• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasımızı nasıl anlarız?

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
986
398
18
arkadaslar merhabalar, diyelim ki yakın bir kız arkadaşınız var, sevgilisini herkesten daha çok önemli gördüğünü, arkadaşlarından önde koyduğunu ve hayatına biri girdiği an tek odak noktasının ona kaydığını hangi tavırlardan ve hareketlerden anlarsınız

arkadaslar merhabalar, diyelim ki yakın bir kız arkadaşınız var, sevgilisini herkesten daha çok önemli gördüğünü, arkadaşlarından önde koyduğunu ve hayatına biri girdiği an tek odak noktasının ona kaydığını hangi tavırlardan ve hareketlerden anlarsınız
Arkadaşına Zaman harcamamasindan tabiki özel günlerde bulunmamasından. Doğum günleri vs. Unutmasın da. Heee bide sürekli bahane uretmesinden

Benim anlattığın şekilde maalesef çok arkadaşım oldu. Hele evlendikten sonra benimle iletişimi tamamen kestiler. Artık muhabbetleriniz onun ilişki durumunu anlatmasından ibaret olur senin hayatınla eskisi gibi ilgilenmez yani oradan anlarsın. Hatta arkadaş ortamında bir kız açık açık demişti, hayatıma biri girince ilgim tamamen ona kayıyor arkadaşlarıma vakit ayırmıyorum tüm gündemim o kişi oluyor diye

Benim anlattığın şekilde maalesef çok arkadaşım oldu. Hele evlendikten sonra benimle iletişimi tamamen kestiler. Artık muhabbetleriniz onun ilişki durumunu anlatmasından ibaret olur senin hayatınla eskisi gibi ilgilenmez yani oradan anlarsın. Hatta arkadaş ortamında bir kız açık açık demişti, hayatıma biri girince ilgim tamamen ona kayıyor arkadaşlarıma vakit ayırmıyorum tüm gündemim o kişi oluyor diye
bana da bir arkadaşım demişti sevgilim olduğunda birbirimizin her şeyi olalım kimseye ihtiyacımız olmasın birbirimizden başka kimse olmasın. böyle diyince insan düşünüyor yani madem öyle benimle niye arkadaşsın ya

yani bunlar zaten direkt arkadaslık bitirme sebepleri. mesela ben şey düşündüm yazarken hani çok önemli şeyleri artık anlatmaması
Tabiki anlatmaz cunku zamanını ayırmaz size dertlesmez mesafe koyar . Ne zman döner erkek arkadaşıyla ayrılınca
çok akıllı sanıyor böyle insanlar kendini
Yani mesafe koymak biraz karşılıklı olmalı kmse kimseden üstün akıllı değil sonucta

Back
X