arkadaşlar merhaba..gülsem mi ağlasam mı bilemedim..
size trajıkomik bir olay anlatıcam ve ne yapılması gerektiği hakkında fikirler edinicem..
bu olay çok yakın arkadaşımın başına(ayşe) geldi..ister istemez olaya ben ve sevgilimde(ali) karıştık..
olayı kısaca anlatıyım..
özellikle ayşe erkek arkadaşıyla(burak) birlikte olmuş..
bunların aileleri falan olayı öğrenmiş..ve artık bayramdan sonra istemeye gelicez diye kararlaştırmışlar..
herşey düzelmeye başlamış..
ama benim bu saf arkadaşım ayşe öylesine eylence arayışına girmiş olacak ki..
kendine fake bir erkek facesi açmış..
ordan kızları kandırmış kandırmış..
saf kızlarda sanaldan buna aşık olmuşlar..
gerçekten komik ama bomba olay şimdi geliyor..
ayşe bir tane numara vermiş kıza(aylin) ara diye..
ben sevgilimle oturuyordum ayşe dedi ki ben bi arkadaşımı kandırıyorum sen konuşabilirmisin sanki o facenin sahibi senmişsin gibi dedi erkek arkadaşıma..
oda tamam dedi bende öylesine şakaymış ne olucak dedim..
neyse bunlar öylesine muhabbet etti aylin cinsel konulara girmeye çalıştı falan ..
kapattı erkek arkadaşım telefonu..
ertesi gün ayşe dedi ki bana aylinle sen konuşurmusun diye.
bende tamam olur dedim ve kıza"taha(fake adres hiç olmayan kişi yani) şu an burda değil telefonunu burda unutmuş" dedim
oda bana ağlaya ağlaya gerçekten öyle birisi var mı.
ayşe bana böyle bir oyun mu yapıyor lütfen doğruları söyle dedi.
ben ayşeye baktım hayır söyleme söyleme dedi bende ayşeyle konuşursunuz dedim kapattım..
ama kıyamadım kıza..
neyseee..ayşenin birlikte olduğu sevgilisi açılan fake faceyi buluyor bi şekilde ve herşeyi öğreniyor..o kandırılan kızıda yani aylinide buluyor..telefonda konuşuyor..
sonra ayşeyi arayıp bitti artık ben seninle evlenmem sen yalancının önde gidenisin diyor..
aylinlede az önce facede konuşmuşlar..
işte ne güzel konuştuk gece sabaha kadar ya bi daha konuşalım böyle falan diye..
ayşe perişan şu anda..
ne yapılması gerek..
çok karışık yazdım ama acele yazmak istedim
arkadaşım sürekli ağlıyor???
size trajıkomik bir olay anlatıcam ve ne yapılması gerektiği hakkında fikirler edinicem..
bu olay çok yakın arkadaşımın başına(ayşe) geldi..ister istemez olaya ben ve sevgilimde(ali) karıştık..
olayı kısaca anlatıyım..
özellikle ayşe erkek arkadaşıyla(burak) birlikte olmuş..
bunların aileleri falan olayı öğrenmiş..ve artık bayramdan sonra istemeye gelicez diye kararlaştırmışlar..
herşey düzelmeye başlamış..
ama benim bu saf arkadaşım ayşe öylesine eylence arayışına girmiş olacak ki..
kendine fake bir erkek facesi açmış..
ordan kızları kandırmış kandırmış..
saf kızlarda sanaldan buna aşık olmuşlar..
gerçekten komik ama bomba olay şimdi geliyor..
ayşe bir tane numara vermiş kıza(aylin) ara diye..
ben sevgilimle oturuyordum ayşe dedi ki ben bi arkadaşımı kandırıyorum sen konuşabilirmisin sanki o facenin sahibi senmişsin gibi dedi erkek arkadaşıma..
oda tamam dedi bende öylesine şakaymış ne olucak dedim..
neyse bunlar öylesine muhabbet etti aylin cinsel konulara girmeye çalıştı falan ..
kapattı erkek arkadaşım telefonu..
ertesi gün ayşe dedi ki bana aylinle sen konuşurmusun diye.
bende tamam olur dedim ve kıza"taha(fake adres hiç olmayan kişi yani) şu an burda değil telefonunu burda unutmuş" dedim
oda bana ağlaya ağlaya gerçekten öyle birisi var mı.
ayşe bana böyle bir oyun mu yapıyor lütfen doğruları söyle dedi.
ben ayşeye baktım hayır söyleme söyleme dedi bende ayşeyle konuşursunuz dedim kapattım..
ama kıyamadım kıza..
neyseee..ayşenin birlikte olduğu sevgilisi açılan fake faceyi buluyor bi şekilde ve herşeyi öğreniyor..o kandırılan kızıda yani aylinide buluyor..telefonda konuşuyor..
sonra ayşeyi arayıp bitti artık ben seninle evlenmem sen yalancının önde gidenisin diyor..
aylinlede az önce facede konuşmuşlar..
işte ne güzel konuştuk gece sabaha kadar ya bi daha konuşalım böyle falan diye..
ayşe perişan şu anda..
ne yapılması gerek..
çok karışık yazdım ama acele yazmak istedim
arkadaşım sürekli ağlıyor???
Son düzenleme: