Yorumunuz çok boş , çok fazla işe başvurdum . Ama ders saatlerime uymadığı için hiç birinden geri dönüt alamadım .Gir bir ise calis kazan prenses cavidan hanimefendi hazretleri.
Hiç canını sıkma öğrencilikte olur öyle evet ya erken bitti bu ay param diyebilirsin mahcup olacak bir şey yok. Herkesin durumu çok iyi olmak zorunda değil. Ama 1 hafta 50 tl ile idare edemezsin ailenle paylaş mutlakaİlk olarak çok saçma gelebilir bu durum biraz da abartiyorum muhtemelen ama yine de içimde kalsın istemedim .
Yurtta kalıyorum öğrenciyim, yakın bir arkadaşım var her ay binlerce para harcar . Benim de hamdolsun elime geçiyor biraz ama annemler lafını çok yapıyor, işte şu kadar para attık ne çabuk bitirdin vs diye. Ama üniversite de çok dışarı cikmamama rağmen elimden kayıp gidiyor. Annemlerden de istemek istemiyorum çünkü yine ne yaptın da yedin laflarını duymak istemiyorum. Her neyse , bursun yatmasina daha bir hafta var . Bugün arkadaşım ziraatten bir şeye bakmak için telefonumu aldı . Kartım da sadece 50tl gözüküyordudiğer kartlarım da bakiyem 0 TL . Arkadaşım sadece bu kartları mi kullanıyorsun diyip şaşırdı . O an moodum düştü çünkü kendimi garip bir şekilde mahçup hissettim . Acımış gibi geldi , içime bir öküz oturdu o yüzden. Bu hissiyattan nasıl kurtulabilirim?
Kuzucum part-time bir iş bulamaz mısın? Bu zamanda sadece ailenin yolladığı ile okumak çok zor.İlk olarak çok saçma gelebilir bu durum biraz da abartiyorum muhtemelen ama yine de içimde kalsın istemedim .
Yurtta kalıyorum öğrenciyim, yakın bir arkadaşım var her ay binlerce para harcar . Benim de hamdolsun elime geçiyor biraz ama annemler lafını çok yapıyor, işte şu kadar para attık ne çabuk bitirdin vs diye. Ama üniversite de çok dışarı cikmamama rağmen elimden kayıp gidiyor. Annemlerden de istemek istemiyorum çünkü yine ne yaptın da yedin laflarını duymak istemiyorum. Her neyse , bursun yatmasina daha bir hafta var . Bugün arkadaşım ziraatten bir şeye bakmak için telefonumu aldı . Kartım da sadece 50tl gözüküyordudiğer kartlarım da bakiyem 0 TL . Arkadaşım sadece bu kartları mi kullanıyorsun diyip şaşırdı . O an moodum düştü çünkü kendimi garip bir şekilde mahçup hissettim . Acımış gibi geldi , içime bir öküz oturdu o yüzden. Bu hissiyattan nasıl kurtulabilirim?
Hiç utanacak bir şey yok bunda. Ben de öğrenciyim, fazla para almama rağmen bazen 100 lira kalıyor hesapta, olur öyle. Gül geç. Arkadaşının tepkisi de abartı geldi.İlk olarak çok saçma gelebilir bu durum biraz da abartiyorum muhtemelen ama yine de içimde kalsın istemedim .
Katılıyorum.Gir bir ise calis kazan prenses cavidan hanimefendi hazretleri.
Ogrencisin adı üstünde. Niye utanacaksin ? Sakın bu konuda taviz verme yüz bulmasın ! Herkes zengin olmak zorunda mı ? Okulun müsaitse parttime bir iş bak okul içinde de basvurabiliyorsun araştır. Ayıp değil hatta ne kadar gözün açık olursa o kadar iyi olur.İlk olarak çok saçma gelebilir bu durum biraz da abartiyorum muhtemelen ama yine de içimde kalsın istemedim .
Ben ogrencilikte biraz da sürünmek lazım diye düşünüyorum. Biraz hayatın tokatini yesin , bir iki patron azarı isitsin de okuluna sıkıca sarılsin. Benim arkadaşım bursunu direk annesine yolluyordu, kendisi de çalışmak zorundaydi çünkü çok çok yoksul bir ailenin çocuğuydu. Haziranda mezun olduk Eylül de atanmış öğretmendi :) herkes bir calisiyorsa o 3 çalışıyordu. Bizden kitaplarimizi rica ediyordu başka bir kağıda cozuyordu geri bize veriyordu.Öğrenciyken normal olan parasız olmak zaten arkadaşın istisna olmuş:) Sadece ailenin tavrını çok yanlış buldum başına kakar gibi, hayat çok pahalı zaten, çocuğun da okuyorsa para verirsin. Her ailenin yaptığı okutma işlemini bu şekilde söylene söylene, başına kaka kak yapmaları yanlış.
Ben ogrencilikte biraz da sürünmek lazım diye düşünüyorum. Biraz hayatın tokatini yesin , bir iki patron azarı isitsin de okuluna sıkıca sarılsin. Benim arkadaşım bursunu direk annesine yolluyordu, kendisi de çalışmak zorundaydi çünkü çok çok yoksul bir ailenin çocuğuydu. Haziranda mezun olduk Eylül de atanmış öğretmendi :) herkes bir calisiyorsa o 3 çalışıyordu. Bizden kitaplarimizi rica ediyordu başka bir kağıda cozuyordu geri bize veriyordu.
Üslubun hoşuma gitmedi, çalışmasını tavsiye etmende sıkıntı yok.Gir bir ise calis kazan prenses cavidan hanimefendi hazretleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?