Maalesef böyle bir durum var.Üniversitedeyken birinden hoşlanıyordum onun da ilgisi olduğunu düşünüyordum ama bir türlü iletişime geçememiştik.Arkadaşım bir gün birinden hoşlanıyorum baksana deyip aynı kişiyi göstermişti.Ben tabi o konuyu ona hiç açmamıştım ve şok oldum.Hiçbir şey söylemedim.Okul biteli 1 sene geçti hala o kişiyle iletişime geçmek istiyordum arkadaşımın da ağzını aradım hala kalbimde falan dedi.Ne adım atıyor ne de başka bir şey.Ben de utancımdan söyleyemiyorum.
Unutmayı denedim pek olmadı.Başka erkek mi yok diyeceksiniz belki ama o kadar zaman geçti hala aynı hislerim.
Bi kere lisede bi kere de üniversitede başıma geldi bu.
Lisedeki olaydan bahsedip de akşam akşam disney gençlik müzikallerine çevirmeyeyim ortamı diyorum fakat ne kapışmıştık be, ne entrikalar, ne taktikler, ne soğuk savaşlar... hem de ne için, sonunda ikimize de kalmayan başka bi sümüklü ergen için

Ergenlik işte, naparsın çaresi yok
Aslında üniversite için de çok anlatacak bi şey yok çünkü süreç benzemiyo ama sonuç aynı, adam yine ikimize de kalmadı.

Üniversitedeki arkadaşla baya yakındık, fikirlerimiz, zevklerimiz çok uyuşurdu. Aynı çocuğa abayı yaktığımızda fark ettim ki biraz fazla uyuşuyomuş hatta. Bi de sizin gibi önce o itiraf etti şansıma, kaldı mı benim içimde. Ama bir sustum, iki sustum, üçüncü de severler böyle aşkın ızdırabını dedim söyledim arkadaşa. Sonra may the best b.tch win şeklinde centilmenlik anlaşması yaptık.

Hatta yeri geldi birbirimize wingwomanlık yaptık, benim olmayacaksa yabancıya gitmesin bari hesabı.

Sonuç olarak ikimize de kalmadı ama. Bi sonraki sene erasmusa gidip oradan bi kız buldu, bayaa uzun bi süre uzak mesafe yürüttüler. Kız bi kaç kere Türkiyeye geldi fakültede gördük. Kader
Sonuçta ikisinin de sonu elde var sıfırla bitti ama yine de ben aksiyon insanı olduğumdan denemesem, kendime saklasam, içimde kalsa asla rahat edemezdim. O nedenle arkadaşınıza karşı dürüstlük ve girişkenlik tavsiye ediyorum.