• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşınız, sizden izin almadan telefonunuzun karıştıra bilir mi ?

Hayırdır deseydin ?
Paniklemese neyse diyecemde panikledigine göre bişeyin peşinde.

Yani evde misafirim varken telefonumu ortada birakip mutfaga felan gittigim cok olmustur kariştıran olduysa da bilemem.Ben hic yakalamadım bugune kadar deyim.Ama neden kariştırma ihtiyacı hissetmis olabilir ki arkadasınız bunu çözmeniz lazim.Ortak cevreniz var mı mesela..

Tabii ki hayır. Öyle bir şey yaptığını görsem bir daha o arkadaşa güvenmezdim, hiçbir şeyimi de anlatmazdım. İşte falan kurulan yüzeysel tanışıklık seviyesine inerdi arkadaşlığımız.

Hayır bir de oturmuş şifrenizi öğrenmek için sizi izlemiş. Öğrenmiş. Karıştırmış. Pes ya. Arkadaşlığınızı tamamen bitirmeseniz bile merhaba merhabadan öteye pek bir şey konuşmanızı, buluşup ona zaman ayırmanızı tavsiye etmem. Arkanızdan iş çeviren pek ala dedikodunuzu da yapabilir, aynı şeyi fırsatını bulunca yapabilir, vs. Güven olmaz.

BUğun arkadasim bendeydi, oturuyorduk. Sonra arkadasima dedim. Bi dakka bişey alıp gelicem. Sonra tam giderken, vazgeçtim geri salona giricektim. Elimde telefonu vardı beni görünce eli ayağı karıştı tel hemen indirdi panik bir şekilde. O an bişey diyemedim.. Sizce bişey demem gerekirmiydi? Siz olsanız napardiniz böyle bi durumda. ..

Not: Türkçem iyi değil, k.bakmayın.
şimdi de sorabilirsin. hayırdır aklıma takıldı ne bakıyordun falan diye

Hayır ayıp bi kere
Arkadasımı bırak sevgilim bile karıştıramaz
Bende karıştırmam
Mesafe olmalı..

Back
X