Arkadaşın nişanı için yadımınıza ihtiyacım var :)

TheScientist

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
969
945
Yakın bir arkadaşımın nişanına bu elbiseyi aldım. Model bu fakat rengi bordo. Saçlarımı sizce ne yapmalıyım kızlar? Boyu uzun değil omzumda bitiyor yanları uzun arkası kısa. Enseden toplatsam olur mu sizce?

Birde elbisenin eteği dökümlü ve ağır, arkası önüne göre daha uzun ve ayakkabıyı tamamen kapatacak uzunlukta. Yürürken problem çıkarmasından korkuyorum, satıcı kız elbiseye vurarak yürümem gerektiğini söyledi. Bu konuda başka tavsiyesi olan var mı? İlk defa böyle bir elbise giyeceğim ve rezil olmak istemiyorum :)

Umarım konuyu doğru yere açabilmişimdir.

Son düzenleme:
Ben elbıseyı gorebılseydım bı fıkır verırdım belkı ama goremıyorum :KK14:

b6kf8232j
ksdzocu8b

Bende gordum smdı canım :) Elbisen cok hosmus oncelıkle ıyı gunlerde giy :) Bence yandan toplatabılırsın hos durur.. mesela bak sunun gıbı olabılır..
Dağınık-topuz-modelleri.jpg

Çok teşekkür ederim :) Yandan topuz güzel olabilir evet.. Peki bu yürüme işine ne diyorsunuz dikkat etmem gereken bir nokta var mı acaba?
Topukluyla asker gbı lap lap yuruyen bırı olarak ben buna yorum yapamıcam kelın merhemı olsa hesabı:KK70: topukluyla yurumekten bı haberım ben valla olmuyor yapamıyorum napıyım spor ayakkabı ınsanıyım ben:KK70:

Topukluyla asker gbı lap lap yuruyen bırı olarak ben buna yorum yapamıcam kelın merhemı olsa hesabı:KK70: topukluyla yurumekten bı haberım ben valla olmuyor yapamıyorum napıyım spor ayakkabı ınsanıyım ben:KK70:

Ahh ahh aynen ben de öyleyim mecbur kalmadıkça giymem ama bu elbiseyi de yüksek topuk taşır malesef. Vallahi o kadar insanın içinde rezil olacağım diye korkuyorum bir de gidip en olmayacak elbiseyi almışım sanırım ayakkabıya takılıp duruyor :KK43:

Elbise çok şık, saçlarını arkadaşın yolladığı tarz yapabilirsin, keskin olmayan yandan doğal bir dağınık topuz.. Yürüme işine gelirsek, satıcı bayan doğru söylemiş, ayak uçlarına doğru ata ata yürü, sanki önünde top varmışta ayakkabının ucuyla vuruyormuş gibi. Panik yapma bu şekil yürürsen hiçbir şekilde sorun çıkmaz.Evde bir kaç kez denemeler yap, alışıcaksın.Bu tarz elbiseler tercih edildiğinde yürüme şekli hep budur..

Elbise çok şık, saçlarını arkadaşın yolladığı tarz yapabilirsin, keskin olmayan yandan doğal bir dağınık topuz.. Yürüme işine gelirsek, satıcı bayan doğru söylemiş, ayak uçlarına doğru ata ata yürü, sanki önünde top varmışta ayakkabının ucuyla vuruyormuş gibi. Panik yapma bu şekil yürürsen hiçbir şekilde sorun çıkmaz.Evde bir kaç kez denemeler yap, alışıcaksın.Bu tarz elbiseler tercih edildiğinde yürüme şekli hep budur..

Çok teşekkür ederim. Deneme yaparak alışacağım o zaman :)

canım elbisene bayıldım gerçekten çok şık saçlarını arkadaşın yolladığı tarzda veya örgülü şık topuzlarda oluyo o şekilde de yapabilirsin benden sana tavsiye kalın topuklu bir ayakkabı giyersen rahat edersin zaten ayakkabı gözükmüyo daha rahat olursun hem de elbiseyi taşırsın :)

hair_732_10_m.jpg elbiseni güle güle kullan bu tarz bisey öneriyorum sırt dekoltesi var hoş durur

İlk arkadasin gönderdiği resim güzel öyle yap sacini
Bagcikli bir ayakkabi gitin altina yürümesi daha basit olur :)
Ve bu sekil çok yurumemeye calis ben bu tur bir elbise bir kere giyindim ve bitti ayaklarim oldu resmen :KK70:l
Çok teşekkür ederim kızlar, sayenizde kafamda birşeyler şekillendi sağ olun :)

X