Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya rahatsız derdim , ya da kız arkadaşından birşeyler saklıyor ki , söylememden korkup , benden uzak tutmaya çalışıyor derdim sempatiksalakcinni
yok benimle alakalı degil..genelde olan birseydir ya bu merak ettim..hani ben genelde arkadasıma samimi yani cnmlı cicimli konusmam kız arkadası rahatsız olmasın diye ama bazı kızlar buna pek dikkat etmiyor belkide bile bile yapıyorlar bilemiyorum
yok benimle alakalı degil..genelde olan birseydir ya bu merak ettim..hani ben genelde arkadasıma samimi yani cnmlı cicimli konusmam kız arkadası rahatsız olmasın diye ama bazı kızlar buna pek dikkat etmiyor belkide bile bile yapıyorlar bilemiyorum
Bir çok birey , kadın olsun ya da erkek olsun böyle dawranışlar sergileyebiliyorlar .
Kimse kimsenin mutluluğuna tahammül edemiyor maalesef . Ben mutsuzum , onlar da mutsuz olsunlar diye ellerinden geleni yapıyorlar .
Böyle olduğunu bilsek de , bazen bizlerde o insanlara kanabiliyoruz . Neden mi , çünkü bunları yapanlar arkadaşlarımız , dostlarımız ( ! ) ya , art niyet görmüyoruz , görmek istemiyoruz işte ...
Bende konuya yaptığım yorumları bir tutturamadım , bu sefer olmuştur umarım delikafadulden