Arkadaşımla ilgili akıla ihtiyacımm var

böyle birinin eşini elinden almadıgına şükret var bunun örnekleri.

İşin ilginç yanı hiç tanımadığım bir arkadaşı yorum yazmış o hayvanın başını ezmeye geliyorum diye ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum ki benn.Geçen sefer böyle birşey oldu beni bırak kendi haline düş dedim iki gün sonra çocuğunun üzerine sıcak su döktü sonra çok pişman oldum neden dedim diye ama canımı yaktı çokk hemde

aynı şeyleri düşünmüşüz. bende yazardım o iletinin altına. merak etme allah vermesini biliyorsa almasınıda bilir. vallahi yapardım. terbiyesiz. sen kim oluyosun böyle şeyle alaymı edilir.Çok kızdım vallahi. bence canım o senin yakın arkadaşın olamamış. şayet olsaydı böyle terbiyesizce davranmazdı.Allahından bulsun .. sende tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah....

güya kapanmis allah icinmi ..hayir patronundan 3 kurus zam almak icin örtuyu kullanmisin .allah islah etsin diyoruz .sayemde bi ise girdin kendini adam sinifinda sandin ..3. katimdaki sana diyorum herzaman 3.sinif olmaya layiksin ama hatirlatayim burasi benh.m çöplugum burda bana gider yapack son insansin ..seni kaale alipta yazdgmi sanma hayvanlarin arada bi terbiyeye ihtiyaci var görgusuzlugunu egiticem ben senin rahat ol..

bakın aynen yazdığını kopyalıyorum ne diyim ben ne söyliyim onun sayesinde işe girmişim sanki beni o okutmuş sinirimden ikiye ayrılıyorum resmen

Terbiyesiz kadin. Sanirim ruh sagligi bozuk. Dik dur sen, hanimligini bozma. Face' de yazdiysa sikayet et ve engelle. Sen gordukce daha cok sinirlerin bozulacak. Baska yerde gorursen gormemezlikten gel. Camurla oynarsan sana da bulasir.

Son düzenleme:

Iııyyy Terbiyesize bak..Şikayet et siteye.. engellesinler...
açıkça saldırıyor seni de kışkırtmaya çalışıyor cevap versen hemen şikayet eder seni,emin ol.

Allah kolaylık versin böyleleriyle ,aynı seviyeye inmedikçe baş edemezsin.
Sana lafla,imalarla saldırdıkça kendine hakim olmaya çalış bence sakın onunla aynı dili konuşma.
Onu ciddiye almadıkça daha da çıldırıp ,yoldan çıkabilir,hazırlıklı ol ama boşver kendi hasetinde kavrulsun.

Kendi sağlığın için boşver onun için en büyük ceza onu umursamadığını görmesi.

En kısa sürede bebişinizde olur inşallah.

taşındığın ev kira ise tekrardan taşın ayrıl oradan derim ben taşınmak kolay değil ama her türlü kötülük gelir böyle manyaklardan uzak durmak en iyisi.
Kendi facendede engelle senin hiç bişeyini göremesin bilemesin ortak arkadaşlarınız varsa onlarıda sil gitsin facede arkadaş olmak şart değil böylece kafan rahat olur ortak arkadaşına bişey yazınca oda görüyo ve oda sana nisbet bişeyler yazıyo moralin iyice bozuluyo iyisimi ortak arkadaş filan kalmasın arada.Kafanada çok takma be öyle çok varki böyle menfaatçi kişiler seninle ilggili bişeylerde biliyosa çok taa tınnn bilirse bilsin iftira atıyo dersin yada çok ta tınnnnn boşver be kardeşimm

Tekrar taşınmam okadar zor ki tam bütçeme uygun çok sevdiğim bir evim var kapıdan dışarı çıktığımda huzursuz oluyorum evet ama ozaman onada koz oluyor gitti diye artık onur meselesine döndü bu iş.Şuan sessizliğe bürünmüş bi kere ağzının payını versem içim rahatlıycak ama artık hiç takmıyorum 2 gün çok ağladım o laflarından ama geçti..Rabbimden tek isteğim evlat onu artık yok sayıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…