- 19 Ekim 2022
- 170
- 114
- 23
- 43
- Konu Sahibi yagmurunelleri22
-
Canım sizin yaş kaç acaba, yanlış anlama ama çok çocukça geldi bu muhabbet, yetiştin aklı başında kadın kimi ne ilgilendirir kiminle görüşüp görüşmeyeceği. En yakın arkadaşın dahi olsa uyarman gereken nokta varsa uyarırsın kenara çekilirsin. Ne bu böyle çocuk gibi küsmeler yeni bir arkadaş bulmalar falan hakikaten ilginç geldi. Bence isabet olmuş bu durum hiç alttan alayım falan deme.Merhaba
Benim sorunum yakın bir arkadaşımla ilgili. Yıllardır arkadaşız.son 3 aydır bana taktı kafayı sürekli hareketlerimi gözetliyor ve eleştiriyor. İşyernde sevmediği insanlarla konuşmamı istemiyor. Ve beni iyi bir arkdş olmamakla suçluyor.ben de çok arada kaldım.geçenlerde en sonunda bana tamamen küstü. Selam da vermiyor. İşin kötüsü ben böyle şeylerde güçlü değilim kaldıramıyorum.küsmemek için çok enek verdim hep soguk davrandı ben alttan aldım.ama yine de olmadı. Ne yapmalıyım bilmiyorum.kendine yeni bir arkdaş bıldu ve onunla aşırı yakınlar artık.
Bizim işyerinde bir olay oldu ve insanlar ikiye bölündü. Ama şmdi ben herkesle selamlaşıyorum o da bunu kaldıramıyor.düşmanlarla nasıl selamlaşırsın diyor. Başka 1 arkdşm daha var ama hep bana küsen arkdşımın yanında ve onın peşindeler genelde. O 1 arkdşm bazen çlştgm odaya ziyarete geliyor.yeni buldugu arkadaş ise onunla bir hareket ediyor o ne yaparsa aynısınj yapıyorCanım sizin yaş kaç acaba, yanlış anlama ama çok çocukça geldi bu muhabbet, yetiştin aklı başında kadın kimi ne ilgilendirir kiminle görüşüp görüşmeyeceği. En yakın arkadaşın dahi olsa uyarman gereken nokta varsa uyarırsın kenara çekilirsin. Ne bu böyle çocuk gibi küsmeler yeni bir arkadaş bulmalar falan hakikaten ilginç geldi. Bence isabet olmuş bu durum hiç alttan alayım falan deme.
Yaşımız 40 a yakınBizim işyerinde bir olay oldu ve insanlar ikiye bölündü. Ama şmdi ben herkesle selamlaşıyorum o da bunu kaldıramıyor.düşmanlarla nasıl selamlaşırsın diyor. Başka 1 arkdşm daha var ama hep bana küsen arkdşımın yanında ve onın peşindeler genelde. O 1 arkdşm bazen çlştgm odaya ziyarete geliyor.yeni buldugu arkadaş ise onunla bir hareket ediyor o ne yaparsa aynısınj yapıyor
Yol ver gitsinMerhaba
Benim sorunum yakın bir arkadaşımla ilgili. Yıllardır arkadaşız.son 3 aydır bana taktı kafayı sürekli hareketlerimi gözetliyor ve eleştiriyor. İşyernde sevmediği insanlarla konuşmamı istemiyor. Ve beni iyi bir arkdş olmamakla suçluyor.ben de çok arada kaldım.geçenlerde en sonunda bana tamamen küstü. Selam da vermiyor. İşin kötüsü ben böyle şeylerde güçlü değilim kaldıramıyorum.küsmemek için çok enek verdim hep soguk davrandı ben alttan aldım.ama yine de olmadı. Ne yapmalıyım bilmiyorum.kendine yeni bir arkdaş bıldu ve onunla aşırı yakınlar artık.
Bu yaşta neyin hesabını yapıyorsunuz. Bu kadar ic ice geçmiş arkadaşlık ilişkileri hiç sağlıklı değilYaşımız 40 a yakın
E tamam küsmüşsünüz paylaşacak bıseyınızde kalmamıs dert etmeyın sızde yenı arkadaslar edının. Kendınızı heder ettıgınıze degmıyorMerhaba
Yaşımız 40 a yakın
Gerçekten 40 yaşındayızYaşınız konusunda umarım doğru söylemiyorsunizdur. Yaşınız gerçekten kaç?
Saçma aklı selim insan senin hareketlerine müdahale etmez onu ilgilendirmez siz istediğinize oturup konuşursunuz iyi arkdaş olsa Bnm şahsı problemim der bana göre hreket etme derMerhaba
Sanki arkadaşınızdan değil sevgilinizden bahsediyorsunuz. Kaldı ki küserse küssün neden bu kadar canınızı sıkıyorsunuz gereksiz insanlar içinMerhaba
Yıllarımızı vermiştik birbirimize destek olmuştuk ama şimdi çok değişti , evet açıkçası sevgilisiymişim gibi karışıyor bana ve çok müdahale ediyor sevgilim olsa öyle karışsın istemem.Sanki arkadaşınızdan değil sevgilinizden bahsediyorsunuz. Kaldı ki küserse küssün neden bu kadar canınızı sıkıyorsunuz gereksiz insanlar için
Onca yılın emeği var ve evet huzursuzluk istemiyorum .Ama mesafeli de olmak istiyorum.20lerin başındasiniz sandım şu olanlari okuyunca, 40i duyan ben
Ne münasebet beni durmadan eleştirecek, yönetmeye çalışacak, bir de küsüp triplere girecek? Böyle arkadaşlık mı olur, keyif alıyor musunuz cidden vakit geçirirken?
Bir de küsmemek için çok çabaladım demişsiniz, neden? Tamam, ben de huzursuzluk sevmem, son noktadan önce elimden geleni/gerekeni yaparım ama böyle biriyle iyi olmak için de debelenmem. Zaten sizin bu kadar uğraşmanızdan yüz bulmuş; yumuşak karnınızı keşfetmiş, oraya oynuyor.
Biz ne desek de siz takacaksınız bu konuyu, yarın bi gün barışırsa aynı tavır ve baskıları da devam edecek.
Hâlâ emek diyorsun, sana nasıl davranıyorlar farkında mısın? Hangi emek? Önce kendine saygı ve insanlara gereken sınır. Seni eleştirip bozduğunda çok mu huzurlusun mesela?Onca yılın emeği var ve evet huzursuzluk istemiyorum .Ama mesafeli de olmak istiyorum.
Evet ben bana çok sert davranılmasına izin veriyorum aynen haklısınız. Alttan aldıkça tepeme çıktı.Hâlâ emek diyorsun, sana nasıl davranıyorlar farkında mısın? Hangi emek? Önce kendine saygı ve insanlara gereken sınır. Seni eleştirip bozduğunda çok mu huzurlusun mesela?
Öyle bi yok sayarım ki onu, feleğini şaşırır. Böyle tiplerden çekiniyorsunuz, sınır çizemiyorsunuz, esas mesela bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?