- 13 Ocak 2010
- 204
- 50
- 298
- Konu Sahibi zezeTHEONE
-
merhaba
bende halen 30 da olup evlenemeyenlerdenim :)
25.06.1979 18:30 da bursada dogdum...
babamı 2000 yılında kaybettim..
bunlar yeterli sanırım...benimde haritamda evlilik ne zaman görülüyor cevaplarsanız sevinirim...
merhaba ben 12 10 1987 eminönü öğle 12.00 ile 13.00arası doğmuşum annem tam olarak doğum saatimi hatırlamıyor 12.00 ile 13.00 arası olduğuna emin.
genel olarak bakarsanız çok çok sevinirim.
Merhaba ben 03.10.1986 iZMİR doğumluyum sabah 10':20 civarı doğmuşum ..Çok kısmetli oldugumu söyleyemem benımle ılgılı yorum yapabılmenız mümkünmü pekı?
banada vakıt buldugunda bakarsan sevınırım 09.05.1987 saat:03:00 yer = istanbul
06/12/1979 doğum tarihin
öğlen 3 sıralarında doğdum
hala bekarım:)
güzelim çok bir problem göremedim...
hımm, saatin doğrumu acaba?
evet annem 15,00 diyo onun yalancısıyım zemuszemus
şimdi açık söyliyim, eğer yükselenin koç ise bir problem yok...(gecikme olmamalıyıdı)
eğer yükselenin boğa ise(3ü bi-20 dkka geçe)
ozaman ewet, yükselenin boğa ise, evlilik evin akrepte kalıyor, akrebi mars gezegeni yönetir(asla pluto değil.....pluto etkisiz bir gök cismidir, gezegen bile değil)
marsın jupiter ile kavuşum yapmış(ki jupiter en güzel en kuvvetli gezegen)
FAKAT güneşten kare (kötü bir cins) açısı var
eğer gecikme olduysa, yada evlenip boşandıysan buna sebeptir.
buarada, senin evlenmen şart çünkü, yükselenini boğa yapınca, jupiter gezegeni aynı zamanda çocuk evinde kalıyor... sen bol bol ikiz üçüz dünyaya getirirsin gibime geldi.
bide evlilik evinin yöneticisi marsta aşk/çocuk evinin içinde kalıyor, seninkide muhtemelen aşk evliliği olur.
saygılar
not: walla yükselenin koç ise, kelimelerim kifayetsiz, neden hala bekar olduğunu bilemicem...
not2: potansiyel yıl olarakda 2011 sonu...
:teytey:
seninikini hiç yorumlamıcam
ömrümde gördüğüm en şanslı haritlardan biri
bu konuda ne bir gecikme, ne bir sıkıntı
yaşamazsın... tık tık tık olucak işlerin inş.
bu sene, önümüzdeki sene
birçok potansiyel tarih var evlenebilmen için.
hangisini sayim
herhangi bir gecikme ve sorun yok...
:lepi:
tesekkur ederım fakat ben o talıhlerın hıcbırısını göremedıgım ıcın bırazcık yorumlayabılırsenız cok mutlu olurum ve inşallah dediğiniz gibi şanslı harıtam olur.kaydirigubbakcemile3:hooray:
bide herkese potansiyel tarıh vermışsın banada verebılırmısın lutfen.potansıyel tarıh nedır merak ettım.yorumlarınızada cooook tesekkur ederım.
tesekkur ederım fakat ben o talıhlerın hıcbırısını göremedıgım ıcın bırazcık yorumlayabılırsenız cok mutlu olurum ve inşallah dediğiniz gibi şanslı harıtam olur.kaydirigubbakcemile3:hooray:
bide herkese potansiyel tarıh vermışsın banada verebılırmısın lutfen.potansıyel tarıh nedır merak ettım.yorumlarınızada cooook tesekkur ederım.
06.05.1987 12.25 bulgaristan shumen
benim haritama da bir goz atabilir misin :)) erkek arkadaşim askerden gelicek bu yaz iş durumlarımıza gore tarih belli olucak seneye de olabilir 3 yıl sonra da olabilir
ya talım ben bu yaza özellikle baktım, gözükmüdi...
yükselenini aslan ve saatini doğru kabul edersek
2010dan sonra hemen iyi açıların olucak
ama 2010da olmass.
2011in başı bile daha iyi
yani ne bilim 2011 şubattan sonra iyi...
ama saatinde yannışlık var ve yükselenin başak ise,
ewet bu yaz kesin
çünkü transit jupiter balık burcunda bu sene...yükselenin başak ise
evlililk evin balık burcunda kalıyor, jupiter orayı bollaştırıcak bu sene.
:Saruboceq:
30 yaş üzeri baktığınızı söylemişsiniz ama eğer fırsat olur da benimkine de bakarsanız çok sevinirim.
biraz şanssız bir insanım ve hayatıma hiç öyle benimle beraber olmayı gerçekten isteyen biri girmedi ve bende kendimi bi garip hissediyorum...
tarih:27.06.1988
saat:02.30
yer:van
bu yaz zaten imkansız gorunuyor yazın askerden gelicek biz de hazırlıklara başlarsak en iyi ihtimal 2011 yazında. ikimizde yukselen aslanız.bakalım hayırlısı buarada yorumlarını cok severek okuyorum gerçekten cok açıklayıcı cok guzel yorumlarda bulunuyorsun. mesela hangi burçlarla iyi anlaşiyorumdaki yorumuna bayıldım :) 7.evde kova olması biraz urkutuyor beni aslında:)) bir de 5.evde ki uranus:)) gerçi ilk iki yılımız cok hareketliydi son iki yıl düzene kavuştu ama uranus daha sonra da etkiler muhakak
yine iki yükselen arasında kaldım
biraz oynatsam saatini ikizlere geçiyosun
fakat ben verdiğin saati tam kabul edip(ahh bu saatler öle önemliki)
yükselenin boğa olduğunu varsayıyorum.
seninde korkcak bişiyin yok güzelim
evlilik evini mars yönetiyor.
marsında yine jupiter gezegeninden enfes bir açısı var.
2010/2012/2014(sadece tr. jupitere göre yazıyorum, her iki senede bir iyi açı yapar belirli bir noktaya)
yani 2şer artarak devem eder potansiyel yıllar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?