• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımla paylaştığım bir sır

Kendi kiskancligini bikenara bırak nisanlin aynı şeyi yapsa ne hissederdin bunu düşün?

Bana bu cinselliği anlatmak eşini karsindakine sunmak gibi geliyo. Bence bir daha yapmayın mahreminizi kimseyle paylasmayin. Ama içiniz rahat olsun arkadaşınız sapık değilse nisanlinizi düşünmez

Herseyi konusmussunuz tamam anlarım da arkadaşınız nasıl bir sapık acaba merak ettim doğrusu. Ne curetle boyutu bu kadar var mı diye soruyor. Naapacakmis sevgilisininkiyle mu karsilastiracakmis. Sanane diyemediniz mi hayret doğrusu.

Asdffg dua edinde nisanlinizdan ayrilmayin rezillik valla.
Bu kadar takintili biriyseniz neden boyle mahrem konulara giriyosunuz ki? etrafta deli, sapik cok yani nisanlini begeniyosa onu hayal edebilir hatta daha fazlasini da yapabilir ama bence siz abartiyorsunuz, suan nisanliniza asik oldugunuz icin dunyanin en yakisikli erkegi olarak goruyo olabilirsiniz ama belkide o kizin hic tipi degildir nisanliniz. Yani

Bunlar çok özel konular
En yakınlarımla dahi konusmam
Bana anlatan oldugunda da yorum yapmam konuyu kapatırıp
Ne bnm cinsel hayatımı bilsinler
Ne de ben baskalarınınkini

Kızlar size öncelikle danışmak istediğim bişey var eşlerinizle/nişanlınızla/ciddi ilişkilerinizde cinsel hayatınızda yaşadıklarınızı çok yakın arkadaşınıza anlatıyor musunuz? Arkadaşımın cinsel hayatı çok yeterli değilmiş, bana nasıl yapıyorsunuz diyo sordu, bende yardımcı olmak adına söyledim. O da o sırada sorular da sordu, mesela o sadece altta yatıyormuş bende değişik pozisyonlar söyledim, afedersiniz boyutunu sordu söyledim. Çok fazla ayrıntı şekilde anlattım yani, bu yüzden kendime çok kızıyorum, ilk defa birine bukadar detaylı anlattım. Üzerinden Zaman geçti bu konuşmanın şu anda görüşmeme kararı aldık, ama benim içim şöyle huzursuz. Acaba ilişkiye girerken benim nişanlımı düşünüyor mudur, keşke benimkide öyle olsa diye; ya da fotoğrafımızı görünce cinsellikle ilgili konular aklına geliyor mudur? Bir de ortak arkadaşlarımızda var anlatabilir mi başka birine diye tedirginim. Bu konuya gerçekten takmış durumdayım, birileriyle de paylaşamadığım için nedir ne değildir tam bilemiyorum, lütfen yargılama adına değil yardımcı olma adına yazarsanız sevgili kk bayanları hepinize minnettar olurum ...

Yakınımdaki hiç kimseye anlatmadım anlatmamda.Bence çok ileri gitmişsiniz.Bu tür şeylerin birde nişanlınızın kulağına gittiğini düşünün.Nasıl toparlayacaksınız.Nişanlınızda sizin mahreminizi başkasına anlatsa hoşunuza gidermi ?

Yatakta şöyle diye ya da cinsel organı böyle diye erkek arkadaşlarına anlatsa .

Ne kadar iğrenç değil mi?

Son düzenleme:
Sizinkini niye düşünsün?
Farzedin ki düşündü, ne olacak?
Bu konudan olumsuz bişey çıkmaz bence yani kendinizi yemeyin boşuna
Tecrübe olmuştur bir daha özelinizi kimseye anlatmazsınız.

Arkadaşlar teşekkür ediyorum iyi yorum yapanda oldu kötü yorum yapanda, ben yaptığım yanlışın zaten farkındayım burdan sizlerden biraz destek görmek istemiştim ve destek olanlara teşekkür ederim; iyi kötü biraz daha net gördüm durumumu artık eskisi kadar takıntılı olacağımı sanmıyorum herkese iyi akşamlar

Çok fazla ayrıntı vermemiş misiniz ben bizi kafasında kurar mı acaba deyip anlatmaktan çok rahatsız olurdum yani bu kadar detay vermezdim en azından :110:

Back
X