsin dedim,ama barışma umudunuz varsa kimseye dillendirmeden bu işi evlilikle neticelendirin diyede ekledim, yok dönmem etmem derken, paşa paşa döndü bu arada 1 aylık gebeydi, ailesinin haberi yok erkek tarafı biliyodu bu durumu, tabi istemeyede bu rahatlıkla geldiler kızın babası vermedi, bizimkide kaçtı, oğlan beni suçladı sanki ben ille aldır bebeği demişim gibi, kızda bu olayı ailesine anlatırken yclozl de biliyodu demiş sanki başlarında mum yaktım ben, yani güzelim kabak başıma patladı, şu an görüşmüyoruz bulaşma derim kim napıyosa yapsın herkes yolunu bulur

Bence arkadaşına o adamla mutlu olamayacağını anlatın, daha yararlı olur burda yersiz yere vicdan yapmanızdan. Çünkü arkadaşınla nişanlısı farklı dünyaların insanı. Biri için hayati olan şey diğeri için önemsiz bir ayrıntı. Bu konuda kandırdı diyelim, ya hayatın geri kalanı. Bekareti önemseyen biri ile önemsemeyen birinin hayat tarzı aynı olabilir mi? Mesela ileride bir kızları olduğunda hangisinin yaşam tarzına uygun yetiştirecekler?

Back
X