• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasinin sevgilissine bakti

tamam biri acik veyalt hos giyinmisse ve kendiside guzelse insan bakiyor.benim bazen kapali bauanlarda dikkatimi cok ceker ne hos derim kendi kendime.kiskanmam.esim de bakabilir.ama defalarca esi yanindayken esinin gozlerine degilde baskasinin biryerlerine bakarsa osaygisizlik.bi zahmet erkekler esleri srvgilileri yokken bakicaksa baksin.ama benimde bi gururum var.ben kadin drgilmiydim orda. onum poposu benim gozlerimden dahami dikkat cekti esim icin.beni bile gormeden bakti oyle.dusunmeden.kiz ne giyerse giysin cok tahrik edici olsa bile erkek arkadasi bile utandi kizin bu tarzindan ama genede benim esim oyle giyindigini gordukten sonra tekrar tekrar hemde benim yanimda yapmamaliydi.bu karsi cinsi kiskanclik meselelsi drgil gurur meselesi.gururum kirildi.baskada bisey diyemicem.herkes istedigini giyer. benim esim boyle her gordugune bakocak biriyse beni bile yaninda gormeyecek biriyse evlenmesin bekar grssin oyle olan kim varsa asilsin elde etmeye calissin ne bileyim.ben onun karisiyim ne hakla benim yanimda kiza defalarca bakar hrmde tanidigim birisi.kizla bidaha gorusmicem.normalde cok yazisirdik ama bi kac gundur yazmiyorum kiza.ben nasil o kizin yuzune bakim ko bu saatten sonra bu konu yuzunden bosanma durumuna geldik.esim sana bakti kotuyuz mu diyim kiza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın olay ısrarla bakması ilk bakmanın günahı olmaz görürsün ikinci kere bakıyorsan o hiç hoş değil işte..... ama ben mesela geçen bi kadın var içinden tangası çıkmış ama belli böyle çekmiş yukarı eşime dedim baksana şuna kih kih.. baktı. gerizekalı dedi döndü. erkeğin karakterinde bitiyor bence. he aşkın gözü kördür derler insanın gözü görmez kimseyi görmeye başladıysa aşk bitmiştir zaten. bu adam tipi karşısına fırsat çıkınca aldatacak adam tipidir işte... burada kadınlar da eşlerine güvenmediklerinden kadınlara sitem ediyorlar işte kapanın kocamın hoşuna gitmeyin diye...

Son düzenleme:
bakmak istemeyen erkek bakmaz ya sanki açık giyinen kadınları zorla gözlerine sokuyoruz. hadi bir baktı diyelim 2.ye çevirir kafasını.

ben yolda yürürken önüme bakıp yürüyorum kulağıma da takıyorum kulaklığımı müzik dinliyorum çevremde kim var kim yok umursamıyorum görmüyorum.

bakmak istemeyen erkek kafası önde gider gelir. ama öyle mi erkekler? hepsinin gözü fıldır fıldır. görmiyim diye değil zaten ne görürüm diye bakıyorlar.

kadınlar mı suçlu şimdi?

yok ben o giyimden rahatsız oluyorum bilmem ne önüne bak, insanların giyimini inceleme o zaman.

Ben sizi biryerden çıkaracağım ama:26: kimsiniz bir düşüneyim, bernakk, sezensezgi, akkan86, ebrusayar,bircanc, fuldenn86?

Artarak geliyor desene. :1:

Bu konuda yorum yapmamıştım. Konu sahibi eşin çok karaktersiz bir adammış. Sırf ısrarla baktığı için söylemiyorum bunu. Sana sarfettiği sözler iğrenç.

Ben yabancı dizileri severim orada da görüyorum dar tayt üstüne uzun tunik giyenleri. Yerli dizilerde taytın üstüne kısa bluz giyenler olduğu gibi. Bu biraz görgü meselesi bana göre.

İnsan önce kendi gözünü sakınacak. Bakmamayı kafasını çevirmeyi öğrenecek. Mesela eşim şort veya salopet giyenlere ramazan ayı içindeysek söylenir bari bu ay yapmasınlar diye.
Eğer ısrarla bakarsa ben eşime kızarım baktığı kişinin günahı veya davranışı beni ilgilendirmez.

Ama o bayan arkadaşın da pek masum gelmedi bana. Biraz bilgisi varsa giyim tarzından rahatsız olunacağını bilir ve bence resmen teşhircilik yapmış.

Eşini sırf bu konuşma şekli yüzünden kolay affetme.

ve lutfen konumu din acisindan incelemeyin kavga cikiyor arkadaslar herkes kendi fikrini yaziyor ve herkes kendince bana bi cevap yazmis herkrse tesekkurler.

bakalim birazdan isten gelir.cikicam disari kizimi alip.gormel istemiyorum yuzunu..keske simdi kicina tekmeyi vurabilsem.kzim var.seviyorum ama sevgi bile umrumda olmazdi.icimde yasardim sevgimi ama kendime bu haksizligi yaptirmazdim mal herif

Pisman olmus olsa kendini daha fazla uzme unut diyecegimde sana verdigi cevaplar zeytinyagi gibi uste cikmalar daha da sinir bozucu arkadasim.Kendi kaybeder.Gul gibi karin varken baskasina bak olcak seymi.P
Kiymetini en kisa zqmanda anlar insallah.

Pisman olmus olsa kendini daha fazla uzme unut diyecegimde sana verdigi cevaplar zeytinyagi gibi uste cikmalar daha da sinir bozucu arkadasim.Kendi kaybeder.Gul gibi karin varken baskasina bak olcak seymi.P
Kiymetini en kisa zqmanda anlar insallah.

P gulme isareti degil yanlis anlasilmasin hizli yazarken yanlislikla basmisim

Eşiniz özrü kabahatinden beter modunu basarmış masallah. Bence eşinizin sağlam bir reste ihtiyacı gelmiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşiniz özrü kabahatinden beter modunu basarmış masallah. Bence eşinizin sağlam bir reste ihtiyacı gelmiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eve geldi kozimi optu sortunu terligini giydi islik calarak disari cikti.bemde ciktim simdi.bosanma dilekcesinide masanin ustune koydum bi insan bukadar ezmeye calismaz insan.ne olacaksa olsun napim artik benim de hayatim bu

ben simdi bununla konussam koyunu kapat desem benim gururum nolucak bem suclu drgilim onunda umrunda degil.napim ben bilmiyorum.bosanicam dedigim icimde sozumun arkasinda durmak istiyorum.bilmiyorum nolursa olsun artik diyorum.bosanma sureci baslarsa cok zor zamanlar beni bekliyor dik durmam lagzim

biliyor bosanamam param tok avukat parasi mahkeme parasi lagzim 900frank arastirmam lagzim belediyeden bakmam lagzim belko bi sansim olur. istemiyorum zor bi durum ama bunu zorlastiran bem drgil o

suana kadsr kizim olmasa bi is bulur mutlaka calisirdim.almancam iyi drgil ama bir ise girip calisacak kadar iyi
.en kisa zamanda bi is bulmam lagzim

boşanın ya da boşanmayın demeyeceğim ama kesinlikle ilk adımı siz atmayın.afedersiniz ama size parama dokunma götünü sat, kaltak gibi şeyler söylemiş ve aslında sadece bunlar bile boşanma sebebidir.kızınızı alamamaktan korktuğunuz için, çalışmadığınız için falan boşanmaktan korkuyorsunuz anlıyorum ama boşanmasanız bile sakın bir süre sonra yumuşamayın lütfen daha önce de dediğim gibi zaten adamın size saygısı yok anladığım kadarıyla bir de kendini haklı görmesin.o kadar çirkin şeyler söylemiş ki kenidisini affettirmek için uğraşması lazım, onu söylediklerine pişman edin.artık bunu ne kadar alındığınızı söyleyip sonrasında özür dileyene kadar küs kalarak mı yaparsınız ne yaparsınız orasını siz bilirsiniz, hangi yöntemi kullanabilirsiniz bilmiyorum ama bu lafların altında kalmayın lütfen.ben okurken çok kötü oldum ya Allah sabır versin.ne kadar da kırmış sizi.

Kadınlar erkeklerin gözünde hep cinsel bir obje malesef.. bazen benim bile baktığım kadınlar oluyor ama bu 1-2 saniyelik birşey olmalı, bunun devamı 'gözle tacize' girer bana göre, haklısın konu sahibi...

Bak cnm sunu anlamiosun.. herkes istedigi halti yer anladinmi. Git evine 50 erkek getir istedogini yap yada baska seyler ama kendine yapiosun ve kimse senin yaptigin sey sonucu aile yikmior ve sadece seni ilgilendirir. Ama acik giyinmek baska bise neden? Cnku acik giydikce niyetin ne olursa olsun, yaninda esi olan srfsiz erkekler bakcak sana ve eslerini zor durumda birakacaksin vede konu sahibi gbide bosancaklar belkide. Sen farkinda deilsin ama sadece acik giymek istedign icin bircok aile yikilio ve bunun gunahini bitek adam almior sende buna dahil oluyorsun. Adam zaten srfsiz ben adamlari savunmuorum ki sen olmasan baskasina bakmicakmi? Bakacak. Ama sanada bakcak sen ole giyinirsen ve sende sebep olmus olcaksin. Bu durumda acik giymen aana deil cevrendeki ailelere sevgililere zarar veriypr ama bunu anlamani beklemiorm yasayan bilir. Bende musluman olarak ve allah bir kere uyarmayi farz kilmis muslumani bende bu Frzimi yerine getirdim seninuyardim ister anla ister anlama ister alin ister alinma benden cikti bu. Gerisi sana kalmis.

___dega___

kadınlar özgürce giyinemicek yani ? erkek çocuklarını büyütürken bu zihniyetle büyütürsek, sonuçları da bu şekilde olur..

Son düzenleme:
kadınlar özgürce giyinemicek yani ? erkek çocuklarını büyütürken bu zihniyetle büyütürsek, sonuçları da bu şekilde olur..

buda dogru bi yaklasim cunku anneler erkek yapar bakar aman aman buyutuyorlar.bizim bi cinsel organimiz yok sanki.biz insan drgiliz.isteklerimiz zaaflatimiz yok.erkeklerin var.bizim toplumda erkek aldatir karisi aldstildigi kadini suclar.al sana zihniyet.ya tabiko bazi kadinlat inanilmaz cagiriyor gel gel diye resmen kiyafeti ile.makyaj sanki gazino kadini gibi tavirlar giyimler.ama bu demek drgil evli biri bakmali..bekarlar bakarda teklifte eder boyle insana ama karsi taraf bilmeli cevabimi nasil vericek.yalniz evli biri karisinin yaninda gozune gotune sahip cikacak.benim karakterim boyle.ben hic bir erkegin yuzine iki drfa bakmam.insan insana bakar.cevrende yanimda kim var otomatikmen konyrol ediyorsun.ama karakterimde yok drfalarca bakmak.

boşanın ya da boşanmayın demeyeceğim ama kesinlikle ilk adımı siz atmayın.afedersiniz ama size parama dokunma götünü sat, kaltak gibi şeyler söylemiş ve aslında sadece bunlar bile boşanma sebebidir.kızınızı alamamaktan korktuğunuz için, çalışmadığınız için falan boşanmaktan korkuyorsunuz anlıyorum ama boşanmasanız bile sakın bir süre sonra yumuşamayın lütfen daha önce de dediğim gibi zaten adamın size saygısı yok anladığım kadarıyla bir de kendini haklı görmesin.o kadar çirkin şeyler söylemiş ki kenidisini affettirmek için uğraşması lazım, onu söylediklerine pişman edin.artık bunu ne kadar alındığınızı söyleyip sonrasında özür dileyene kadar küs kalarak mı yaparsınız ne yaparsınız orasını siz bilirsiniz, hangi yöntemi kullanabilirsiniz bilmiyorum ama bu lafların altında kalmayın lütfen.ben okurken çok kötü oldum ya Allah sabır versin.ne kadar da kırmış sizi.

evet allah bana yardim etsin..bunu cok istiyorum.konusmuyorum.benim le konusmasinida istemiyorum.dilemesi gereken ozur icin cok gec kaldi.ozel olarak bi taktigim yok..sogudum ondan.suan gelip ozur dilese dinlemem sanirim.ve affetsem bile boynuna sarilmam.grurum kirildi.

bambaska birisi oldum zor grcmis sevgiden yoksun cocuklugum ailemde olan kotu seyler uvey babamin yaptiklari....cok otu seyler yasadim..virde bunlari yasiyorym ben dogdugumda ne sucum vardi acaba.boyle bir cocukluk grnclik yasadim.cok iyi biri drgilimdir ama vicdanli saygili iyi kalpli olduguma inanan biriyim.ben neden boyle seyleri yasamam lagzim.saclarimi kestim :( uzasinlar istemiyorum artik.bu sene kendime cik fazla zaman ayirmaz ildum.almanca falan.cunku insanligim gitti..bir tek insanca yasamak pesindeyim.ve en onemlisi kendimden vazgrctim.kizim iyi olsun guzel buyusun erkeklerin cani cehenmeme.yeterki oguzel yetissin.dersleri iyi olsun mutlu olsun.. ilerde iyi bir meslegi olsun mutlu bir yyvasi olsun.bundan sonra hersey o.bem diye bisey yok.

hayatta ne istediysem baskalari icin istedim.kucikken abnem mutlu olsun abim mutlu olsun derdim..abime askerde kimse sormadi yetimdik kimse bizi napsin gelen bi tekme atti okadsr.evlendim.yalnislarim oldu kizginliklarim.ama o ilesi ile iyi olsun oiyi olsun surekli bi fedakarlik.ben kendime deger vermeyi ogrenmemisim hayatta..hep baskalari mutlu olsun bem izleyeyim istedim.al sana mutluluk simdi herkes beni izlesin ben nasil mutsuzum.babam olsaydi keske belki beni alirdi yanina torunuda bemide ezdirmezdi.hic gormedim babami yyzu gozu kokusu nasil.o yuzden bir erkek bemim icin cok degerli..cok onemli tatmadigim birseyi arar gibiyim cunku.belkide oyuzden bukadsr kirilmam hircinlasmam kabul edememem..ruhum hasta oldu.ben galiba artik mutlu olmayi hakketmiyorum.biyerde bi yanlis yapitorum tanri bemi cezalandiriyor sanki ama nerde bilmiyorum.kimin kalbini kirdom kime naptim bilmiyorum.bilsem bi ayagina kapanirim.da su hayatimsaki cektigim cezalar bi bitsin gitsin..artik iyi bisey istemekten korkuyorum istedim diye olmaz diye.bozulur diye.allahim bari kizim yasamasin cok mu isterim acaba..elimden geleni yapicam onun icin.o mutlu duzgum olsun diye.kimse onun kadar onemli drgil ben bile

Önce sen iyi olacan ki kizina yar olabilesin.
Karamsar olmamaya calis.
Hayatta hersey insanlar icin,
Istersen bir piskologa git,rahatlarsin,sana yardimci olabilir.
Allaha sigin,isyan etme.

Back
X