- 24 Ağustos 2022
- 4.705
- 18.901
- 138
Bacım o hareketi nası göstereyim sanaAyy aşk olsun yaa helele nedir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım o hareketi nası göstereyim sanaAyy aşk olsun yaa helele nedir![]()
Adı aylin diye bir kitabını okumuştum ben de küçükken ama konuyu bile hatırlamıyorumayse kulini cok seviyorum ben ya, sülalesinin hikayesini yazdigi veda ve umut kitaplarini, sevdalinka'yi, bir varmis bir yokmusu. neredeyse tüm kitaplarini okudum ama bu cok sacmaydi. hatta lgbt orgutleri tarafindan altin bamya ödülünü aldi - en kötü escinsellk hikayesi oldugu icinbir de devamini yazdi kac ayri kitap çıkarttı sanki güzel hikayeymjs gibi.
Bildirim gittikçe insanların ilgi odağı onda oldukça mutlu oluyor sanırım"Azdım"dan sonrasını okumamıştım ama yorum geldikçe merak ettim okudum.Buna niye maruz bırakıyorsunuz ablacım insanları? Erotik hikaye okumak isteyen gider bulur sitesini okur, şurada milletin zihninin ırzına geçmekten ne anlıyorsunuz?
Canları sıkılıyor muhtemelen. Hadi kaliteli bir şey olur da hep beraber güleriz, bir yerinden kurtarır hani. O da yok ki. "Ehehe bak şimdi gadın gadına ilişki diycem abbauuvv görüyonnu eehe" filan... Aman ne kadar da dumur olduk.Bildirim gittikçe insanların ilgi odağı onda oldukça mutlu oluyor sanırım
Ayşe kulin değildi ya canan tan’dı bahsettiğim yazar, sen seviyorum diyince düşündüm. Ama bu kitapla cidden dalga geçmişlerdiayse kulini cok seviyorum ben ya, sülalesinin hikayesini yazdigi veda ve umut kitaplarini, sevdalinka'yi, bir varmis bir yokmusu. neredeyse tüm kitaplarini okudum ama bu cok sacmaydi. hatta lgbt orgutleri tarafindan altin bamya ödülünü aldi - en kötü escinsellk hikayesi oldugu icinbir de devamini yazdi kac ayri kitap çıkarttı sanki güzel hikayeymjs gibi.
heee canan tan'sa tamam dalga geçilebilir:) ergenken ben de okurdum ama okurken bile wtf modundaydim. hatta bir hikaye vardi tam wattpad hikayesi. kadin deniz diye biriyle ask evliligi yapıyor, ölüdenize gidiyorlar balayina ama ici huzursuz çünkü ölü-deniz ona kotu hissettiriyor. sonra o tatilee adam mevta - kalbini de baskasina veriyorlar. bu kalbj verdikleri adamla da kadin asik oluyorAyşe kulin değildi ya canan tan’dı bahsettiğim yazar, sen seviyorum diyince düşündüm. Ama bu kitapla cidden dalga geçmişlerdi![]()
Lütfen arkadaşının insagrami falan varsa yazarmisin bende uzun zamandır kadınlardan hoşlanıyorum ama bir türlü bı kadınla birlikte olamadım çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba seninlede yapabiliriz aslında fark etmiyor benim için bu arada19 yaşındayim İstanbulda yaşıyorumArkadaşlar ben arkadaşımı 5 yıldır tanıyorum. Kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz, ve aynı ofiste çalışıyoruz. 1 ay önce arkadaşım evime gelmişti. Biraz oturduk sohbet falan ettik, sonra arkadaşım tuvalete girdi. O tuvaletteyken de sevgilim aradı. Ben onunla biraz konuşurken arkadaşım tuvaletten çıktı. Ben camın önünde telefonla konuşuyordum. Sonrasın da arkadaşım elini boynuma attı. Elini biraz öyle boynumda gezdirdi. Ben o an kendimden geçtim açıkçası, sonra engel oldum ve koltuğa oturdum. Arkadaşım bu sefer koltuğa geldi, dudağımdan öper gibi yaptı, ama öpmedi. Ben o an çok azdım, sevgilime kapı çalıyor bakıp sana döneyim dedim, ve telefonu kapattım. Telefonu kapatınca arkadaşıma kızdım. Ama o anda bacak aramı açıp vajinamı pantolonumun üstünden yaladı. Benim içim o anda bir hoş oldu. Kendimi serbest bıraktım, bu sefer soyunduk ve iş sevişmeye kadar gitti. 1 saat sonra sevgilime döndüm, ertesi gün oldu, ben yaşadıklarımızı unutamadım. Bir anlık azgınlıkla arkadaşıma bir daha yapalım dedi. Arkadaşım da beni evine çağırdı, bu sefer dildo ile seviştik. Beni orgazm etti. Yani 1 aydır ben sevgilimden soğudum, sevgilim ilişki istediğin de istek gelmiyor. Ben lezbiyen olmak istemiyorum, arkadaşımdan nasıl uzak durabilirim?