Arkadaşın derdi beni gerdi

düşünsün zaten(diyecektim içimde kaldı)

düşünsün zaten(diyecektim içimde kaldı)

Arkadaş anlatırken başka bir arkadaşımız vardı yanımızda. Çocuk olmuyordu evlat edinmislerdi. Biraz da onun etkisiyle el kadar bebeyi mi kiskandin ne olmus yani evladim de bağrına bas falan gibisinden cikisti. Vicdansizlik yapma filan da deyince bizimki yalnis anlaşılır mıyım diyor. Bence zoraki olmaz bu is yalnis anlasilir mi iste orasını bilmem.

kızın derdi el kadar bebe değil anlattığın kadarıyla..kolaylık için istmeden de olsa gitmiş yerleşmiş...kolaylık değil iş ve çocukların dışında bo....k götüren bir evi temizleme de dahil olmak üzere iyice sürünmüş..bunun vicdanla alakası yok.

Yazık yahu buradan kayınvalideyi kutluyorum çocuğunun çocuğuna sahip çıktığı için kendi kızıda sanırım bunalımda artık erkekten erkeğe çoşacak ilaki aşkı bulacak sanırım annenin kızını piskolojik olarak muayine ettirmesi gerek ruhtaki deprem çoğu kes görünmez ,kabul edilmez başka mağdurlar ortaya çıkarır
Görümce yok ortada. Çocuğu da istemiyor. Bosanirken yanina almış şimdi de bakmicam yetiştirme yurduna vercem diyince kv almis gelmis

Yazık yahu buradan kayınvalideyi kutluyorum çocuğunun çocuğuna sahip çıktığı için kendi kızıda sanırım bunalımda artık erkekten erkeğe çoşacak ilaki aşkı bulacak sanırım annenin kızını piskolojik olarak muayine ettirmesi gerek ruhtaki deprem çoğu kes görünmez ,kabul edilmez başka mağdurlar ortaya çıkarır
Görümce yok ortada. Çocuğu da istemiyor. Bosanirken yanina almış şimdi de bakmicam yetiştirme yurduna vercem diyince kv almis gelmis

Ben hakikaten anlamakta güçlük çekiyorum. Yuvasını yıkmayı düşünüyor ama benim üzerimdeki yük çok fazla hem çalışmak hem ev işi hem de iki çocuk bana ağır geliyor orta yolunu bulalım diyemiyor? Ya da böyle konuşmalar geçti ama kimse kızı takmıyor. E o zaman iki gün ev işi yapmasın hep çocuğuna baksın bakalım ne olacak o evde.

Evet aynen böyle de en yakınındakiler bile anlamamakta ısrarcı. Kapat kulaklarını ne istiyorsan onu yap dedim

Yapmasin arkadasiniz niye yapiyor. Yuvasini yikana kadar once hayir yapmiyorum demeyi ogrense daha mantikli degil mi?

Pardon da cocugun annesi yok mu? Arkadasiniz niye bakiyor görümcesinin cocuguna? Kendi evlerine geri dönsünler. Krese versinler cocuklarini da. Kimse kardesinin cocugu da olsa ona annelik-babalik yapmaya mecbur degil. Allah korusun cocugun annesi babasi olmasa tabi ilgilenmeli ama annesi de var babasi da. Bu durumda da ne arkadasiniz ne arkadasinizin esini ilgilendiren bir durum yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…