Arkadaşınızın eski partnerinizle/hoşladığınız kişiyle görüşmesine

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Nasıl tepki gösterirsiniz? Söz konusu çocuk bizim ortak arkadaşımızdı ve bana çok büyük bir pislik yaptı. Sevgilisi varken yok demesi ve benimle bir şeyler yaşaması gibi. Bu kız arkadaşım ona lanet etmişi, çok pislik demişti sohbet ederken ya biz onla görüştük falan dedi, çok üzüldüm. Arkadaşça görüşmüşlerdir bilemem ama bana böyle bir pislik yapan biriyle görüşmesi koydu. Kızla da ilişkimi kesmeli miyim?

Çok samimi arkadaşım değil ama nedense öyle karaktersiz biriyle " eveet ya çok pislikmiş" dedikten sonra görüşmeyeceğine çok inanmıştım. Beraber tiyatroya gitmişler falan. Bu çocuğun sevgilisi varmış falan, aralarında bir şey yoktur ama biraz içim acıdı.

O çocuktan hoşlanıyordur o, çocuk da "Sevgilim var ama çk mtszm" tarzı şeyler diyecek bir tip gibi. Senle aynı şeyleri yaşar sonra gelir sana ağlar. Direkt kes ilişkini uğraşma.

Kız arkadaşınız dostunuz değilse takılmayın. Hoş dostunuz olsa sizi üzen biriyle samimiyet kurmaz zaten.

böyle insanlar çok değil mi zaten etrafta?

bakınız bir örnek canlandırma yapayım :)

-canım ayşeye sinir oluyorum çok gıcık ya nefretlik keşke ölse

dedikten iki gün sonra yolda karşılaşınca,

-ayşemmmm nerelerdesin hayatım seni çok özledim

diyen ruh hastalarıyla dolu etrafımız.senin arkadaşın da onlardan birisi işte.

Peki arkadaşlığımı nasıl bitireyim? Zaten sevmiyorum 100 kere buluşalım derse bir kere tamam diyorum. Sn bu çocukla arkadaşlığına devam et ama lütfen benimle görüşme desem mi ya da hiç mi konuşmasam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki arkadaşlığımı nasıl bitireyim? Zaten sevmiyorum 100 kere buluşalım derse bir kere tamam diyorum. Sn bu çocukla arkadaşlığına devam et ama lütfen benimle görüşme desem mi hiç mi konuşmasam?
Zaten sevmediğiniz birisiymiş niye kasıp açıklama yapıyorsunuz ki, ben olsam hiç aramam aramalarına da cevap vermem.

Ben bu kızdan kurtulamıyorum ya, insan görüşmediği birine beraber tatile gidelim der mi? Cevapsız bırakıp geri dönüş yapmadığım halde 4-5 ay sonra tekrar hortluyor.

Ne garip insanlar var ya! İnsan hayret ediyor, 35 yaşında iyi eğitimli bir kız bu insan seni arayıp sormuyorsa görüşülmek istemediğini anlamaz mı insan? Bir de tatile gidelim diyorsun, ben hayatta yapamam. Bir de beni sırtımdan bıçaklayan, zor durumda bırakan insanlarla görüşüyorsun, arkalarından sen de "pislik, terbiyesizmiş" demişsin.

Illa açıklama yapmak istiyosan kendine uygun ve kafa dengi bie insan olmadigibi ve bu sebeple görüşmek istemediğini beyan edersin. Politik olmaya gerek yok, bunu bugün arkadaşa yapan yarın kocana yapar. Nefret ederim bu tip kadınlardan. Kes ilişkiyi gitsin

Belki kız biseksüeldir ve ikinizden de vazgeçemiyordur?
Biseksüal olmadığından eminim.

Açıklama yapmayı düşünüyorum, bak böyle böyle sevmediğim insanlarla görüşüyorsun derim "boşver sen onları yeaah hem zaten görüşmüyorum" der ya da sen hala ondan hoşlanıyorsun kıskanıyorsun diyecek. Hiç uzatmak istemiyorum ölü taklidi elverdiği sürece böyle devam edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…