Adetiniz zaten 4 gün gecikmiş test yaparsınız %100 çıkarArkadaşlar kaşıntı ve ağrım var di hastaneye gittim doktor alt muane etti bana dediği tam yumurtlama donemindesin ve sağ tarafta başlamış gibi birsey dedi orayı tam anlamadım heralde başlangıcı gibi birsey folik asit verdi ve ilişkiye gir gün aşırı dedi bende dedimki yani devam edersem gebelik şansımı var evet dedi o yüzden diyorum dedi, adetim 4 gün gecikti kasiklarimda agri var sizce gebelik başlangıcı olabilir mi çok kafa taktım ne zaman test yapsam acaba
Ayyyyy inşallah çok istiyorm Rabbım herkese nasip etsin , yumurtlama doneminde cikarmi kiAdetiniz zaten 4 gün gecikmiş test yaparsınız %100 çıkar
Yumurtlama döneminde derken anlamadım. Doğru anladıysam siz yumurtlama gününüzü değerlendirmişsiniz şu an da adetiniz 4 gün gecikmiş bi an önce test yapın derimAyyyyy inşallah çok istiyorm Rabbım herkese nasip etsin , yumurtlama doneminde cikarmi ki
Bende güzel haberler bekliyorum adetime 5 gün var daha olacak mıyım gecikecek mi hamilelik durumu var mı çok merak ediyorumAyyyyy inşallah çok istiyorm Rabbım herkese nasip etsin , yumurtlama doneminde cikarmi ki
İnşallah Rabbım nasip etsinBende güzel haberler bekliyorum adetime 5 gün var daha olacak mıyım gecikecek mi hamilelik durumu var mı çok merak ediyorumAllah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin güzel haberler alınca bize de haber verin
Cizgi var gibi duruyor silik şekilde zaten bu testlerde yarım saat sonrası değerlendirilmiyor bi kan testi yapın teyit edinMerhaba benımde testıme bakarmısınız yarın adet gunum varmı sızce ılk 15 dakıka da cıktı
Yapicam bugün inşallah alayım testiYumurtlama döneminde derken anlamadım. Doğru anladıysam siz yumurtlama gününüzü değerlendirmişsiniz şu an da adetiniz 4 gün gecikmiş bi an önce test yapın derim
Cok teskkur ederim bekleyen herkese alllah nasıp etsın yarın sabah yıne tekrarlarım testı varsa kan verırım ınsCizgi var gibi duruyor silik şekilde zaten bu testlerde yarım saat sonrası değerlendirilmiyor bi kan testi yapın teyit edininsalah vardır
Beyaz akintiniz geliyormu sizinde benim akıntım var birazCok teskkur ederim bekleyen herkese alllah nasıp etsın yarın sabah yıne tekrarlarım testı varsa kan verırım ıns
Çektiğiniz görselin arkasında bir test daha var erken gebelik testi onu yapmanızı öneririm o size kesin sonuç verecekMerhaba benımde testıme bakarmısınız yarın adet gunum varmı sızce ılk 15 dakıka da cıktı
Hamile misin canımEvet bır normal bır kaset test aldım yarın ılk ıdrara saklıyorum onu bosuna heba etmeyeyım dedım gun ortasında yapıp garantı olsun dedım suphe kalmaz aklımda
Hamile misin peki sonucun nedirBeyaz akintiniz geliyormu sizinde benim akıntım var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?