arkadaslar 1.5 yasindaki oğlum sūrekli kolunu emiyo

1316yav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
183
10
118
43
Napcami bilemiyorum bana bi tavsiyede bulunun būtūn kiyafetlerinin kollari sūnūk bi şekilde bikackere kizdim bukezde ģözūme bakatak emiyo

üstüne gitmeyin, hayır yapma demeyin bir süre görmezden gelin, karşınızda bu işi yaptığında kafanızı başka yöne çevirin belki bu yöntem işinize yarar

Kolunu emmesinde ne sakinca goruyosunuuz peki?[/QUOuzun kollu giydiiriyorum malum kiş būtūn kiyafetlerinin kollari sūndū bir de gecenlerde bi cocuk gördūm elini emerek elinin ūzeri nasir tutmuş onu da görūnce çok korktum ūstūne gitmeyim diyorum ama korkuyorum

bu davranışını 1-2 ay içinde kendiliğinden bırakacaktır..

ama hemen bıraksın istiyorsanız kıyafetinin kollarını emdiği zaman sakin bir tavırla "yapma oğlum, o pis" deyin yapmaya devam edince de kıyafetin kollarına sirke dökün, ağzına aldığında hemen bırakır.. "gördün mü bak pis işte" deyin kıyafetini de bir süre üzerinde o şekilde bekletin.. muhtemelen işe yarayacaktır :)

Nasir el, kol, parmak emerek olmaz :) merak etmeyin. Kollarini katlayin boylece islatmamis olur kollarini. Ve ustunede gitmeyin zamanla birakacakdir. Siz ustune giderseniz birsey var sanip devam eder. Cunku cocuklarin tek derdi ilgi cekmekdir anne ve babalarindan. Siz de bu ilgiyi farkinda olmadan veriyorsunuz ama yanlis bir ilgi veriyorsunuz. Onemsemeyin cok gecmeden birakir.

Back
X