- Konu Sahibi masalindunyasi
-
yarın postahaneye sorayım nasıl olacak mı çünkü arkadaşlar sistem değişti diyorlar .....babyhope mu beğendiniz aslında ben 2 sini bir satmak isterdim.
İstanbulda mısınız hangi bölge ben İST......DAHA YÜKLEYECEKLERİM VAR İSTERSEN BADİLER,HASTANE ÇIKIŞI FLN...
Yok izmirdeyim ben ikisini birlikte ne kadar düşünuyorsunuz? Aslında hastane çıkışı olabilir bekliyorum o zaman fotoları :)
Babyhop değil oto koltuğunu beğenmiştim.
Hepsi yepyeni lekeli olan kanz hediye edilecek
şanşanlı tulum 3/6 ay resim farklı çıkmış sadece 1 kere giydi oğlum
Canım babyhope 2 ay kullandık indirince çekerim foto,hauck jeep kullanabilirim ama oğlum çok hareketli atıyo kendini.
Benim ev bunlarla dolu bir tane de chicconun ana dizi var şuan onu kullanıyorum ama yakında mama sandalyesinde
oturtmam gerekecek durmuyo...Fiyatları dediğim gibi uucuz tutucam ç ünkü başka bebekler de faydalansın ikisi 50 tl
anlamadım iki puset mi 50 tl anadiziyle mi 50 tl:)
canım ben ikisini 50 tl ye bırakıyorum sadece oto koltuğunun koruma örtüsü üzerinde hafif leke gibi bişey var belirsiz leke çıkarıcı ile yıkamadım henüz
hem o yüzden ucuza satıyorum hem gerçekten bebeklerin işine çok yaradığına inandığımdan.
ya kusura bakmayın da tam anlayamadım hem ana kucağı hem oto koltgu mu 50 tl
estağfurullah evet canım ikisi 50 tl...sen nerede oturuyosun özelden yazamadım 5 dk takıldım,inş İstanbul anadolu yakasındasındır ve kapıdan alarak kargo ödemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?