Arkadaşımla bağlarımı nasıl koparabilirim?

Direkt patavatsız oldugun için konuşmak istemiyorum mu desem
Açiklama yapmak zorunda değilsiniz, birisi hayatınızda faydadan çok zarar veriyorsa, çıkartmanız gerekiyor. İlla bir sebep sunacaksanız da, kırıcı olduğunu ve hayat tarzlarınızın uygun olmadığını falan söyleyin.

farketmiştim,bir konu hakkında farklı görüşleri savunduğumuz için,bana mesaj atıp çemkirmişti bağırarak kavga eder üslupla saldırmıştı

bir de eski sevgilisiyle ayrılmışlardı ve benim eski sevgilisiyle konuştugumdan falan şüphelendigini farkettim.
E sana baya saglam sebepler sunulmus ama hepsini affetmissin
Simdi mesaj atip arkadasligimi bitirmek istiyorum desen eski sevgilisiyle nisanlanacagini dusunebilir 🥴

ben her zaman açıkça konuşmaktan yanayım
ama anlattığınız profilde biri için riskli
birde takıntı eder saçma sapan rahatsız eder falan
bilemedim

Allah kurtarsın arkadaşım

o mesaj atıp ben atmayınca yanlış anlamasın diye bir iki mesaj atıyorum ama ciddi anlamda hayatımda istemediğim biri.
Yanlış anlamıyor ki, doğru anlıyor. Kızı hayatınızda istemiyorsunuz, o da bunu doğru hissediyor.
Açıkça net bi şekilde söyleyin, gerek yok bu triplere. Madem ortamınız da aynı değil artık, niye yükleniyorsunuz bunu..

Ahahahahha soyleyecem galiba şey mi yapayım bir şey konuşmak istiyorum diyip paragraflar şeklinde rahatsız olduğum konuları söyleyip bagimi kopartayim mi ?
Bana kendimi değersiz hissettiriyorsun bu tavırlarından sıkıldım ve artık tahammül etmek istemiyorum diyebilirsiniz mesela, o da naaptım falan derse açabilirsiniz diğer konuları, belki hiçbirşey demez siz de laf anlatmaya uğraşmazsınız ☺🤔

Bana kendimi değersiz hissettiriyorsun bu tavırlarından sıkıldım ve artık tahammül etmek istemiyorum diyebilirsiniz mesela, o da naaptım falan derse açabilirsiniz diğer konuları, belki hiçbirşey demez siz de laf anlatmaya uğraşmazsınız ☺🤔
Açıkça insan gibi konuşup iyiliğini kötülüğünü hesaplayıp aramızdaki muhabetti kesmek istediğimi söyleyecem galiba. 🤷🏻‍♀️

E sana baya saglam sebepler sunulmus ama hepsini affetmissin
Simdi mesaj atip arkadasligimi bitirmek istiyorum desen eski sevgilisiyle nisanlanacagini dusunebilir 🥴
Ondan suphelenmeside saçma yani aynı ortamdaydik eski sevgilisiyle gorussem öyle bir şey yapsam ortaya cikmayacak mi garip düşünceleri var

Arkadaşlar ileride diğer ortak arkadaşlarımız beraber buluşma teklifi etse onu da gorucem kimseylle yüz göz olmadan mesafe mi alsam?

Yol ver gitsin, hayat kimsenin patavatsız tavırlarını çekecek kadar uzun değil 😒
O halde arada yanlış anlaması adına attığınız bir iki mesajı da kesin ve onun yerine müsait değildim, gormemisim, telefon arada gidiyor gibi klasik bahaneler ile kendisinin sizden uzaklasmasini sağlayın derim. Bir süre sonra elbet anlayacak ve uzaklasacaktir.

O halde arada yanlış anlaması adına attığınız bir iki mesajı da kesin ve onun yerine müsait değildim, gormemisim, telefon arada gidiyor gibi klasik bahaneler ile kendisinin sizden uzaklasmasini sağlayın derim. Bir süre sonra elbet anlayacak ve uzaklasacaktir.
😄bence de konu sahibi öyle yapsın

Back
X