arkadaşının sahip olduklarıyla övünen erkek arkadaş adayı

Tamda dediğiniz gibi. Görüştüğüm kişinin arabası yok, arkadaşının lüks arabasını övüyo bana kendisininmiş gibi.

valla dikkatli ol derim.
sen ufaktan sezinlemişssin bile zaten.
böyle beleşci uyanık tembel erkeklerden uzak durmak lazım.
ee bu adam peyzaj mimarı filan mı.

Adam belki de iyi niyetli, paranda gözü yok, arkadaşına güveniyor ve onunla iş yapacağını düşünüyor, belki ileride iyi işler yapacak ve 1 ayda kimseyi hemen tahlil edemezsin ama sen bu adama güvenmiyorsun. O yüzden ayrıl gitsin...

Arkadaşının babasının inşaat şirketi var.
valla dikkatli ol derim.
sen ufaktan sezinlemişssin bile zaten.
böyle beleşci uyanık tembel erkeklerden uzak durmak lazım.
ee bu adam peyzaj mimarı filan mı.

yok işletme mezunu. Tarım ve bahçe işlerinden anladığı için bu işi yapıcakmış

Kaç derim.

Yaşananlar malesef bana çok tanıdık.

Orda burda takılıp gününü geçiren adamlar sonrada günlük yaşar.

Bugün arkadaşının arabasını işini sahiplenen yarın senin paran onun parası onun paradı yine onun olur.

Aslında güveniyodum ve benden gerçekten hoşlandığını düşünüyodum ama arkadaşlarının peşinden ordan oraya sürüklendiğini görünce bu hali itici gelmeye başladı.

Üniversite mezunusun sen çalışıyor musun? Pazarcilik mi yapiyor sevgilin bildigimiz? Bir ev gecindircek kadar kazaniyor mu? Ya da arkadaşıyla arasi bozulsa yapabilecegi B planı var mi? Son olarak kendini gelistirmis biri mi? En basiti nerde nasil konusacagini biliyor mu?

bi yol olmaz bu adamdan.
üniversite mezunu insanlar onca emek verip kpss,yds vs gibi onlarca sınavlara giriyor işe girebilmek için.sizinki kolaya kaçmayı seçmiş.tembel yani.

Hiç uzatmadan söyle kardeşim. Bak ben de üniversite mezunuyum, sen de aynı şekilde...

Arkadaşına yardım etme, ortak olacaksan çalış. Yoksa geleceğinde iyi bir yerde görmüyorum seni, diye söyle.

Ne o öyle, yancı cidden?

Dediklerini yapmazsa da, ciddi düşünme, hemen bırak, HİÇ UZATMA BİLE!

Kadınların %90 i kendini oldugundan iffetli göstermeye erkeklerin %90 i ise kendini oldugundan daha kaliteli göstermeye çalışır. Iliskinin baslangicinda herkes show yapar. Iyi niyetli iyi ahlaklı ve sorumluluk sahibi mi sen ona bak.

iyi de arkadaşının da kendi işi değilmiş o da babasının yanında

bunlardan ne köy olur ne kasaba

boş verin

ya da siz de birlikte çalışın iş kursun onu işletsin

olursa evlenirsiniz

Arkadaşının babasının inşaat şirketi var.

yok işletme mezunu. Tarım ve bahçe işlerinden anladığı için bu işi yapıcakmış
bi kazancı oluyo mu arkadaşının işinden.
öyle takılıyo mu.
ne bileyim itici hareketler bunlar.
böyle sümsük hareketler bi erkeğe yakışmıyor.
arkadaşının arabasını sahiplenmeler filan.
senin duyguların da çok ciddi değil sanırım.
yol yakınken ayrılsan iyi olur

Üniversite mezunuyum çalışıyorum bende. Kendi iş yerimizde finans sorumlusuyum.
Düzenli sayılmasada evet pazarcılık yapıyor. Geçindirebilcek kadar kazandığını düşünüyorum. Çok yeni olduğu için sürekli sormaktanda çekindim biraz. B planı olduğunu düşünmüyorum çünkü tüm düşünce ve planları arkadaşının etrafında dönüyo.

Kendini Geliştirme konusunda hiç bi sorunumuz yok. Konuşması, düşünce tarzı, hali tavrı yerli yerinde, gayet efendi.

Seviyorsan bence bekle düzelir. O seni etkilemeye çalışıyor bunu geneli yapar. Herkes memur olcak diye bir sey yok. Belki sen de ailenin işi olmasa su an issizdin, adil düşünmeye çalış ben bu baglamda aranızda fark göremedim sadece sen hava atmıyorsun senin icin bir seyler ifade ediyorsa bu silip atilacak bir neden degil.

Bu hareketleri benide itiyo ondan.Mantığım duygularımın önüne geçiyo galiba.

Benim takıldığım çabasının olmaması galiba.Ailemin işi evet ama yoğun şekilde emek verip çalışıyorum ben.

Bugün durduk yere bana babama söylicem bahçeye satıp faiziyle emekli olalım dicem diye espiri yaptı. Bu dediği bile battı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…