• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımla paylaştığım bir sır

Çok yanlış yapmışsın anlatmakla. Samimiyetinde bi dozajı var. İnsanlar sana bazı soruları soramayacağını bilmeli. Bişeyler danışabilir belki de boyut falan ohooo. Kadınların arasında bu tarz bi de kıl tüy konularının derinlemesine konuşulmasını itici buluyorum.

Keşke kendinizden değilde genel olarak bir cinselliğin nasıl olması gerektiği ile ilgili program yada uzman kişilerin verdiği tavsiyelerden örnek verseydiniz.
Herkes aynı pozisyon yada davranışlardan hoşlanmaz ki zaten.O arkadaşınız da tuhafmış.Devir bilgi devri.açsın internetten bile baksın bin çeşit pozisyon öğrenir zaten.
Çok özel ve mahrem bir konu bu.boyunutuna kadar anlatmamiz yanlış olmuş.
çok haklısınız keşke genelleme üzerinde anlatmayı becerebilseydim, boyutu konusunda bir objeden bahsederek bu kadar var mı diye sordu afedersiniz bende var dedim o şekilde yani özel olarak onu anlatmadım

Nisanliniz bi bayanla gorusse arkadas olsa kiskanirsiniz belki ama siz onun boyutuna kdr anlatirken kiskanmazsiniz onunla özelinizi bilse. Bana gore bu durumda cinsellik sirasinda ha karsiniza gecmis sizi izlemis ha olanları senden dinlemis aynı şey

Mahrem adi ustunde. Orada burrada erkek arkadasinin seninkini anlatmasindan ne farki var?

Sacmalamassiniz.

Ne diye anlatiyorsun? Deki ac interneti pozisyonlara bak.
Tevbe yaRABBIM. mahrem denen birsey var. Sen esinin musadesini aldinda mi anlattin?
Bir tek senin ozelin degilki diledigine anlatiyorsun. Esin bir erkek arkadasina anlatsa kizmazmisin ikimizin ozelini neden anlattin diye.
Oylede dusunur boylede dusunur onada anlatir bunada anlatir.

Cok yanlis yapmissin ki kizmalisinda zaten kendine...
Kusura bakma teselli cumleleri kurmak isterdim ama cok yanlis yapmissin.
ben bunların farkındayım zaten yine de cevap verme nezaketinde bulunmuşsunuz saolun

Hee senin nişanlını hayal ediyordur , bi erkek sende var. Ayrıca edecek insan anlatmasan da eder nerden biliceksin.

bırı bana esımın capını ,yarı capını ,boyunu, boyutunu soracak...sorabılecek ... :KK70:

ıyı sız cevap vermıssınız masallah

gorusmeme kararı neden aldınız ? konustuklarınızdan oturu mu
pisman olacaksanız neden konustunuz kı bunları anlayamadım ben
bu konuştuklarımızında etkisi var tabi bir de o bana farklı şeyler anlatmıştı düşündüğüm gibi biri değilmiş o nedenle

Başkalarına anlatır mi diye dert etmen normal de senin eşini dusunursediye dert etme bence.heralde düşünmez ama dusunurse dusunsun o kendi sorunu.ben de yerinde olsam tedirgin olurdum başkalarına anlatır diye ama olan olmuş yapacak birşey yok.ben anlatmazdim .2 dostum var herşeyi konusuruz böyle birşey konuşmadık hiç.ama yeri gelir de bir sorun olur bunu konuşma gereği duyarsak sadece onlarla konuşurum.onun dışında kimseyle cinsellik hakkında konusmam

Başkalarına anlatır mi diye dert etmen normal de senin eşini dusunursediye dert etme bence.heralde düşünmez ama dusunurse dusunsun o kendi sorunu.ben de yerinde olsam tedirgin olurdum başkalarına anlatır diye ama olan olmuş yapacak birşey yok.ben anlatmazdim .2 dostum var herşeyi konusuruz böyle birşey konuşmadık hiç.ama yeri gelir de bir sorun olur bunu konuşma gereği duyarsak sadece onlarla konuşurum.onun dışında kimseyle cinsellik hakkında konusmam
canım teşekkür ederim anlatma konusunda içim daha rahat çünkü anlatmıycana güveniyorum diğer konuda arkadaşların dediğiyle içimi rahatlatmaya çalışıyorum düşünücek insan ben anlatmadan da düşünürdü ki inşallah öyle bir şey yoktur

Nişanlın mı eşin mi orayı anlamadim

Hoş olmamış bencede ama bi daha yapmassın olur biter takma bu kadar.

bilmiyorum gerçekten yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüm galiba benim saflığımdan bende anlattım da anlattım
Hakikaten öyle olmuş bu arkadaşta sağ birimi ki internetten bakmak öğrenmek aklına gelmemiş burada bu kadar kadının aklına gelen onun aklına da gelirdi illaki ben bile irrite oldum bu tarz konuları konuşmaktan hoşlanmam

Benim anlamadığım boyutu:olamaz::KK23: sorması ayıp ölçtünüzmü ezbere bilip söylediniz:oha:

Sizde onun sorununu biliyorsunuz oyle teselli olun

Boyutu ne alaka?
Yani amaç nedir?
Bilmiyorum ölçmedik deseydin.
Onların boyut kısaysa çekip uzatacak mı?
Bide pozisyon sormak nedir ya açsın internetten baksın hiç normal gelmedi bana arkadaşın.

siz her sorana sevgilinizinkinin kaç cm olduğunu söylüyor musunuz?

sevgiliniz elin adamına sizin sütyen bedeninizi söylese ne düşünürdünüz?

Back
X