Belkide dahildir yanlis gozlemlemis olabilir misin
Eski eşimi hatırladım nedense.
Amcasının fabrikasında çalışır, sanki fabrika onun, tüm projeler onun.
Arkadaşının reklam firmasına para verip ortak olmuş, dinlesen sanırsın ki senelerin reklamcısı bizim adam.
Başka birinin inşaat firmasına para verip ortak olmuş, sanırsın işin piri. Diğerleri yanında çalışıyor. Halbuki onlar olmasa bizimki solda sıfır.
Çok itici geldi bana
valla dikkatli ol derim.Arkadaşının inşaat şirketi var. İnşaattaki pezaj işini beraber yapmayı düşünüyolar sadece.
İnsanların okuduğu bölümle ilgili iş bul baskılarından çok sıkıldığını ve babasına bahçe işlerinde yardımcı olmak zorunda olduğunu anlatmıştı bana.
Benim maddi durumumu ilk tanıştığımızda bilmiyodu. Sonra görüştükçe anladı. Ama bu kadar üstüme düşüp ilgilenmesini bazen bu duruma bile bağladığım oluyo.
adam ne mezunu
arkadaşı ne iş yapıyor
yani arkadaşının işi büyüyecek vs ise olur belki de bu aşamada sanki bir baltaya sap olamamış gibi
ben babasının işini bile devam ettirmeye karşıyım baba tek başına yetiyorsa ne gerek var derim
valla dikkatli ol derim.
sen ufaktan sezinlemişssin bile zaten.
böyle beleşci uyanık tembel erkeklerden uzak durmak lazım.
ee bu adam peyzaj mimarı filan mı.
Adam belki de iyi niyetli, paranda gözü yok, arkadaşına güveniyor ve onunla iş yapacağını düşünüyor, belki ileride iyi işler yapacak ve 1 ayda kimseyi hemen tahlil edemezsin ama sen bu adama güvenmiyorsun. O yüzden ayrıl gitsin...
Arkadaşlar merhaba..
Öncelikle empati kurarak yorum yapmanızı bekliyorum . Şimdiden teşekkürler.
25 yaşındayım . Üniversite mezunuyum ve maddi olarak oldukça iyi bir ailede büyüdüm .
20 li yaşlardan sonra evlenmem için bir çok kişi görüşmek istedi bazılarıyla görüştüm bazılarıyla hiç görüşmeden reddettim. Reddettiklerimin arasında sonrasında pişman olduğum insanlar da oldu ama aşık olayım kendi istediğim birisiyle mutlu bir evlilik yapayım istedim. Hiç bir zaman maddiyatı ön planda tutmadım görüştüğüm insanlarda sadece duygularımla ilerledim.
1 ay önce birisiyle tanıştım . Görünüşü ve konuşmalarından etkilendim . İş konusu dışında hiç bir problem yok . Fakat bunun önemli bi problem olabileceğini hissetmeye başladım. Okumuş üniversite mezunu ama pazarcılık yapıyor 2 gün (oda düzenli değil),bunun dışında da yakın arkadaşının ofisinde oturuyor bütün gün ve onun işlerine koşturuyor. Arkadaşının işini benimsemiş ve kendi işiymiş gibi kendi yaptıklarıymış gibi övünme sezdim. Şunu yapıcaz bunu yapıcaz diye planlarından bahsediyor ama aslında o planlara dahil değil . yancılık yapıyor gibi.
Bu yuzden benim kafam çok karıştı içime sinmeyen bişeyler oldu ve bunu ona kırmadan nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum .
bi kazancı oluyo mu arkadaşının işinden.Arkadaşının babasının inşaat şirketi var.
yok işletme mezunu. Tarım ve bahçe işlerinden anladığı için bu işi yapıcakmış
Üniversite mezunusun sen çalışıyor musun? Pazarcilik mi yapiyor sevgilin bildigimiz? Bir ev gecindircek kadar kazaniyor mu? Ya da arkadaşıyla arasi bozulsa yapabilecegi B planı var mi? Son olarak kendini gelistirmis biri mi? En basiti nerde nasil konusacagini biliyor mu?
Üniversite mezunuyum çalışıyorum bende. Kendi iş yerimizde finans sorumlusuyum.
Düzenli sayılmasada evet pazarcılık yapıyor. Geçindirebilcek kadar kazandığını düşünüyorum. Çok yeni olduğu için sürekli sormaktanda çekindim biraz. B planı olduğunu düşünmüyorum çünkü tüm düşünce ve planları arkadaşının etrafında dönüyo.
Kendini Geliştirme konusunda hiç bi sorunumuz yok. Konuşması, düşünce tarzı, hali tavrı yerli yerinde, gayet efendi.
bi kazancı oluyo mu arkadaşının işinden.
öyle takılıyo mu.
ne bileyim itici hareketler bunlar.
böyle sümsük hareketler bi erkeğe yakışmıyor.
arkadaşının arabasını sahiplenmeler filan.
senin duyguların da çok ciddi değil sanırım.
yol yakınken ayrılsan iyi olur
Seviyorsan bence bekle düzelir. O seni etkilemeye çalışıyor bunu geneli yapar. Herkes memur olcak diye bir sey yok. Belki sen de ailenin işi olmasa su an issizdin, adil düşünmeye çalış ben bu baglamda aranızda fark göremedim sadece sen hava atmıyorsun senin icin bir seyler ifade ediyorsa bu silip atilacak bir neden degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?