- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Çok samimi arkadaşım değil ama nedense öyle karaktersiz biriyle " eveet ya çok pislikmiş" dedikten sonra görüşmeyeceğine çok inanmıştım. Beraber tiyatroya gitmişler falan. Bu çocuğun sevgilisi varmış falan, aralarında bir şey yoktur ama biraz içim acıdı.
Kız arkadaşınız dostunuz değilse takılmayın. Hoş dostunuz olsa sizi üzen biriyle samimiyet kurmaz zaten.Nasıl tepki gösterirsiniz? Söz konusu çocuk bizim ortak arkadaşımızdı ve bana çok büyük bir pislik yaptı. Sevgilisi varken yok demesi ve benimle bir şeyler yaşaması gibi. Bu kız arkadaşım ona lanet etmişi, çok pislik demişti sohbet ederken ya biz onla görüştük falan dedi, çok üzüldüm. Arkadaşça görüşmüşlerdir bilemem ama bana böyle bir pislik yapan biriyle görüşmesi koydu. Kızla da ilişkimi kesmeli miyim?
Zaten sevmediğiniz birisiymiş niye kasıp açıklama yapıyorsunuz ki, ben olsam hiç aramam aramalarına da cevap vermem.Peki arkadaşlığımı nasıl bitireyim? Zaten sevmiyorum 100 kere buluşalım derse bir kere tamam diyorum. Sn bu çocukla arkadaşlığına devam et ama lütfen benimle görüşme desem mi hiç mi konuşmasam?
Hortlasın dursunBen bu kızdan kurtulamıyorum ya, insan görüşmediği birine beraber tatile gidelim der mi? Cevapsız bırakıp geri dönüş yapmadığım halde 4-5 ay sonra tekrar hortluyor.
Biseksüal olmadığından eminim.Belki kız biseksüeldir ve ikinizden de vazgeçemiyordur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?