- 20 Ekim 2009
- 4.491
- 5.153
- 723
tamam biri acik veyalt hos giyinmisse ve kendiside guzelse insan bakiyor.benim bazen kapali bauanlarda dikkatimi cok ceker ne hos derim kendi kendime.kiskanmam.esim de bakabilir.ama defalarca esi yanindayken esinin gozlerine degilde baskasinin biryerlerine bakarsa osaygisizlik.bi zahmet erkekler esleri srvgilileri yokken bakicaksa baksin.ama benimde bi gururum var.ben kadin drgilmiydim orda. onum poposu benim gozlerimden dahami dikkat cekti esim icin.beni bile gormeden bakti oyle.dusunmeden.kiz ne giyerse giysin cok tahrik edici olsa bile erkek arkadasi bile utandi kizin bu tarzindan ama genede benim esim oyle giyindigini gordukten sonra tekrar tekrar hemde benim yanimda yapmamaliydi.bu karsi cinsi kiskanclik meselelsi drgil gurur meselesi.gururum kirildi.baskada bisey diyemicem.herkes istedigini giyer. benim esim boyle her gordugune bakocak biriyse beni bile yaninda gormeyecek biriyse evlenmesin bekar grssin oyle olan kim varsa asilsin elde etmeye calissin ne bileyim.ben onun karisiyim ne hakla benim yanimda kiza defalarca bakar hrmde tanidigim birisi.kizla bidaha gorusmicem.normalde cok yazisirdik ama bi kac gundur yazmiyorum kiza.ben nasil o kizin yuzune bakim ko bu saatten sonra bu konu yuzunden bosanma durumuna geldik.esim sana bakti kotuyuz mu diyim kiza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklısın olay ısrarla bakması ilk bakmanın günahı olmaz görürsün ikinci kere bakıyorsan o hiç hoş değil işte..... ama ben mesela geçen bi kadın var içinden tangası çıkmış ama belli böyle çekmiş yukarı eşime dedim baksana şuna kih kih.. baktı. gerizekalı dedi döndü. erkeğin karakterinde bitiyor bence. he aşkın gözü kördür derler insanın gözü görmez kimseyi görmeye başladıysa aşk bitmiştir zaten. bu adam tipi karşısına fırsat çıkınca aldatacak adam tipidir işte... burada kadınlar da eşlerine güvenmediklerinden kadınlara sitem ediyorlar işte kapanın kocamın hoşuna gitmeyin diye...
Son düzenleme: