Arkadaşımsın ama sevgili olsak nasıl olur?

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.269
333
Kızlar selam,
5-6 yıldır normal arkadaş olarak görüştüğüm biri var. Yüksek lisansta tanışmıştık.
Bu zamana kadar da hiç kopmadık. Yani çok sık olmasada arada buluşup görüşüyoruz.

İyi anlaşıyoruz genel olarak. Fakat onun bana karşı birşeyler hissettiğini düşünüyorum. Bunu bakışlarından, iltifatlarından falan net olarak anlayabiliyorum. Ben ona karşı daha mesafeliyim, soğuğumdur normalde de zaten, tamam şakalaşıyoruz eğleniyoruz vs ama bir yere kadar oluyor bu. Bu yüzden de biraz çekindiğini düşünüyorum benden.

Arkadaşlarım ona bir şans vermem gerektiği konusunda baskı yapıp duruyorlar. İyi biri olduğunu kaçırmamam gerektiğini söylüyorlar devamlı.

Ben de kararsız kaldım şimdi. Aslında bir yandan sevgili olsak güzel bir çift oluruz diyorum, bir yandan da kendimi onla öpüşürken hayal ediyorum. Yok yok olmaz diyorum. Arkadaşız biz diyorum. 🤨

Yarın akşam buluşacağız. Nasıl davranıcağımı bilmiyorum. Ama onla artık sevgili gibi olmak istiyorum sanırım. Ona da bunu ima etmek istiyorum. O biraz çekingen sessiz biri. Nasıl davranmalıyım ona karşı? Arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş nasıl olur?
Yardımlarınızı bekliyorum. 😘

Zamanla olmaz mı? 😔
Ne gerek var? Kalbini titretecek biriyle olmak varken, cok mu sart sevgili olmaniz? Arkadaslik yeter bu iliskiye bence. Sonra sana cok asik olur, sende hicbir karsilik olusmazsa cok üzülür. Sen de vicdan yaparsin sonra. Iyice arapsacina doner. Oyle zamanla olacak sey degil bence.

Zamanla olmaz mı? 😔
En başta olmadıysa zamanla hiç olmaz işin içinden çıkamazsınız sonra. Kırmadan anlatmak, ayrılmaya çalışmak, kıyamamak sonrasında ondan ve kendinizden nefret eder hale gelirsiniz karşınızdakini istemsiz terslemeye başlarsınız. Sonrasi daha büyük vicdan azabı arkadaşlık hukukunuzdan dolayı. Yaşadım biliyorum hiç o topa girmeyin duygusal olarak yoğun hisleriniz yoksa.

Hıc girmeyin o topa. Arkadas kalın
Opustugunuzu dusununce, Icınızden ılık ılık bisey akması lazım yok yok biz arkadasız demek yerine.

Olmaz o is, olan arkadaslıgınıza olur.

Konuyla alakasız olacak ama sizin adkadasinizin eşinden ayrılıp kumsalda cafe açmak isteyen eşi vardı son durumları ne oldu merak ettim şimdi görünce :)

Bademli_Magnum Bademli_Magnum bence siz biraz arkadaslarinizin etkisinde kalmissiniz bu sevgili olma konusunda. Öpüşürken hayal ettiğinizde olmaz diyorsanız zaten sevgili olarak arzu duymuyorsunuzdur. En azından şuan için acılmayın. Biraz daha düşünüp sağlıklı karar verin, kendinize zaman tanıyın derim. Eğer fikriniz değişmezse acilirsiniz ne de olsa görüşme imkanınız var arkadaş olarak her zaman 😊

Arkadaşlar baskı yapıyor diye, hadi bari bir deneyeyim hissiyatında mısınız? Öyle hissettim. Her iyi anlaştığımız insanla sevgili olamayız ki. Siz ne hissediyorsunuz önce onu tanımlayın bence.
Biraz aslında mantığımla hareket etmek istiyorum. Şuana kadar ilişkilerimde hep duygusallık ön plandaydı. Ama ne yazık ki bir yere varamadım. Sonu olmayan ilişkiler hep.. Bu sefer iyi tanıdığım güvendiğim biriyle olsam nasıl olur diye düşünmeden edemedim açıkçası.

Çekiniyorum aslında. Birbirimize yakınlaştıkça duygular oluşmaz mı? Bilemedim ya. 😕
İlk goruste kalbinin hızla carpacagı insan cıkacak belki karsına sen bunla birlikte oluo kendını zorlarken.
Istersen dene. Ama ben ugrasmazdım

Biraz aslında mantığımla hareket etmek istiyorum. Şuana kadar ilişkilerimde hep duygusallık ön plandaydı. Ama ne yazık ki bir yere varamadım. Sonu olmayan ilişkiler hep.. Bu sefer iyi tanıdığım güvendiğim biriyle olsam nasıl olur diye düşünmeden edemedim açıkçası.
Sadece mantıkla da olmaz o iş ama. Bir elektriklenme, etkilenme, çekim olmadan sevgililik olmaz ki. Ha zamanla olur mu diyorsanız, kaç yıllık arkadaşınızdan etkilenecek olsanız şimdiye kadar etkilenirdiniz zaten bence.

hadi siz arkadaşlarınızın gazına geldiniz diyelim, karşı taraf duygularını açıklamış değil ki.arada görüştüğün biri sonuçta , 5-6 yıldır açılırdı bişey hissetse.
Bu süre içinde benimde onun da hayatında birisi vardı ama.. Belki yarın birşeyler olur bilemiyorum.

Şimdi ablacım bence siz hafiften çaktırın

Misal yanına oturun küçük parmağınızı hafifçe eline dokundurun. Sadece sinyal çakın yani

Nereye gidiciz dersek bence romantik, sakin bir kafe tercih edin ama içkili mekan olsun. Sessiz sakin bir eleman demişsiniz, 2 kadeh içince açılır bence :KK48: Siz sakin gidin, alkolün etkisiyle eleman coşar yazılır zaten merak etmeyin

Şimdi ablacım bence siz hafiften çaktırın

Misal yanına oturun küçük parmağınızı hafifçe eline dokundurun. Sadece sinyal çakın yani

Nereye gidiciz dersek bence romantik, sakin bir kafe tercih edin ama içkili mekan olsun. Sessiz sakin bir eleman demişsiniz, 2 kadeh içince açılır bence :KK48: Siz sakin gidin, alkolün etkisiyle eleman coşar yazılır zaten merak etmeyin
Aynen mantıklı:) Umarım dili çözülür artık😌

Back
X