• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın yaptığı oyun!! trajıkomik bir hikaye!ve sonunda pişmanlık!

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
arkadaşlar merhaba..gülsem mi ağlasam mı bilemedim..
size trajıkomik bir olay anlatıcam ve ne yapılması gerektiği hakkında fikirler edinicem..
bu olay çok yakın arkadaşımın başına(ayşe) geldi..ister istemez olaya ben ve sevgilimde(ali) karıştık..

olayı kısaca anlatıyım..
özellikle ayşe erkek arkadaşıyla(burak) birlikte olmuş..
bunların aileleri falan olayı öğrenmiş..ve artık bayramdan sonra istemeye gelicez diye kararlaştırmışlar..
herşey düzelmeye başlamış..
ama benim bu saf arkadaşım ayşe öylesine eylence arayışına girmiş olacak ki..
kendine fake bir erkek facesi açmış..
ordan kızları kandırmış kandırmış..
saf kızlarda sanaldan buna aşık olmuşlar..
gerçekten komik ama bomba olay şimdi geliyor..
ayşe bir tane numara vermiş kıza(aylin) ara diye..
ben sevgilimle oturuyordum ayşe dedi ki ben bi arkadaşımı kandırıyorum sen konuşabilirmisin sanki o facenin sahibi senmişsin gibi dedi erkek arkadaşıma..
oda tamam dedi bende öylesine şakaymış ne olucak dedim..
neyse bunlar öylesine muhabbet etti aylin cinsel konulara girmeye çalıştı falan ..
kapattı erkek arkadaşım telefonu..
ertesi gün ayşe dedi ki bana aylinle sen konuşurmusun diye.
bende tamam olur dedim ve kıza"taha(fake adres hiç olmayan kişi yani) şu an burda değil telefonunu burda unutmuş" dedim
oda bana ağlaya ağlaya gerçekten öyle birisi var mı.
ayşe bana böyle bir oyun mu yapıyor lütfen doğruları söyle dedi.
ben ayşeye baktım hayır söyleme söyleme dedi bende ayşeyle konuşursunuz dedim kapattım..
ama kıyamadım kıza..

neyseee..ayşenin birlikte olduğu sevgilisi açılan fake faceyi buluyor bi şekilde ve herşeyi öğreniyor..o kandırılan kızıda yani aylinide buluyor..telefonda konuşuyor..
sonra ayşeyi arayıp bitti artık ben seninle evlenmem sen yalancının önde gidenisin diyor..
aylinlede az önce facede konuşmuşlar..
işte ne güzel konuştuk gece sabaha kadar ya bi daha konuşalım böyle falan diye..

ayşe perişan şu anda..
ne yapılması gerek..
çok karışık yazdım ama acele yazmak istedim
arkadaşım sürekli ağlıyor???

Son düzenleme:
pardonda yaşlarınız kaç ??

şu yapılması gerek allahtan arkadasın için acilen akıl fikir vermesini dile..

sırf eğlence adına ne kadar gereksiz bi davranış...amaç çok saçma sonuç da normal yani...

Hak ettiğini yaşıyor şuan ve yapılması gereken hiç bir şey yok

kişiler yaptıkları sorumsuz hareketlerin sonuçlarına katlanmalıdırlar ki ders çıkarsınlar
bu dersin bedeli de yaptığı sorumsuzlukla orantılıdır,
,insanların mutsuzlukları hayal kırıklıkları ile beslenen bunlardan zevk alan kişilerin ayakları
mutlaka kendi oyunlarına,yalanlarına takılır
karşındaki ni ne kadar düşünüyorsan seni de en fazla o kadar düşünebilirler

nasıl bir zevk almış yada nasıl bir tatmin duygusu aklım almıyor

arkadaşlar ben yeterince bunları söyledim hatta kavga ettik böyle bir kızla benide knuşturdun sevgilimide diye..
sonra sen nasıl birisin böyle bir şey yapabildin ben küçük bir şaka sandımda dedim böyle anlatmamıştın da dedim..

ama o çocukla mutlaka barışması gerekiyor???
bu konuda yapılabilecek ne varr?

saçma gereksiz haince akılsızca bi girişimin yine saçma gereksiz haince ve akılsızca devamı

kadında da erkekde de çoğu şey henüz oturmamış, biraz daha olgunlaşmaları gerek, hatta bayağ bi olgunlaşmaları gerek, ayrıca olgunluk yaşla kazanılacak bi meziyet de değil... gökten aklın inmesini beklesinler en iyisi :20::20::20:

aylin de o arkadaşın da dingilin önde gidenleriymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
tamamen saçmalamış arkadaşın.
tebrik ediyorum yani.
çocukluk resmen ve bu kız evlenmeye hazırlanan olgun olması gereken bi insan.
kim olsa kızar buna.
ama erkek arkadaşı da sanki ayrılmaya bahane aramış gibi.
kızar küser anlarım da birlikte olduğu kızı yarı yolda bırakması da hoş olmamış.
sevgisinden şüphe ederdim ben olsam.

şimdi anladım biraz.
peki bu arkadaşının sevgilisi neden aylinle muhabbet ediyor. bu aylin kimki onu korumaya almış. bence arkadaşın yani ayşenin bilinçli yaptığı birşey var ayline karşı:26:

"Kendi kazdığı kuyuya kendi düşmek" deyiminin nacizane örneği...

Öncelikle arkadaşınızın herhangi bir problemi mi var ki tanımadığı insanları kandırıyor?:19: "Şaka" bir yere kadar ve herkesi güldüren bir şeydir. Eğer benim güldüğüm yerde başkasının memnuniyetsizliği ve duyguları söz konusuysa buna bir son verilmesi gerekir ki maalesef arkdaşınız bunu yapmamış. :50:

Arkadaşınız kendine "eğlence" arayarak başkasının duygularıyla oynamış, karakter meselesi buna diyeceğim yok. -Aslında diyeceğim çok şey var ama maalesef hoş şeyler değil.-

Konuştuğu "kız" yani bir başka sıfatla "mağdur" erkek arkadaşınızla "cinsel" içerikli konuşmaya çalışmış ki bu da onunda "normal" biri olmadığını gösterir:20: Ayrıca internet aracılığıyla tanıştığı, ne idüğü belirsiz biriyle konuşma amacını öğrenmiş olduk. Eğer "mağdur" arkadaşımız telefonda böyle bir şeye yeltendiyse demek ki "kandıran kız arkadaşınız" onunla sanalda böyle muhabbetlere girmiş. Bu da ortada özellikle bunu eğlence olarak gören arkdaşınızda büyük bir problem olduğunu gösterir. :18:

Buraya kadar gelenler olayın "trajik" boyutu. Gelelim "komik" boyutuna...:27:

Erkek arkadaşta maalesef suç bulamıyorum. Duygularıyla oynayabilen, bununla beraber hiç hoş muhabbetlere girmeyen biriyle "evlilik" yoluna adım atmak mı? Allah korusun! "Mağdur" arkadaşla yakınlaşmaları da ilahi adalet ne diyeyim... Ama bence siz o "mağdur" olan kızında hoş muhabbetler arayışı içinde olmadığını arkadaşınızın eski sevgilisine hatırlatırsanız büyük "sevap" işlemiş olursunuz.

Şimdi ağlayıp dövünmenin hiçbir "manası" yok. Anladığım kadarıyla siz de bu yapılanları onaylamıyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey arkadaşınızın "unutması" için yardımcı olmak.

"Kendi düşen ağlamaz.":19:

Düzeltme: "Bu çocukla mutlaka barışması gerekiyor demişsiniz fakat "güven" çok önemli ve ben bunu arkadaşınız ve eski sevgilisinin ilişkisinde göremiyorum. Bence barışmaları için aracı olmayın. Evlilik yolu çok önemli bir müessese -ki eminim bunu benden daha iyi biliyorsunuz.- ... İleride "mutsuz" bir yaşantı olacağı çok açıkken bunu üzerinize almayın derim. Sevgiler.

Son düzenleme:
aylini arkadaşım da sevgiliside daha önce hiç tanımıyorlarmış..
aylin bu sahte açılan faceden aşık olmuş hiç görmeden..
kız daha 17 yaşındaymış..
çok üzüldüm kıza ama resmen kulaklarımla duydum cinsel muhabbetleri açmak için can atıyordu..
ayşenin sevgiliside korumaya almasının sebebi
beni kandırdın diyor daha önceden o face yi kapat demişti..
oda kapatmadığını öğrenince böyle olmuş..
şimdide aylinle yakınlaşıp ayşeyi sinir etmeye çalışıyor..

barışmak zorundalığı nedir ki
eğer bir şey yaşıyorsan isteyerek yada bir anlık dürtü ile her ne şekilde olursa olsun,
bu iki tarafında sorumluluğu olabilir ama öncelikli olarak senin sorumluluğundur,
bu sorumluluğun bilincinde olmadan yapılan her hareket istenmeyen sonuçlar doğurur
ki doğurmuş bile,
hayatında aldığı kararların ve yaptığı hataların arkasında durabilmeli insan

yaşanan bunca olayın içinde kendine başkalarının canını yakarak eğlendirme yoluna gittiyse
bence o kendi bu olayı çözecek zekadadır..

hayatımda böyle saçma bi olay duymadım görmedim yaşı kaç bu kızın ? ve siz buna nasıl müsade ettinizki erkek arkadaşınızda aman nolucak konuşalım gibi muhabbet oldu konuştu ?çok garip saçma ve çocukça

arkadaşlar merhaba..gülsem mi ağlasam mı bilemedim..
size trajıkomik bir olay anlatıcam ve ne yapılması gerektiği hakkında fikirler edinicem..
bu olay çok yakın arkadaşımın başına(ayşe) geldi..ister istemez olaya ben ve sevgilimde(ali) karıştık..

olayı kısaca anlatıyım..
özellikle ayşe erkek arkadaşıyla(burak) birlikte olmuş..
bunların aileleri falan olayı öğrenmiş..ve artık bayramdan sonra istemeye gelicez diye kararlaştırmışlar..
herşey düzelmeye başlamış..
ama benim bu saf arkadaşım ayşe öylesine eylence arayışına girmiş olacak ki..
kendine fake bir erkek facesi açmış..
ordan kızları kandırmış kandırmış..
saf kızlarda sanaldan buna aşık olmuşlar..
gerçekten komik ama bomba olay şimdi geliyor..
ayşe bir tane numara vermiş kıza(aylin) ara diye..
ben sevgilimle oturuyordum ayşe dedi ki ben bi arkadaşımı kandırıyorum sen konuşabilirmisin sanki o facenin sahibi senmişsin gibi dedi erkek arkadaşıma..
oda tamam dedi bende öylesine şakaymış ne olucak dedim..
neyse bunlar öylesine muhabbet etti aylin cinsel konulara girmeye çalıştı falan ..
kapattı erkek arkadaşım telefonu..
ertesi gün ayşe dedi ki bana aylinle sen konuşurmusun diye.
bende tamam olur dedim ve kıza"taha(fake adres hiç olmayan kişi yani) şu an burda değil telefonunu burda unutmuş" dedim
oda bana ağlaya ağlaya gerçekten öyle birisi var mı.
ayşe bana böyle bir oyun mu yapıyor lütfen doğruları söyle dedi.
ben ayşeye baktım hayır söyleme söyleme dedi bende ayşeyle konuşursunuz dedim kapattım..
ama kıyamadım kıza..

neyseee..ayşenin birlikte olduğu sevgilisi açılan fake faceyi buluyor bi şekilde ve herşeyi öğreniyor..o kandırılan kızıda yani aylinide buluyor..telefonda konuşuyor..
sonra ayşeyi arayıp bitti artık ben seninle evlenmem sen yalancının önde gidenisin diyor..
aylinlede az önce facede konuşmuşlar..
işte ne güzel konuştuk gece sabaha kadar ya bi daha konuşalım böyle falan diye..

ayşe perişan şu anda..
ne yapılması gerek..
çok karışık yazdım ama acele yazmak istedim
arkadaşım sürekli ağlıyor???

Üzüldüm..
Gerçekten ne düşündüğümü söyliyeyimmi, üzülmedim.:63: Hatta sevindim. :47:
böyle sonlar görmek beni mutlu ediyor. Kötüler kazanmaz her zaman. Eden buluyorrrrrr:kkk:
ne yapılması gerektiği hakkında bilgi almak istemişsin ya. benim fikrim hiç bişey yapma. sadece zle keyifle izle..

Son düzenleyen: Moderatör:
valla arkadaşlar herkez haketmiş yazmışta sonçta insanlar hata yapabilir diye düşünüyorum. herkez kendi düşen ağlamaz yazmış evet doğrudur hata yapmış insanları kandırmakla ama ben şahsen yardımcı olmak isterim çünkü ailelerin öğrendiği evlilik dışı bir ilişki yaşamış bir kız var burada. ve anladığım kadarıyla evliliğe zerre hazır olan bir yaşta değil...! o yüzden kulak çekmek diyede bir deyim vardır ben şahsen onu yağmaktan yana olacağım.
erkek arkadaştada bir problem var gibi geldi bana. ve tekrar soylüyorum bu aylin kim bide onu öğrenmek gerek. alelade herhangi bir kız değil bu,bildik tanıdık biri.

Back
X