Arkadasimla (erkek) bu konuşmaya ne cevap verebilirim?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Sinif arkadasim beni engellemis. Ben de mesaj atip sebebini sordum.
+ya hic sorma sevgilim yuzunden takipten ciktim tartistik sacma sapan
Cevap yazmadim
Bugun tekrar yazmis
+cevap yazmiyorsun kabalik etmedim umarim
-ne diyebilirim ki
+kusura bakma baya sikinti oldu
Haklisin gercekten
Neyse cevap vermiyorsun okey o zaman

Ya kizlar ben bunu yasamaktan biktim. Asla ama asla yanlis anlasilacak bi davranista bulunmadim. Cilveli flortoz bi kiz da degilim ki! Ne zaman bir erkek arkadasim sevgili yapsa ilk ben tekme yiyorum. Durduk yere unf etmek ne.
Ya benim hemcinslerim kendine kole ariyor ya da ben cidden disaridan potansiyel gibi gorunuyorum.
Allah icin ne diyeyim? Cevap versem mi vermesem de ikilemde kaldim.

Bence uğraşmaya ve takmaya bile değmez.

Biraz göz doldurur hoşluğunuz, güzelliğiniz varsa; tekmeyi ilk yiyen olmanız gayet doğal.
Şimdi minare de mihrap da yıkıldı kalmadı bi güzelliğim amma vaktinde aynı şeyi bol bol yaşadım; gerekçe olarak da çekici bir kız olmam gösteriliyordu. Çelermişmişim.

Üzülmeyin, zincire giren adam düşünsün; yazık gariplere.

Valla ben de feysbukta uzun zamandir gorusmedigim bir elemanla arkadastim. Eleman evlendi, listesindeki butun kadinlari arkadasliktan cikarmis. Valla guldum anlasiliyor yani boyle seyler.

Demek ki o kızların kendilerine guveni yok ki böyle komik hallere düşüyorlar.
Amannn boşver arkadaşım buyumemis cocuklarla uğraşmaya değmez.

Valla ben de feysbukta uzun zamandir gorusmedigim bir elemanla arkadastim. Eleman evlendi, listesindeki butun kadinlari arkadasliktan cikarmis. Valla guldum anlasiliyor yani boyle seyler.

En yakin arkadasimla sevgilisi yuzunden suan konusmuyoruz. Surekli ayni seyi yasiyorum ya. Daha garibi boyle hanimci erkekler bana neden denk gelmiyor. Ben engelle desem sevgilime “üff cok darlıosun yeter artıkkkk”

4 5 ay önce bu konudan dolayı tertemiz delirmiştim. Benim o zaman ki sevgilim (1 aya yaklaşmıştık), yakın bir arkadaşımı kıskanıyordu. Görüşmemi istemediğini söyledi, ben de konu ilerleyince ilişkimizi bitirdim.
Sonra o yakın arkadaşımın sevgilisi oldu, iki gün sonra o benimle görüşmeyi kesti. Sevgilisi istememiş. Şimdi evlenmek üzereler o ayrı tabi :) Hala hangimiz doğru olanı yaptık kestiremiyorum :)
Siz de cevap vermeyin. Kendisi bilir.

En yakin arkadasimla sevgilisi yuzunden suan konusmuyoruz. Surekli ayni seyi yasiyorum ya. Daha garibi boyle hanimci erkekler bana neden denk gelmiyor. Ben engelle desem sevgilime “üff cok darlıosun yeter artıkkkk”
Bunu bilen varsa bana da anlatsın ne olur. Engelle demeyi de geçtim, en ufak bir şey desem ayrılmaya geliyor olay.

Ayy sizinki daha fenaymış.
Ben de çözemedim. Asla böyle şeylere gelemiyorum. Sanırım o yüzden hiç ilişki insanı değilim...

Oyle cok da dikkat ceken bi kiz degilim ki.
Minyon tipli cocuk gibiyim. Keske cekici seksi bir sey olsam da ondan yesem unf vallahi koymaz

seninki yine iyimiş

benim bi erkek arkadaşım benim ona takibimi kaldırmış. beni takipliyor hala. sevgili de yapmış.

bu neyin kafası?

benim hiç umrumda değil valla. bi evli arkadaşım mesajla yavşamaya çalışmıştı sonra silmiş beni. karısı yakaladı heralde dedim. öyle yaaani. salla.

Ayy sizinki daha fenaymış.
Ben de çözemedim. Asla böyle şeylere gelemiyorum. Sanırım o yüzden hiç ilişki insanı değilim...
Üstelik ortak arkadaşlarımıza da benim hatam olduğunu söylemiş. Çok üzülmüştüm o zaman gerçekten.
Ben de öyleyim ne yazık ki. Sadece bir tane ciddi ilişkim oldu, onun dışında hep elime yüzüme bulaştırdım. Beceremiyorsam demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…