arkadaşının sahip olduklarıyla övünen erkek arkadaş adayı

suhedaa_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
37
2
88
Arkadaşlar merhaba..

Öncelikle empati kurarak yorum yapmanızı bekliyorum . Şimdiden teşekkürler.

25 yaşındayım . Üniversite mezunuyum ve maddi olarak oldukça iyi bir ailede büyüdüm .

20 li yaşlardan sonra evlenmem için bir çok kişi görüşmek istedi bazılarıyla görüştüm bazılarıyla hiç görüşmeden reddettim. Reddettiklerimin arasında sonrasında pişman olduğum insanlar da oldu ama aşık olayım kendi istediğim birisiyle mutlu bir evlilik yapayım istedim. Hiç bir zaman maddiyatı ön planda tutmadım görüştüğüm insanlarda sadece duygularımla ilerledim.

1 ay önce birisiyle tanıştım . Görünüşü ve konuşmalarından etkilendim . İş konusu dışında hiç bir problem yok . Fakat bunun önemli bi problem olabileceğini hissetmeye başladım. Okumuş üniversite mezunu ama pazarcılık yapıyor 2 gün (oda düzenli değil),bunun dışında da yakın arkadaşının ofisinde oturuyor bütün gün ve onun işlerine koşturuyor. Arkadaşının işini benimsemiş ve kendi işiymiş gibi kendi yaptıklarıymış gibi övünme sezdim. Şunu yapıcaz bunu yapıcaz diye planlarından bahsediyor ama aslında o planlara dahil değil . yancılık yapıyor gibi.

Bu yuzden benim kafam çok karıştı içime sinmeyen bişeyler oldu ve bunu ona kırmadan nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum .

Bana garip geldi. Bu kişinin maddi durumu nasıl?
Arkadaşının işini yapmasından bir menfaati getirisi var mı ?
Bence ortada başka bir şeyler var gibi.
Bir şey yoksa da çalışmayan tembel adam statüsündedir. Hani çalışan iş arayan ama bulamayan biri değil bu kişi. Çalışmak için denemeyen biriyle bir kere daha düşün derim.

Eski eşimi hatırladım nedense.
Amcasının fabrikasında çalışır, sanki fabrika onun, tüm projeler onun.
Arkadaşının reklam firmasına para verip ortak olmuş, dinlesen sanırsın ki senelerin reklamcısı bizim adam.
Başka birinin inşaat firmasına para verip ortak olmuş, sanırsın işin piri. Diğerleri yanında çalışıyor. Halbuki onlar olmasa bizimki solda sıfır.

Çok itici geldi bana

çok saçma bir kişilikmiş.omkadar kişi gördüm deyip böyle bir kişiden etkilenmeniz pek bir şaşırtıcı

daha ne problemi olacak ki.
iş hayatındaki tutarsızlığı tüm hayatını etkileyecek kadar büyük bir problem.
bakınız:bdv konuları
arkadaşının işine ortak filan değilse yaptığı çok saçma bişey.
üniversite mezunu ise ona göre iş bulmaya çalışmıyor mu.
nedir halinden memnun mu.
nasıl tanıştınız.
senin maddi durumun ilgisini çekmiş te olabilir.
hiç bu açıdan değerlendirdin mi

Adam tembel!

Arkadaşının işine de sırtını dayamış güya önemli işler peşin de, halbuki adamın çalışmaya niyeti yok. Siz de diretmeyin diye 'çok yoğunuz zaten' izlenimi vermeye çalışıyor!

Maddi durumu iyi değil bildiğim kadarıyla. Arkadaşının işini yapmasından bi kazancı şuan için yok ama kendince planları var. Onları anlatıyo bana hep.

adam ne mezunu

arkadaşı ne iş yapıyor

yani arkadaşının işi büyüyecek vs ise olur belki de bu aşamada sanki bir baltaya sap olamamış gibi

ben babasının işini bile devam ettirmeye karşıyım baba tek başına yetiyorsa ne gerek var derim

Maddi durumu iyi değil bildiğim kadarıyla. Arkadaşının işini yapmasından bi kazancı şuan için yok ama kendince planları var. Onları anlatıyo bana hep.

İşte bende bunu anlayamıyorum. Babama bahçe işlerinde yardım ediyorum diyor.

Lafla peynir gemisi yürümez.
Üzgünüm ama o adamdan bir cacık olmaz.
Çalışıp durumu iyi olmayanla, çalışmayıp durumu iyi olmayan arasındaki fark tembelliktir.

Arkadaşının inşaat şirketi var. İnşaattaki pezaj işini beraber yapmayı düşünüyolar sadece.
İnsanların okuduğu bölümle ilgili iş bul baskılarından çok sıkıldığını ve babasına bahçe işlerinde yardımcı olmak zorunda olduğunu anlatmıştı bana.

Benim maddi durumumu ilk tanıştığımızda bilmiyodu. Sonra görüştükçe anladı. Ama bu kadar üstüme düşüp ilgilenmesini bazen bu duruma bile bağladığım oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…