• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşla aynı kişiden hoşlanmak

zwich

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
9
2
1
29
Maalesef böyle bir durum var.Üniversitedeyken birinden hoşlanıyordum onun da ilgisi olduğunu düşünüyordum ama bir türlü iletişime geçememiştik.Arkadaşım bir gün birinden hoşlanıyorum baksana deyip aynı kişiyi göstermişti.Ben tabi o konuyu ona hiç açmamıştım ve şok oldum.Hiçbir şey söylemedim.Okul biteli 1 sene geçti hala o kişiyle iletişime geçmek istiyordum arkadaşımın da ağzını aradım hala kalbimde falan dedi.Ne adım atıyor ne de başka bir şey.Ben de utancımdan söyleyemiyorum.

Unutmayı denedim pek olmadı.Başka erkek mi yok diyeceksiniz belki ama o kadar zaman geçti hala aynı hislerim.

Duygularınız geçmiyorsa konuşun arkadaşınızla. Bu kadar düşüncelerinizi meşgul etmesin bence bu durum ne olacaksa olsun 😁

Maalesef böyle bir durum var.Üniversitedeyken birinden hoşlanıyordum onun da ilgisi olduğunu düşünüyordum ama bir türlü iletişime geçememiştik.Arkadaşım bir gün birinden hoşlanıyorum baksana deyip aynı kişiyi göstermişti.Ben tabi o konuyu ona hiç açmamıştım ve şok oldum.Hiçbir şey söylemedim.Okul biteli 1 sene geçti hala o kişiyle iletişime geçmek istiyordum arkadaşımın da ağzını aradım hala kalbimde falan dedi.Ne adım atıyor ne de başka bir şey.Ben de utancımdan söyleyemiyorum.

Unutmayı denedim pek olmadı.Başka erkek mi yok diyeceksiniz belki ama o kadar zaman geçti hala aynı hislerim.
İyi olan kazansın...

Bunda utanicak birşey yok ki duygunun nesi ayıp .Daha önce söyleyemedim ama bende hoşlanıyorum diyin .Sonra da ikiniz birden söyleyin :)Arkasından iş cevirdiginizi düşünmemiş olur böylece .

Lisedeyken Titanik filmini izleyip butun kizlar Leonardoya asik olmustuk, nedense o geldi aklima 🤣 dag daga küsmüş... unut gitsin bence, ask degil de icinde kaldigi icin merak ediyorsun bence. gercekten yogun hislerin olsa coktan harekete gecerdin.

Arkadaşınızın hislerini öğrendiğiniz ilk zaman dürüstçe siz de söyleseydiniz neyse de şu an adım atmanız hiç hoş olmaz.

Bi kere lisede bi kere de üniversitede başıma geldi bu.

Lisedeki olaydan bahsedip de akşam akşam disney gençlik müzikallerine çevirmeyeyim ortamı diyorum fakat ne kapışmıştık be, ne entrikalar, ne taktikler, ne soğuk savaşlar... hem de ne için, sonunda ikimize de kalmayan başka bi sümüklü ergen için :KK70: Ergenlik işte, naparsın çaresi yok :KK33:

Aslında üniversite için de çok anlatacak bi şey yok çünkü süreç benzemiyo ama sonuç aynı, adam yine ikimize de kalmadı. :p Üniversitedeki arkadaşla baya yakındık, fikirlerimiz, zevklerimiz çok uyuşurdu. Aynı çocuğa abayı yaktığımızda fark ettim ki biraz fazla uyuşuyomuş hatta. Bi de sizin gibi önce o itiraf etti şansıma, kaldı mı benim içimde. Ama bir sustum, iki sustum, üçüncü de severler böyle aşkın ızdırabını dedim söyledim arkadaşa. Sonra may the best b.tch win şeklinde centilmenlik anlaşması yaptık. :KK5: Hatta yeri geldi birbirimize wingwomanlık yaptık, benim olmayacaksa yabancıya gitmesin bari hesabı. :KK53:Sonuç olarak ikimize de kalmadı ama. Bi sonraki sene erasmusa gidip oradan bi kız buldu, bayaa uzun bi süre uzak mesafe yürüttüler. Kız bi kaç kere Türkiyeye geldi fakültede gördük. Kader :işsiz:

Sonuçta ikisinin de sonu elde var sıfırla bitti ama yine de ben aksiyon insanı olduğumdan denemesem, kendime saklasam, içimde kalsa asla rahat edemezdim. O nedenle arkadaşınıza karşı dürüstlük ve girişkenlik tavsiye ediyorum. :KK36:

Bence önünüze bakın ya yıllarca bi adama uzaktan bakıp iç çekme yaşlarını geçtiniz :)

Yahu çocuk ikinizlede ilgilenmemişki arkadaşına söylesen ne olacak söylemesen ne olacak. Ama çok istiyorsan arkadaşım ... sana bir şey itiraf edeceğim bende o çocuktan hoşlanıyordum ama sen önce davranınca öyle kaldım. Zaten şansımız yok gibi içimde dert olmuştu seni kandırıyormuşum gibi hep huzursuzdum. Söyledim rahatladım. diyin bitsin gitsin konu cnm.

Hak önce söyleyenin değil arkadaşınıza dürüstçe söyleyin ve gidin acilin

Çok çok çok yakın arkadaşsanız hoşlandığınız kişiden uzak durmakta haklısınız. Ama arkadasiniz hayatınızda ayda yılda bir sohbet ettiğiniz biriyse neden olmasin ki?
Hoşlandığınız erkekten size karşı birşey varmı, hissediyor musunuz?

Back
X