- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.771
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenini ben hic tanimiyorum, esim ismini biliyormus sadece. Tanisiklik yokAramışsınız başsağlığı dilemişşiniz zaten.Hani kuzeniylede tanışıklığınız var ise belki cenazeye gelmiş olmanızı beklerdi, ama kuzen ve kuzen tarafıyla tanışıklık yoksa yeterli bence arkadaşınız çok alıngan geldi bana.
Ever sanirim dogru olani buyduAilecek görüştüğünüz birine yüz yüze başsağlığı dilemek daha sağlıklı olmaz mıydı?
Bir kere yüz yüze başsağlığı dilemeniz yeterliydi bence ama aynı şehirde olup telefonla aramak bilemedim.
Aynen aynısını arkadaşım yaptı. Aradık şehir disundaydik. Sonra gitmek istedik eşimin abisi gelecek gelmeyin dedi. Sonra da aramadiniz yanımda olmadınız iyi gün dostuymussun diye storyler attı. Bende sildim geçtim. O kadar acının içinde bunu mu dusundun yani?!Ben de hastası cenazesi varken çetele tutanlara uyuz oluyorum. Benim çevremde de var, kadın sakinlestiricilerle yarı baygın geçirmiş süreci,ayilir ayılmaz "şunu sildim,bunu sildim"
Dedem öldükten sonra dedemin çok iyiliği dokundugu , çocuklarıyla da arkadas bir adam ananemi aramış, büyük teyzemi aramış, dayımı aramış . Annem mesela 7 yıldır o adamla küs, kendisini aramadı diye. Bana saçma geliyor
Hiç aramasan neysede aramışsın birkere böyle insanları hayatınızdan çıkması daha iyi benceHayirli aksamlar herkese..
Suan cok üzüldügüm bir konuda sizden tavsiyeler bekliyorum.
Esimle ailece görüstügümüz arkadasin kuzeni vefaat etmisti iki Hafta önce. Vefaat haberi aldigimizda esimle arkadasi arayip bassagligi diledik. Yaninda oldugumuzu söyledik. Daha sonra bidaha Telefon acip rahatsizlik vermek istemedik cünkü:
Bundan bir gün sonrada benim manevi annemin babasi ölmüstü. Yurt disinda yasadigi icin yalnizca telefondan görüsebilirdik ama kendisi telefonumu acmadi. Konusmak istemedi. Bassagligi hic dileyemedim. Ben sandimki insanlari aramak onlara rahatsizlik veriyor
Ya ben ölüm nedir hic bilmiyorum. Ailemdem herkes sag. Ben ömrümde hic cenazeye gitmedim. Yani yakinini kaybetmek nedir bilemiyorum. Ayrica kuzenlerimle de aram soguktur. Yani arkadasa empati yapamadim.
Simdi bu yakin arkadaslar bize kirildigini ifade ettiler. Daha fazla aramamizi beklemisler. Hatta bir cok kisiyi sildiklerini söylediler.
Ablalarim bana ne yapmam gerektigni söylerseniz cok sevinirim. Niyetimiz onlari kirmak degildi kesinlikle. Ben gercekten aramanin rahatsizlik verdigni düsündüm manevi anneme ulasamayinca.
Cok ayip ettik farkindayim. Gönül almayi cok isterim nasil alabilirim bu arkadaslarimizi kaybetmek istemem.
Yok hayir. Telefonu acmayan manevi annemdi.Ama aramışsınız telefonla,açmamış karşıdaki kişi? Kırılmaya ne hakları var ki,aramamış olsanız hadi bir derece
Bir de böyle acı olaylarda kim aradı kim aramadı oturup liste mi yapıyorlar insanlar ,nedir bu trip anlayamıyorum gerçekten.
Evet bende onlari öyle sandim. Aramak rahatsizlik veriyor gibi algiladim cünkü manevi annem de öyle davrandiAramissiniz zaten daha ne yapacaksiniz ki. Ben de boyle durumlarda ne diyecegimi bilemem, rahatsiz etmemek icin de mesaj atarim bir ihtiyaci olup olmadigini sorarim. Kendim gecen sene kayip yasadigimda kimsenin telefonuna cikmadim mesela, aci paylasmayi seven biri degilim, kendi icimde proses edebiliyorum.