• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın yaptığı oyun!! trajıkomik bir hikaye!ve sonunda pişmanlık!

katılıyorum size ama yaşının küçük olmasının etken olduğunu düşünüyorum. inşallah aklını başına getirir bu olay

Yaşı kaç bilmiyorum.Atlamış olabilirim.Bir 17 yaş var ama o da kandırılan kız diye anladım ben.
Neyse yaşı ne olursa olsun evlenmek için daha çok küçük.
Umarım dediğiniz gibi olur.
Konu sahibi bence siz hiç karışmayın bu barıştırma hikayesine.

kız saçma sapan bişey yapmış tamamda,çocuk ne kadar meraklıymış başkasına koşmaya öyle ya bi gecede öğrendim bitti aylinede daha konuşalım filan..
arkadaşın hatalı diye erkek arkadaşına lafta edemez şimdi.belki şakaydı hepsi tadı kaçtı ayliin kötü niyetli değildir yada illa çok barışsın istiyosan(ki bence çocuk sakat) aylini biz gaza getirdik diye kendi üzerinize çekin az..

doğruu..
ben erkek arkadaşımı ariyim..
arasın ayşenin sevgilisini desin " ben dedim konuşiyim diye sorun yok kızın suçu yok" diye..
bu daha mantıklı sanırsam..

aylin artık arkadaşımın sevgilisiyle iyice yakınlaşmaya çalışıyor..
ayşe aramaz aylini sanmıyorum..
sevgilisinden özürdiledi çok..
ama yukarda yazdıklarımı söyledi işte..
aileler işin içine girmeseydi keşke..

peki olayları ayşenin ailesi bilse nasıl bir tepki verir:26: çünkü ayrılma durumu su yüzüne çıkarsa öğrenecekler.

Çocuk da arkadaşınızla ne kadar aşağılayıcı konuşmuş! Birini kandırırsınlar falan... Tamam yapılan çok çok kötü bir şey ama hiç kimsenin aşağılanmaya hakkı yok. :19:

aynen öyle işte..
birde birlikte oldular diye artık istediğini yapabiliceğini düşünüyor sanırsam..
arkadaşımda hatalıyım diye birşeyde diyemiyor..
çocuk havalarda tabi..
ya erkeklerle bir muhabbeti olmuş olsaydı veya aldatmış olsaydı yüzüne dahi bakmazdım sen nesin? diye..
ama saflığının kurbanı oldu işte..
kandırdığı kızda çok iyi birisi değil açıkcası öyle iğren muhabbetlere giricekti ki..
sorduğu soruları tahmn edersiniz heralde..
hemen telefonu kapattı bi bahaneyle erkek arkadaşım..
bilemiyorum nolur..

Çocuk da arkadaşınızla ne kadar aşağılayıcı konuşmuş! Birini kandırırsınlar falan... Tamam yapılan çok çok kötü bir şey ama hiç kimsenin aşağılanmaya hakkı yok. :19:

aynen öyle işte..
birde birlikte oldular diye artık istediğini yapabiliceğini düşünüyor sanırsam..
arkadaşımda hatalıyım diye birşeyde diyemiyor..
çocuk havalarda tabi..
ya erkeklerle bir muhabbeti olmuş olsaydı veya aldatmış olsaydı yüzüne dahi bakmazdım sen nesin? diye..
ama saflığının kurbanı oldu işte..
kandırdığı kızda çok iyi birisi değil açıkcası öyle iğren muhabbetlere giricekti ki..
sorduğu soruları tahmn edersiniz heralde..
hemen telefonu kapattı bi bahaneyle erkek arkadaşım..
bilemiyorum nolur..

Allah akıl fikir versin ne diyim ki ben ciddi bir ilişki yaşarken yapılacak işmi hiç bu :19: en iyisi sen hiç karışma iyi olur Allahtan kötü olur kuldan demişler. he bide herkes aklı kadar yaşar demişler sen hiç bulaşma

Yaşı kaç bilmiyorum.Atlamış olabilirim.Bir 17 yaş var ama o da kandırılan kız diye anladım ben.
Neyse yaşı ne olursa olsun evlenmek için daha çok küçük.
Umarım dediğiniz gibi olur.
Konu sahibi bence siz hiç karışmayın bu barıştırma hikayesine.

valla belirtmedi kimse yaşlarını ama alamak zor değil. en fazla 20 yaşındalar
tabi insan var 15 yaşında olgunlaşır kimi insan var 25 yaşında.
konu sahibinin arkadaşının kesinlikle evlenmeye hazır olmadığı konusundada hemfikirim. şuanda onun çok daha farklı şeyleri uğraş edinmesi gerekiyordu
barışsalar bile evliliği biraz ileri bir tarihe almalarını tavsiye ederim

Son düzenleme:
valla belirtemedi kimse yaşlarını ama alamak zor değil. en fazla 20 yaşındalar
tabi insan var 15 yaşında olgunlaşır kimi insan var 25 yaşında.
konu sahibinin arkadaşının kesinlikle evlenmeye hazır olmadığı konusundada hemfikirim. şuanda onun çok daha farklı şeyleri uğraş edinmesi gerekiyordu
barışsalar bile evliliği biraz ileri bir tarihe almalarını tavsiye ederim

arkadaşım 18-19 yaşında arkadaşlar..

işte o zaman mahkemelik olurlar..
olay sonuçta birlikte olduklarını öğrenmelerine kadar gitmiş..
ayşe diyor şikayetçi olur annemgil diye..

Hangi akla hizmete şikayetçi oluyorlar anlamadım... Ortada silah dayatarak zorla bir "beraberlik" mi söz konusu? Hiç öyle görünmüyor, kızlarının "ahlaka" uymayan davranışları yüzünden sadece karşı tarafı suçlayamazlar... Çok özür diliyorum, sert bir şey çıkarsa ağzımdan affola ama siz de arkadaşınızın hiç "ahlaklı" bir imaj çizmediğini görürsünüz umarım. Yanlış beraberlikler, başkalarını farklı muhabbetlerle kandırmalar normal insanın harcı değil...:19:

ben olsam napardım diye düşünüyorum ama bunları yapmazdım ki baştan..
aileler duydu diyelim bilemiyorum ben bile akıl veremiyorum ona..:50:

Ahlaksızlığı ahlaksızlıkla örtmeye kalkıyorlar yani... Çok ayıp, hadi kız bir hata yapmış siz niye böyle bir şey yaparsınız koskoca insanlar!

kaç yaşındasınız siz 10 mu ? saçma sapan işler... ben erkek olsam değl onunla evlenmek yüzüne bile bakmazdım.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yeterince bunları söyledim hatta kavga ettik böyle bir kızla benide knuşturdun sevgilimide diye..
sonra sen nasıl birisin böyle bir şey yapabildin ben küçük bir şaka sandımda dedim böyle anlatmamıştın da dedim..

ama o çocukla mutlaka barışması gerekiyor???
bu konuda yapılabilecek ne varr?

beklemekten başka bişeyi yok herhalde
ama ben aylinede şaşıyorum
hiç tanımadığı bi insan için ağlanırmı, aşık olunurmu :27:

bu arada bence ayşenin erkek arkadaşı bahane ediyo bunu

Ayşe denen kız biseksüel bence... Normal bi insan niye kendini erkek olarak tanıtıp, kızlarla konuşsun ki... erkek arkadaşı da iyi yapmış ayrılmakla... :19:

canım arkadasına soyle 5 sanıyesını almaz...ellerını acıp allahtan akıl dılemesı....kucuk cocuklar bıle yapmıo bunu yaaa....

Back
X