- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.281
- 298
- Konu Sahibi Valeriaaaa
Eşim dahil hiç kimse telefonumu karıştıramaz. Arkadaşımla görüşmeyi olabildiğince aza çekerdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte, cok yumağım galiba..Keskin olmam lazım. Sonuçta misafirim dedim mahçup olmasın dedim. Ama tuaf oldum. Yani amacı ne olmuş olabilirdi onu dusunuyorumMahcup olmaliydi zaten. Yaptigi hos bir sey degil.
Telefonumda gizli hicbir sey yok ama bunu yapabilen bir arkadastan her seyi beklerim.Bukadar keskinmisiniz?
Keşke sorsaydınEvet, neden böyle bişey yaptı anlamadım.
Oyş anam aşk, tutku ve ihtiras dolu pembe dizilerden bile daha falakkeeeettno no no no wayyy! naptin telde kocamla ciplak resimlerime mi bakiorsun derdim
bu konuda zaten takintiliyim. benim eskiden kankicigim herkezin telini karistirip sonra bi güzel yakaladiklarini sag sola anlatirdi. diger arkimizin mailine girip canli canli yazismalarini okurdu. benimde kaptigim msn hesabimi geri acip bütün erkekleri doldurup konusmus. ozamanki flirtlestigim cocukda o hesabin sifreside vardi beni gece online görünce kendi girip bakmis. ne kiyametler kopmustu... yillar sonra itiraf etmisti onun yaptigini.
Oyş anam aşk, tutku ve ihtiras dolu pembe dizilerden bile daha falakkeeeett
Amacı Ne olduğunu bilmiyorummKaristiramaz deil karistrmz zira öyle gevşek arkadaşlarm yok
Neler yaşamisiniz sizno no no no wayyy! naptin telde kocamla ciplak resimlerime mi bakiorsun derdim
bu konuda zaten takintiliyim. benim eskiden kankicigim herkezin telini karistirip sonra bi güzel yakaladiklarini sag sola anlatirdi. diger arkimizin mailine girip canli canli yazismalarini okurdu. benimde kaptigim msn hesabimi geri acip bütün erkekleri doldurup konusmus. ozamanki flirtlestigim cocukda o hesabin sifreside vardi beni gece online görünce kendi girip bakmis. ne kiyametler kopmustu... yillar sonra itiraf etmisti onun yaptigini.
Çok da tartışılacak bir konu olmadığını düşünmekle beraber;tepki vermemişsiniz geçmiş artık bundan sora tepkinizi vermeniz daha uygun olacaktırBUğun arkadasim bendeydi, oturuyorduk. Sonra arkadasima dedim. Bi dakka bişey alıp gelicem. Sonra tam giderken, vazgeçtim geri salona giricektim. Elimde telefonu vardı beni görünce eli ayağı karıştı tel hemen indirdi panik bir şekilde. O an bişey diyemedim.. Sizce bişey demem gerekirmiydi? Siz olsanız napardiniz böyle bi durumda. ..
Not: Türkçem iyi değil, k.bakmayın.
WhatsApp yazışmalarına bakmak istemiştir hele kimle ne konuşmuşsun özellikle kendi ile ilgili birşey var mı diye olabilir mi?
Herneyse de çok ayıp böylesi arkadaş olamaz sinsi , alttan iş çeviren, gözü büyük kalpazan ve koyun suratlı..koyuna da kurban olasıca..
Şifre vardı..O an sorsaydınız keşke hayırdır na'pıyorsun diye. Telefonunuza şifre koyun, şifre desenli olmasın ama. Parmak hareketlerinizi izleyerek onu çözmeye çalışacak bir çevre sezdim sizde.