Meraba arkadaşlar. Benim aklıma bişey takıldı çok önemli olmasa da. Ben şuanda öğrenciyim ve her ay belli bi parayla geçinmeye çalışıyorum. Yurtta kalıyorum ve burda bi oda arkadaşım var. Kötü niyetli biri değil buna eminim ama birkaç olay dikkatimi çekti. Şimdi bu kişi kesinlikle cimri yada paragöz biri değil. Ama mesela bigün yemeğe gittik bozuk param yok sen ver ben sana veririm birazdan dedi ve vermedi. Ondan sonra başka bi zaman kendine bişey almıştı 30 lirası eksikti ben verdim aradan belli bi zaman geçti 20 lira mı vericektim sana dedi evet dedim(para konularında aşırı utanıyorum asla hayır 30 lira falan diyemem çok kötü olurum bi de samimiyiz) daha sonra en son bi fotokopi istedi benim notlarımdan. Ben de çektirdim verdim ona ve ne kadar tuttu bile diye sormadı. Hem de çok çok az param kalmıştı(6 lira tuttu) resmen sadece yol parasını zor bulmuştum o günlerde o kadar zor durumdaydım yani. Ve mecbur kalıp (attım burasını yani)benim de hiç param kalmadı kantinciye parasını sonra vereceğimi söyledim dedim belki aklına gelir anlar sorar falan diye çünkü çok ihtiyacım vardı paraya hiç yorum bile yapmadı başka bişeyler söyledi. Sizce unutuyo mu yada duymadı mı acaba? Yani öyle biri değil gerekirse o öder öyle şeyleri yoktur ama bu son seferki olay çok dikkatimi çekti