Arkadaşın derdi beni gerdi

Gorumcenin akibeti noldu? Cocugu doğurdu, eşi istemedi, kendi annesine bak diye mi verdi??? Ben boyle anladim. Anlayanlar anlamayanlara anlatsin.

Çocuk olunca arkadaşın aklınca rahat etmek için kayınvalidesine taşınmış ama elinde patlamış bu dünyada akraban dahi olsa kimseye borçlanmayacaksın, insan çocuğu olunca elbette önceki gibi rahat olmaz keşke hergün bırakıp alsalarmış

Kayın valideden bisy beklemesin evini tasısın cocuguna ya bakici tutsun ya krese versin. Kayim validede diger torununa baksin

E yapmasin isine alistirirsa herşeye tamam derse istedikce iisterler tabi.

Yemeğini yapsin isten gelip çocuğunu alsin hop odasina çekilsin bakalim bir hafta neler oluyor o evde.

Kolay kolay o evden birakmazlar onu herkes mutlu herkesin isi görülüyor nasilsa

Kesinlikle evini ayirmali.
Cocugu ona buna guvenerek yapmasaymis. Sirf bakici olarak kullaniyor kayinvalidesini. Kadin da her seyi hak goruyor kendine iste boyle.
Evini ayirsin, gorumcesinin cocuguna annelik yapmak zorunda degil. Ne sacma aileler var Allahim ya.

Yok kız baştan zaten istemiyordu. Kv illaha bakicam torun bakıcı elinde büyütmem demis. Koca da biraz baskı yapmış. Yoksa zaten bu olaydan önce ayrı eve çıkmak istiyordu.

Bir gün denk geldim iş çıkışında evine gittim affedersiniz çocuğun b.klu bezleri bile oraya buraya atılmış çöpe değil. Ictikleri suyun bardağıni bile kaldirmiyormus kv. Sizin fikrinizi ona da aktaricam.

bence işi bıraksın. otursun evınde cocuguna baksın evine baksın. kadınlardan hem iş kadını hem ev hanımı hem de anne olmalarnı beklıyorlar. erkeklerse sadece işe gitsin. bebeğe bez mama almaklada baba olsunlar.

Çocuk bakma bahane kv resmen hizmetçi yerine koyuyor o zaman arkadaşınızı b.klu bez ortalıkta gezer mi yahu
Çocuk olunca kv yanına gittilerse zaten kurulu bir düzenleri vardır değil mi? Yani eşyaları falan kendi evlerindeyse hiç beklemesin evine dönsün çocugunun yaşı kaç anaokulunu falan bahane etsin iyi bir okul buldum oraya vericem desin
Görümce de ayrı bir konu zaten hayvan bile doğurunca bırakmıyor, bile kelimesi hayvana hakaret sayılmasın bu tür annelerden ne kadar üstün olduklarını anlatıyor zira...
İlerde çocuk büyüyünce analık taslamayada başlar...Arkadaşınızın aklı varsa kaçsın kocasını güzellikle ikna etmeye çalışsın çocugun okulundan falan girsin konuya, direk bu sorunları bahane ederse kocası annesine ve yegenine dahada bağlanır.Tabiki ilgilensin yeğeniyle o ayrı ama bir ailesi olduğunuda uygun dille anlatsın.

Bakımından zahmetinden ziyade sorumluluk bir de. Ben öyle bir sorumluluğu istemezdim şahsen. Tabii ki torununu ortada bırakmaz insan ama sorumluluğunu gelinine yüklemez.

Kendi evine çıkıp bir bakıcı tutmaları mumkunse en rahatı bu olur sanki..

yani bir de bu arkadaşın kocası nerde? tamam kayın valide yardım edebilir etmiyor ama erkek de bir işin ucundan tutucak kendi evlerinde sadece karı koca yaşamış olsalar da tutucak.

Görümce çok sağlam bir ayak değil anladığım kadarıyla, kv torunun halini görünce kızına beddualar okuyarak getirmiş çocuğu. Görümcenin de zaten istediği buymuş.
görümcede az o...u değilmiş bakmayacan madem neden babasında kalmasını istemiyon...arkadaşının işi zor hatta çok zor o evden ayrılması da imkansız bence artık salmaz o kaynana..ayağında dönen adam var yarım gün çocuk bakmış çok mu.fakat sanırım kötü biri değil..huzursuzlukta çıkarmıyorsa...bence kaynananın evde biraz dönmesini sağlamak..temzilik yemek olsun arkadaşın geldiğinde iki çocuklada rahatça ilgilensin tek yorgunluğu çocuk için olsun yani..

şimdi diğer yorumlarıda okudumda kesin kızarsınız bana gerçi ama ...çözüm bulamazsa yapacağı şeyi söyleyim..evi terkedecek çocuğuda bırakacak 20 gün kadar kocasının telefonlarına da cevap vermeyecek..bak o evde patlayan mayınları..rahatı kaçan kaynana verir çocuğu al napıyorsan diye oğluna..yemeği aşı olmayan evi b...k götüren koca da kendi yuvasına kaçmak için neler neler yapacaktır kimbilir.

geline güvenipmi yapmış cocuguki.
ayrı eve cıkması en güzeli.
yada işten cıksın otursun cocugunun başında

Ben dedimki kötü de olsa anne annedir çocuk küçük önce koca sonra kvyi ikna et ya kızının yanına gitsin yada alsın kızını gelsin. Sen de bahanesiyle hatta napalım artık bizimkini de krese yollariz diyerek ayril dedim. Ama ne kv ne kızı yanasiyor o da bunalmis iyice sirf bu yüzden yuvasını yıkmayi bile düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…