- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Üstelik ortak arkadaşlarımıza da benim hatam olduğunu söylemiş. Çok üzülmüştüm o zaman gerçekten.
Ben de öyleyim ne yazık ki. Sadece bir tane ciddi ilişkim oldu, onun dışında hep elime yüzüme bulaştırdım. Beceremiyorsam demek ki :)
Oyle cok da dikkat ceken bi kiz degilim ki.
Minyon tipli cocuk gibiyim. Keske cekici seksi bir sey olsam da ondan yesem unf vallahi koymaz
Acı deneyimler sonucu anladık sanırım bunu da :)Erkek milleti sevgili olsun/arkadas olsun fark etmez hicbir seye degmiyor.
Bosverin kedilerimizle evde mutlu bir teyze olarak yasayacagiz :)
Biz ne minyonlar gördük maşallah tü tü, yeme beni şimdi. :)))
Kız tehlike olarak görüyorsa, vardır batan bir tarafın ve genellikle böylesi kızlar güzelliğe takıntılıdırlar, her an bir yarış var zannettikleri için, karşısında kaybedeceğini düşündükleri kızları baştan elerler. Böyle değişik bi mantıkları var; vakti zamanında bunlardan biri arkadaşımdı, çok özür dilerim, ona göre tüm kızlar o... idi. Tabi kendisinin bir embesil olduğunu fark edince arkadaşlığımı hemen kesmiştim.
Ohhoyy üni. zamanlarım geldi aklıma da, ne günlerdi ya; çeşit çeşit tip, çeşit çeşit manyak, seç beğen al. :))
şimdi yoksa etrafında çeşit çeşit manyak, şanslısın diyorum o halde
Başta sebebini sorarak hata yapmışsınız. Kendini fazla önemsemiş. Umurumda bile olmazdıSinif arkadasim beni engellemis. Ben de mesaj atip sebebini sordum.
+ya hic sorma sevgilim yuzunden takipten ciktim tartistik sacma sapan
Cevap yazmadim
Bugun tekrar yazmis
+cevap yazmiyorsun kabalik etmedim umarim
-ne diyebilirim ki
+kusura bakma baya sikinti oldu
Haklisin gercekten
Neyse cevap vermiyorsun okey o zaman
Ya kizlar ben bunu yasamaktan biktim. Asla ama asla yanlis anlasilacak bi davranista bulunmadim. Cilveli flortoz bi kiz da degilim ki! Ne zaman bir erkek arkadasim sevgili yapsa ilk ben tekme yiyorum. Durduk yere unf etmek ne.
Ya benim hemcinslerim kendine kole ariyor ya da ben cidden disaridan potansiyel gibi gorunuyorum.
Allah icin ne diyeyim? Cevap versem mi vermesem de ikilemde kaldim.
Biz ne minyonlar gördük maşallah tü tü, yeme beni şimdi. :)))
Kız tehlike olarak görüyorsa, vardır batan bir tarafın ve genellikle böylesi kızlar güzelliğe takıntılıdırlar, her an bir yarış var zannettikleri için, karşısında kaybedeceğini düşündükleri kızları baştan elerler. Böyle değişik bi mantıkları var; vakti zamanında bunlardan biri arkadaşımdı, çok özür dilerim, ona göre tüm kızlar o... idi. Tabi kendisinin bir embesil olduğunu fark edince arkadaşlığımı hemen kesmiştim.
Ohhoyy üni. zamanlarım geldi aklıma da, ne günlerdi ya; çeşit çeşit tip, çeşit çeşit manyak, seç beğen al. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?