• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar 5- 6 yumurtayla devam eder miydiniz, yoksa erteler miydiniz?

doktorlar 6 yumurtayi azimsamaz ama acaba kalitesini yetersiz bulmus olabilirr/
bende 20 yumurta cikti ama 10 u fos cikti' 4 u dollendi 1 hayatta kald ve tek embriyo tutmustu.
ama doktor senin yumurtaarinin kalitesinden supheye dusmus olabilir.
6 kaliteli yumurtayi az bulmazlar heralde
doktorunla ayrintili konus bakalim yok kaliteleri iyi diyosa denemeye deger cok az da degil 6 yumurta.
kalitesiz goruyorsa obur ay dene kaybedecegin bisey yokki
zaten dolenirse dondurusun ustelik bir embriyolok ddondurulmus embriyonun daha kolay tutundugunu soylemisti/ nekadar dogru bilmiyorum
doktorunla konus yeniden:hulya:

doktorlar 6 yumurtayi azimsamaz ama acaba kalitesini yetersiz bulmus olabilirr/
bende 20 yumurta cikti ama 10 u fos cikti' 4 u dollendi 1 hayatta kald ve tek embriyo tutmustu.
ama doktor senin yumurtaarinin kalitesinden supheye dusmus olabilir.
6 kaliteli yumurtayi az bulmazlar heralde
doktorunla ayrintili konus bakalim yok kaliteleri iyi diyosa denemeye deger cok az da degil 6 yumurta.
kalitesiz goruyorsa obur ay dene kaybedecegin bisey yokki
zaten dolenirse dondurusun ustelik bir embriyolok ddondurulmus embriyonun daha kolay tutundugunu soylemisti/ nekadar dogru bilmiyorum
doktorunla konus yeniden:hulya:

pazartesi kontrole gideceğim tekrar, çarşamba günü de çok büyük ihtimalle opu olacak. bundan önceki denemelerimde de sayı azdı ama kaliteli yumurtalar oldu hep. inşallah bu seferde öyle olur diye umut ediyorum...

benim 3 yumurtam vardı 3 dee gelişti ve kalıteli oldu ve de ilk denemem tuttu.ama 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin.6 yumurtayla tabiki devam edelim.ama yumurrtalarda sorun varsa bilemem.allah yardımcın olsun.

canim benim bende ilk tedavimde 4 ikincide 6 yumurta cikti benim aklimabile gelmedi durmak sen bilirsin ama bencede devam et canim allahim yar ve yardimcin olsun ins pozitifi gorursun

benim 3 yumurtam vardı 3 dee gelişti ve kalıteli oldu ve de ilk denemem tuttu.ama 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin.6 yumurtayla tabiki devam edelim.ama yumurrtalarda sorun varsa bilemem.allah yardımcın olsun.

saol arkadaşım. inşallah benimde 6 yumurtamın hepsi döllenir bakalım hayırlısı. rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

benim yaş ileri doktorlar 38 sonrası 5-6 yumurta bulunca tüp yapıyorlar (hatta bazen daha azı ile deniyorlar). ama gençlerde bile 6 yumurta var diye daha toplayalım diyeni duymamıştım. kaliteli döllenen 1 tanesi bile yeterli

Back
X