Arkadasımın yaptıgı ne oluyor ?

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir
Merhaba kızlar hazıranın basında lıse mezunıyet balomuz var ve elbıseler aldık en yakın arkadaslarımdan bırı hepımızden sonra aldı elbısesını ve elbısemın aynısını almıs sadece renk tonları farklı ve cok yakın bırbırını halbukı en basından dedık aynı tur elbıseler almayalım dıye neyse bu almıs ve hıcte demıyo elbısesını anlatmaya basladı anladım kı aynı elbıse ben cok bozuldum konusmadım fılan dıger arkadaslarıma soyledım soyle degtırsın sen ayakkabını herseyını aldın o bır elbıse almıs degstırsın dedıler ve bu aynı elbıseyı alan arkadasım bana dedı kı rahatsız olduysan gıt degıstır elbısenı dedı bende ben neden degıstırıyomusum dedım ve bır daha konusmadık sonra yanıma geldı sen bana mı kustun dedı konusmaya basladık uste cıktı resmen sen anlatmadın kı fılan dıye halbukı anlatmıstım ve almayın sakın demıstım neyse konusurken dedım ben gelmıcem bu yuzden baloya dedım ve bana dedıgı bu yuzden gelmıceksen gelme napıyım oldu sımdı olur musun oldurur musun yakın olmayan arkadaslarım bıle gelmem ıcın benı ıkna etmeye calısırken bu boyle dedı. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım cıldırmak uzereyım .

Son düzenleme:
Off ne sinir bir durum ya! Bu mu yakın arkadaş yani??? Yaptığına bak..Canım git bence mezuniyet balosunu o kız için senin hayatında özel bir anı olarak kalacak güzel bir şeyi geri çevirme.Git hatta ondan da güzel ol.Saçınla başınla,makyajınla,çantanla,aksesuarlarınla,ayakkabınla :)Ve çok eğlen o gece kimseyi umursamadan.Böyle bir şeyi yapan o kıza da pas verme.Hayırlı olsun,tebrikler..

Merhaba kızlar hazıranın basında lıse mezunıyet balomuz var ve elbıseler aldık en yakın arkadaslarımdan bırı hepımızden sonra aldı elbısesını ve elbısemın aynısını almıs sadece renk tonları farklı ve cok yakın bırbırını halbukı en basından dedık aynı tur elbıseler almayalım dıye neyse bu almıs ve hıcte demıyo elbısesını anlatmaya basladı anladım kı aynı elbıse ben cok bozuldum konusmadım fılan dıger arkadaslarıma soyledım soyle degtırsın sen ayakkabını herseyını aldın o bır elbıse almıs degstırsın dedıler ve bu aynı elbıseyı alan arkadasım bana dedı kı rahatsız olduysan gıt degıstır elbısenı dedı bende ben neden degıstırıyomusum dedım ve bır daha konusmadık sonra yanıma geldı sen bana mı kustun dedı konusmaya basladık uste cıktı resmen sen anlatmadın kı fılan dıye halbukı anlatmıstım ve almayın sakın demıstım neyse konusurken dedım ben gelmıcem bu yuzden baloya dedım ve bana dedıgı bu yuzden gelmıceksen gelme napıyım oldu sımdı olur musun oldurur musun yakın olmayan arkadaslarım bıle gelmem ıcın benı ıkna etmeye calısırken bu boyle dedı. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım cıldırmak uzereyım .

Büyütme canım bu kadar, bir elbise yüzünden baloya mı gitmiceksin. Hem hiç olmazsa aynısı değilmiş tam, kaç kişi pişti olucak o baloda birbiriyle biliyor musun? Diktirmediğin aldığın sürece böyle şeylerin olması normal.

Büyütme canım bu kadar, bir elbise yüzünden baloya mı gitmiceksin. Hem hiç olmazsa aynısı değilmiş tam, kaç kişi pişti olucak o baloda birbiriyle biliyor musun? Diktirmediğin aldığın sürece böyle şeylerin olması normal.

Zaten benım takıldıgım konu bu degıl evet pıstı olunucak bu acık ve net ama baska sınıfleyle pıstı olunucak ve o kızlarla baloda sureklı yanyana olmucaz ama arkadasım yakın arkadasım oldugu ıcın sureklı dıp dıbe olucaz aradakı renk farkı da ıkımızın kıde nar cıcegı tek fark benımkısı hafıf kırmızıya bakıyor alma dedıgım halde almasına ve bana verdıgı cevaplara sınır oldum sankı ben onun kıyafetını almısım gıbı.

tam sopalıkmış o arkadaş muhtemelen yakın gibi görünüp içten içe seni çekemeyen birisi

arkadas azcık kompleksli biri herhalde durumun varsa gıt elbıseyı yerıne ver ve guzel bır elbıse al . sakın o baloya gıtmemeyı dusunme . ben senın yerınde olsam gözüne soka soka kuğu gibi süzülürdumm :)) muck tebrıklerrrr ayrıcaaa:54::54::54:

Bence hiç kafana takmaman gereken bır durum hatta bırdaha lafı olursa dusundumde zaten ıkımızınde yapısı farklı, durusuda farklı olacak giysin heves etmiş içinde kalmasın de :)) yada balo gunu yanına ugrayıp söyle elbısen çok yakışmış iyi ettin almakla yoksa içinde kalırdı üzülürdüm de :D

Sakın gitmemezlik yapmayın hayatınızda bilere olan bisey.boyle biri icin niye eksik kalasiniz?
Renkleri çok benzemiyorsa önemli degil bnce kafanıza takmayın .

Elbise tıpatıp aynısı bile olsa,taşıyanın vücudu,saçı,ayakkabı,çanta,aksesuar herşeyi değiştirir.

Tam aynı değilmiş zaten,bu kadar sorun etme.Balona en güzel halinle git ve tadını çıkar.

Arkadaşına kızmakta haklısın ama yapacak birşey yok.

Herhangi bir düğünde de tesadüfen başa gelebilir.Üzülmene değmez.

Elbisenı ve kombinlerinin fotograflarını yüklesene valla merak ettim.

$g&#246;r&#252;nt&#252;206_1.webp

Hemen yükledim canım :) Tabi hafta sonu bunların yanına çanta ve bileklikte alıcam .

Son düzenleme:
hiiiç takma canım,baloda elbiseleriniz aynı diyen olursa
aaaa evet ya gitmiş aynısını almış boşverrr de geç,bide kahkaha at sakın bozulduğunu belli etme.
bol eğlenceler,bu günler geri gelmez keyfini çıkar:)

aynı elbiseyi farklı insanlar giyer ama herkeste apayrı durur.duruşunla,konuşmalarınla,hareketlerinle,saçın ve aksesuarlarınla bambaşka bir balo kıyafeti yaratabilirsin..bence üzülme bu tarz günler özeldir ve herzamanda olmaz asla kaçırma ve eğlenmene bak...

bence sen o kadar güzel saç makyaj yaptır ki arkadaşların dediğine katılıyorum sorana da ewt gitmiş aynısını almış özenti işte dersin:)

Back
X