• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımla aram açıldı

fulyaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
267
0
96
İzmir
kardeşim kadar yakın dediğim kız arkadaşımın sevgilisi benim erkek arkadaşımla görüşmesini yasakladı ve ben bunu fazla önemsemediğim için aynı gün beraber aynı masada oturmak zorunda kaldılar.Ordan ayıldıktan sonra arkadaşım bana bagırdı senin sevgilin yüzünden benim sevgilimle aram açılıyor güvenini kaybediyorum diye.O günden beri konuşmuyoruz.İki ay oldu.Çok yakın arkadaştık böyle olmasını istemiyorum ama yinede kendimi haklı olarak görüyorum sizce ne yapmalıyım

kendini haklı görecek bu durum yok canım bence arkadaşın haklı sevgilisi istemiyorsa sende onu zor durumda bırakmamalıydın seni kıramadığı için belkide gelim aynı masada oturmuş.eğer senin için çok önemliyse arkadaşınki öyle olduğunu belirtmişsin onu ara ve özür dile bir dahaki görüşmelerinizde başbaşa olsun illa erkek arkadaşınla onu aynı ortama sokmak zorunda değilsin

arkadaşının sevgilisi, neden senin erkek arkadaşınla görüşmesini istemiyor ki?anlamadım sebebi ne?daha açık yazarsan yardımcı olmaya çalışırız..ilginç yanii neden istemiyor acaba

Son düzenleme:
bence gayet hakli arkadasin, neden baska insanlarin kararlarina saygi duyulmuyor? bu kisi en yakin arkadasinda olsa..ki sen onun kararini ciddiye bile almamissan o kiz arkadasligi bitirmekle hakli üstelik tartismalarina neden olmussun vs..ama sende güzelce özürünü dileseydin belki konu bukadar uzamazdi.
senin tek hakli yönün su: senin erkek arkadasinla neden görüsmesini istemiyorki?, senin sevgilinle görüsmesini istemiyorsa sende ozaman onun sevgilisiyle görüsmezsin olur biter, ama görüsmesini istememesinede hakli bir nedeni varsa ozaman kusura bakma ama haksizsin bence..

Arkadasinin sevdigi senin sevdiginle neden görüsmesini istemiyor gercekten? Ona göre hakli olup olmadigini ögrenebiliriz sanirim.

Ama sadece bu aciklamayla yorum yazarsam, bencede kiz arkadasinizi böylesi bir duruma sokmamaniz gerekirdi.

başından anlatayım o zaman arkadaşımın sevgilisinin yakın arkadaşı benden hoşlanıyormuş.Arkadaşımın sevgilisi de aramızı yapmaya çalışıyordu bense onu arkadaşım olarak görüyordum.O sıralar şu anki sevgilimle konuşuyorduk da.Bende başka biriyle konuşuyorum şuanda ve onu arkadaş olarak görüyorum sadece dedim.Arkadaşımın sevgilisi de o zaman onu sevgilimin yanında görmeyeyim dedi.Ben bu durumu fazla önemsemedim çünkü bu nedenden onla konuşmayacak olması saçma geldi.Aynı gün akşam uzun zamandır görmediğimiz bir arkadaşımız geldi.Hem benim hemde kız arkadaşımın yakın arkadaşı.Mesaj attı yoldayım bir saate kadar oradayım diye bende tamam gelince görüşürüz haber verirsin dedim.Ben o sırada erkek arkadaşımı bekliyordum onla görüşcektik.Erkek arkadaşım o gün işten söylediği saatten daha geç çıktı.Ben yaklaşık yarım saat onu bekledim işten.Gelmekte olan arkadaşım ben geldim nerdesin dedi.Gelen kişi erkek arkadaşımında arkadaşı olduğu için sende gel dedim çünkü biz daha 5 10 dk anca görüşmüştük(ben o sırada görüşmemeleri gerektiğinde unutmuştum).Biz 4ümüz o akşam beraberdik.Kız arkadaşımda sonradan geldi.Eve giderken kız arkadaşım neden onu getirdin senin yüzünden aramız açılıyor dedi.O anda o kadar sinirliydiki hiç birşey diyemedim ona ama anlatcaktım daha sonra böyle oldu diye.Eve geldim.Arkadaşımın sevgilisi bana mesaj attı oyunları güzel oynuyorsun ama en iyi oyunu ben oynuycam göreceksin diye ben o sırada çok şasırdım oyun falan oynadığım yoktu benim onada böyle söyledim ayarladığım bir durum değildi diye ama inanmadı o bana.O günden sonra kız arkadaşımla sadice selamlaşmaya başladık olaydan 1 hafta sonra falan selamda vermez oldu.Umarım karmaşık olmamıştır(bide o akşam gelen arkadaşımızla da sevgilisi görüşmesini istemiyordu.Nedensiz kıskançlık sanırım bu biraz)

ne kadar sacma bir arkadaslik bu sekil bitmis
yanlis anlamadiysam sen arkadasinin ciktigi cocugun erkek arkadasiyla cikmak istemedigin icin
arkadasinin erkek arkadasi bozuldu oylemi?
ne alakasi varki senin erkek arkadasinin ne sucu var daha dogrusu..
(bu arada sen turku yarismasina katilacaktin yanlis hatirlamiyorsam..turku secmek icin konu acmistin. programi izledim ara ara ama seni goremedim sanirim)

Erkek arkadaşının ağzına bakan,seni onun bir sözüyle silen birini kaybetmekle çok şey kaybetmiş sayılmazsın fulyaaaa.Kız arkadaşının erkek arkadaşı ne kadar sorunlu bir insanmış...Sizi küstürme sebebi o kadar çirkin ki...

Son düzenleme:
evet bencede çok saçma bir şekilde bitti ama yinede ben küs kalmak istemiyorum.türkü yarışmasına katılan ben değildim zaten bu sesle beni almazlar:86:

Erkek arkadaşının ağzına bakan,seni onun bir sözüyle silen birini kaybetmekle çok şey kaybetmiş sayılmazsın fulyaaaa.Kız arkadaşının erkek arkadaşı ne kadar sorunlu bir insanmış...Sizi küstürme sebebi o kadar çirkin ki...

evet bencede biraz sorunlu biri.Olayı anlattığım arkadaşlarımda bu şekilde düşünüyor

ne garip bir sebeb göstermis kiz arkadasinin sevgilisi, ona ne senin kiminle çikmak isteyisin yani tamam birini ayarlamaya çalismis olmamis sanki sen mecburmusunda allahallah..eger sen gerçekten unuttuysan ve o uzaktan gelen arkadasinizda senin sevgilininde arkadasiysa ozaman bence özür dileyip olan biteni anlatman yeterli. en yakin arkadasin senin dogru veya yalnis söyledigini zaten anlamali, belkide barismayi istiyordur ama sevgilisinden korkuyordur?

ne garip bir sebeb göstermis kiz arkadasinin sevgilisi, ona ne senin kiminle çikmak isteyisin yani tamam birini ayarlamaya çalismis olmamis sanki sen mecburmusunda allahallah..eger sen gerçekten unuttuysan ve o uzaktan gelen arkadasinizda senin sevgilininde arkadasiysa ozaman bence özür dileyip olan biteni anlatman yeterli. en yakin arkadasin senin dogru veya yalnis söyledigini zaten anlamali, belkide barismayi istiyordur ama sevgilisinden korkuyordur?

belkide..korkuyor olabilir. benimle görüşmesini yasaklamış olamaz değil mi sevgilisi:44:

barismayi çok istiyorsan bence arkadasina bir mail at ve güzelce o gün yaptiklarinin sebebini yeniden anlat ve agzini ara onun sevgilisi seninle görüsmeyi yasaklamismi diye? veya msnden yaz çünki maili arkadasinin sevgiliside okuyabilir eger sifresini biliyorsa yoksa is iyice sarpa sarar :80:

barismayi çok istiyorsan bence arkadasina bir mail at ve güzelce o gün yaptiklarinin sebebini yeniden anlat ve agzini ara onun sevgilisi seninle görüsmeyi yasaklamismi diye? veya msnden yaz çünki maili arkadasinin sevgiliside okuyabilir eger sifresini biliyorsa yoksa is iyice sarpa sarar :80:

haklısın teşekkür ederim en iyi msnden konuşmak yada yüz yüze artık

Back
X