selam kızlar bir kaç gündür kötü durumdayım.
Benim eski okul arkadasım olan bir insan vardı ve sürekli görüşüyorduk.Gel zaman git zaman bunun işe ihtiyacı oldu bende o sırada çalıştığım işyerine aldırdım.Buraya herşey normal fakat daha sonra klasik iş dedikodularını bilirsiniz onlarla bir olup benim arkamdan iş çevirmeye başladı.Ki ozaman 5 aylık hamileydi ve ben tüm sorumluluğu kabul ederek zorla aldırdım yanıma.Herşeyimi paylaştığım can dediğim bir arkadaşımdı.
Fakat daha sonra bu olaylardan ve işteki yetersizliğinden dolayı iş anlaşmasını fesh ettrdim.Yani nasıl aldırdıysam öyle de çıkarttırdım.Tabi bana düşman oldu ama işyerinde de sürekli huzurluklarımız vardı.Sanırım tamamen aşağılık kompleksinden kaynaklandı herşey.Ve malesef 3-4 ay önce onun oturduğu apartmana taşındım tamamen kısmetsizlik ya başka bişey değil.Geçen akşam merdivenlerde karşılastık aramızda çok önemsenmiycek bir laf dalaşı oldu.Daha sonra ertesi gün facebookta adıma yazılmış bir ileti gördüm.Çok çirkin şyler zamanında onunla paylaştığım zor zamanlarım herşey ortada.Bide benim için 3.kattaki 3.sınıf insan ben hayvan eğitir gibi eğiticam falan yazmış.O kadar moralim bozuk ki anlatamam.O sinirle gidip kapısına dayanıp saçını başını yolmak geldi içimden yapaıcaktım da ama zor engelledim kendimi.
Daha öncede çoğu kere ortak arkadaşarımıza yaptığı dedikoduları geldi kulağıma.Ama görmemezlikten geldim allaha havale ettiim ama bu seferki çok ağır.Ne yapsam içim soğumuyor.Savcılığa şikayette bulunmak istedim ama avukat bir arkadaş var KK da o arkadaş takipsizlikle sonuçlanacağını söyleyince pek aklım yatmadı.Sonuçta yaptım bişe olmadı diyip yine üstün olucak.Bizim çocuğumuz olmuyor yaklasık 1 yıldır tedavi falan ugrasıyoruz.En çok koyanda bunu yüzüme vurması oldu.Ortak bir arkadaşımızın çocuğuna yorum yapmıştım oraya herkes evlat sahibi olmaya uygun değil allah bize vermiş falan gibi saçma sapan şeyler yazmış.Çok canım acıdı ben bunu hakedicek hiçbirşey yapmadım.Yardımcı oldum kocası evden kovdu geldi benim evime sığındı,kocası at yarısı oynardı gelir bende ağlardı bu kadar yakın olduğum birinin bu şekilde davranması beni çok kötü yaptı.Ne yapsam içim soğumuyor.Haklıyım ama haklı olduğumu savunacak bişeyim yok adalet mi bu şimdi benim tüm özel hayatımı herkes görüyor şuan oda gururla geziyor ortada.Bana bişeyler söyleyin ne olur için soğusun azıcık da olsa..Çok sağolunn şimdiden..][/CENTER]
Allah verdiği gibi almasını da bilir ,diceksin ama bizim vicdanlarımız buna müsait değil,sen de diyemessin belli..neyse çok sinirlendim bu lafına...
Canım bak onu kalitesi,seviyesi terbiyesi ortada zaten,bu laflarıyla böyle anlaşılıyor..
Senin yapman gereken tek şey yaptıklarına ve dediklerine karşılık vermemen.
Slmlaşma ,görmemezlikten gel.Bize zarar veren insanları kendimize hiç yaklaştırmamalıyız.
Sosyal paylaşım sitelerinde ekliyse sil,görme yazdıklarını.
Maalesef insanlara iyilik yaramıyor.Hiç kimse kıymet bilmiyor.
Ben her zaman derim,iyiliği yardımı ya kendi ailene yapıcan ya da tanımadıklarına yapıcan.
Sıkma canını sen,Allah en kısa zamanda sağlıkla hayırlısı ile bir evlat nasip etsin sana,unut gitsin takma kafana..
güya kapanmis allah icinmi ..hayir patronundan 3 kurus zam almak icin örtuyu kullanmisin .allah islah etsin diyoruz .sayemde bi ise girdin kendini adam sinifinda sandin ..3. katimdaki sana diyorum herzaman 3.sinif olmaya layiksin ama hatirlatayim burasi benh.m çöplugum burda bana gider yapack son insansin ..seni kaale alipta yazdgmi sanma hayvanlarin arada bi terbiyeye ihtiyaci var görgusuzlugunu egiticem ben senin rahat ol..
bakın aynen yazdığını kopyalıyorum ne diyim ben ne söyliyim onun sayesinde işe girmişim sanki beni o okutmuş sinirimden ikiye ayrılıyorum resmen
güya kapanmis allah icinmi ..hayir patronundan 3 kurus zam almak icin örtuyu kullanmisin .allah islah etsin diyoruz .sayemde bi ise girdin kendini adam sinifinda sandin ..3. katimdaki sana diyorum herzaman 3.sinif olmaya layiksin ama hatirlatayim burasi benh.m çöplugum burda bana gider yapack son insansin ..seni kaale alipta yazdgmi sanma hayvanlarin arada bi terbiyeye ihtiyaci var görgusuzlugunu egiticem ben senin rahat ol..
bakın aynen yazdığını kopyalıyorum ne diyim ben ne söyliyim onun sayesinde işe girmişim sanki beni o okutmuş sinirimden ikiye ayrılıyorum resmen
taşındığın ev kira ise tekrardan taşın ayrıl oradan derim ben taşınmak kolay değil ama her türlü kötülük gelir böyle manyaklardan uzak durmak en iyisi.
Kendi facendede engelle senin hiç bişeyini göremesin bilemesin ortak arkadaşlarınız varsa onlarıda sil gitsin facede arkadaş olmak şart değil böylece kafan rahat olur ortak arkadaşına bişey yazınca oda görüyo ve oda sana nisbet bişeyler yazıyo moralin iyice bozuluyo iyisimi ortak arkadaş filan kalmasın arada.Kafanada çok takma be öyle çok varki böyle menfaatçi kişiler seninle ilggili bişeylerde biliyosa çok taa tınnn bilirse bilsin iftira atıyo dersin yada çok ta tınnnnn boşver be kardeşimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?