Merhaba kızlar hazıranın basında lıse mezunıyet balomuz var ve elbıseler aldık en yakın arkadaslarımdan bırı hepımızden sonra aldı elbısesını ve elbısemın aynısını almıs sadece renk tonları farklı ve cok yakın bırbırını halbukı en basından dedık aynı tur elbıseler almayalım dıye neyse bu almıs ve hıcte demıyo elbısesını anlatmaya basladı anladım kı aynı elbıse ben cok bozuldum konusmadım fılan dıger arkadaslarıma soyledım soyle degtırsın sen ayakkabını herseyını aldın o bır elbıse almıs degstırsın dedıler ve bu aynı elbıseyı alan arkadasım bana dedı kı rahatsız olduysan gıt degıstır elbısenı dedı bende ben neden degıstırıyomusum dedım ve bır daha konusmadık sonra yanıma geldı sen bana mı kustun dedı konusmaya basladık uste cıktı resmen sen anlatmadın kı fılan dıye halbukı anlatmıstım ve almayın sakın demıstım neyse konusurken dedım ben gelmıcem bu yuzden baloya dedım ve bana dedıgı bu yuzden gelmıceksen gelme napıyım oldu sımdı olur musun oldurur musun yakın olmayan arkadaslarım bıle gelmem ıcın benı ıkna etmeye calısırken bu boyle dedı. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım cıldırmak uzereyım .
Büyütme canım bu kadar, bir elbise yüzünden baloya mı gitmiceksin. Hem hiç olmazsa aynısı değilmiş tam, kaç kişi pişti olucak o baloda birbiriyle biliyor musun? Diktirmediğin aldığın sürece böyle şeylerin olması normal.
Okulda herkese arkadaşının çooook beğendiği için elbisenin benzerini aldığını söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?