- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
Merhaba arkadaşlar .Hiç uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum . Nisanlimla az önce evli çift olan arkadaşlarının yanında kalmasına tepki göstermemden dolayı kavga ettik.Yani bu kadınla yılardır arkadaşlar dostlar . Kadin evli.Olabilir kadın arkadaşta olabilir iyi anlaşıyorlardir . Saygılıyımdır bu tarz konularda .Yalnız nışanlım ben olmadan önce oraya gittiğinde onlarda kalırmış . Ev ile mesafe fazla olduğu ve iş yerine arkadaşının evinden gitmek rahat olduğu için .Tabi gu günlerce degil . Bir gün kalıp döner.Biz nişanlandıktan sonra da devam etti . Ama ben bu durumdan sıkılmaya başladım .Yani bir de sürekli nişanlımı çağırıyorlar kendileri bizim tarafa pek gelmiyorlar .Onların dediği yer ya da onlarda görüşülecek.Nişanlıma göre böyle şeyler problem değil fakat ben de bu tarz bencilce ya da ayağıma gel durumlarını pek sevmiyorum . Bunu söylemeye kalktığımda kompleksli oldum . Sonuç : arkadaşlarına gitmekten vazgeçmeyen bir nisanli kompleksli durumuna düşen ben.Aslında konu sadece evde kalması değil bunu anlatamadım . İnsanlar bencilce yaklaşıyorlar bu beni fazlası ile rahatsız ediyor. Ayrıca bu tartışmanın bir daha mesaj atmayacak kadar uzatılması ayrıca enteresan . Konu hakkında yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
Son düzenleme: