- 2 Şubat 2022
- 14
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi meyraeymenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı dün den ama erken gebelik testi ve sabah yapmamıştım bugün normal test yaptım negatif çıktı 11 günlük normal testte çıkar mı?Bence var yarın tekrar test yapın ya da direkt kan verin kesin olsun.
Dimiihayalet çizgi görünüyor gibi
İki gün var reglimeİlişki tarihi değil de regl tarihiniz önemli gecikti mi? Gecikmediyse normal testte çıkmayabilir.
Var gördüm testi tekrarlayın koyulasincaya kadar
Bana göre de var geldi bir de normal kaset test deneyin
Yok normal testte negatif çıktı ama çok yeni daha eğer varsaErken gebelik testiyle silik çizgi bazen yanıltır canim ama normal testse gebelik vardir
Erken testler bazen yanıltabiliyor canim ya inşallah vardir da bende bir kez öyle oldum tam gebe havalarina girdim sonra regl oldumYok normal testte negatif çıktı ama çok yeni daha eğer varsa
Ay Allah korusunErken testler bazen yanıltabiliyor canim ya inşallah vardir da bende bir kez öyle oldum tam gebe havalarina girdim sonra regl oldum![]()
Kaç aydır deniyorsunuzAy Allah korusun
Evet benim de iki günüm kaldı geçmiyoeBende ilişkiden 10 gün sonra dün test yaptım. Belli belirsiz bı çizgi var normal kaset testte. Umitlenmek istemiyorum kuruma çizgisi belki. 8 gün kaldı adetime günler geçmiyor. İnşallah vardır bebislerimiz.![]()