- 4 Eylül 2023
- 191
- 74
- 13
- 28
- Konu Sahibi papatyavenusss
Merhaba arkadaşlar bu yıl tanıştığım bir arkadaşım var. Başlarda ortam içindeyken samimiyetimiz yoktu başka insanlara karşı ve bana karşı daha tam olarak tanımadan özel hayatla ilgili soruları hiç çekinmeden sorduğunu farkettim o zaman tuhafıma gitmişti daha sonra iyi espirili eğlenceli gelmişti samimiyetimiz arttı ama tanıdıktan sonra aşırı patavatsız olduğunu pata küte saygısızca konuşmaları olduğunu farkettim. Benim fiziki özelliklerime yönelik kırıcı imalar yaptığını sezmeye başladım. Negatif ve karamsar bir kişilik olduğunu ve enerjimi çektigini farketmiştim,bir konu hakkında farklı görüşleri savunduğumuz için,bana mesaj atıp çemkirmişti bağırarak kavga eder üslupla saldırmıştı daha sonra özür falan diledi,bir de eski sevgilisiyle ayrılmışlardı ve benim eski sevgilisiyle konuştugumdan falan şüphelendigini farkettim.
Saygısızca konuştuğu birçok kelime aklıma gelmiyor şuan. Aynı ortamda olduğumuz için tatsızlık çıkarmak istemedim ama şuan aynı ortamda değiliz ve ben artık hiç mesaj atmıyorum sürekli kendisi atıyor ve bana sogukmusun diyip soruyor. Bende yok soğuk değilim v.s diyip konuşmaya başlıyorum bu sefer sürekli o mesaj atıp ben atmayınca yanlış anlamasın diye bir iki mesaj atıyorum ama ciddi anlamda hayatımda istemediğim biri. Acaba direkt yüzüne bana hissettirdiklerini söyleyip arkadaşlığımi mi kesmek yoksa soğuk davranıp mesafe mi almak ? Bir yandan da yüzüne vurup rahatlama isteğim var ne yapmalıyım sizce? Bana sen çok iyi birisin seni çok seviyorum tarzı yaklaşıyor bazı iyilikleri de oldu ama kötü yanları daha ağır basıyor ve anlaşabildigim bir karakter değil maalesef.