• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar acil bakin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tasans

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
52
11
8
24
Arkadaşlar kaşıntı ve ağrım var di hastaneye gittim doktor alt muane etti bana dediği tam yumurtlama donemindesin ve sağ tarafta başlamış gibi birsey dedi orayı tam anlamadım heralde başlangıcı gibi birsey folik asit verdi ve ilişkiye gir gün aşırı dedi bende dedimki yani devam edersem gebelik şansımı var evet dedi o yüzden diyorum dedi, adetim 4 gün gecikti kasiklarimda agri var sizce gebelik başlangıcı olabilir mi çok kafa taktım ne zaman test yapsam acaba

Arkadaşlar kaşıntı ve ağrım var di hastaneye gittim doktor alt muane etti bana dediği tam yumurtlama donemindesin ve sağ tarafta başlamış gibi birsey dedi orayı tam anlamadım heralde başlangıcı gibi birsey folik asit verdi ve ilişkiye gir gün aşırı dedi bende dedimki yani devam edersem gebelik şansımı var evet dedi o yüzden diyorum dedi, adetim 4 gün gecikti kasiklarimda agri var sizce gebelik başlangıcı olabilir mi çok kafa taktım ne zaman test yapsam acaba
Adetiniz zaten 4 gün gecikmiş test yaparsınız %100 çıkar

Ayyyyy inşallah çok istiyorm Rabbım herkese nasip etsin , yumurtlama doneminde cikarmi ki
Yumurtlama döneminde derken anlamadım. Doğru anladıysam siz yumurtlama gününüzü değerlendirmişsiniz şu an da adetiniz 4 gün gecikmiş bi an önce test yapın derim

Ayyyyy inşallah çok istiyorm Rabbım herkese nasip etsin , yumurtlama doneminde cikarmi ki
Bende güzel haberler bekliyorum adetime 5 gün var daha olacak mıyım gecikecek mi hamilelik durumu var mı çok merak ediyorum😟 Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin🤲 güzel haberler alınca bize de haber verin

Merhaba benımde testıme bakarmısınız yarın adet gunum varmı sızce ılk 15 dakıka da cıktı

Eklentiler

• DDCBBE31-452F-4504-81AF-43A4CE30978C.webp
    DDCBBE31-452F-4504-81AF-43A4CE30978C.webp
    22 KB · Görüntüleme: 64
  • 313F27D1-1A61-4E0A-967B-4BF7723FEE99.webp
    313F27D1-1A61-4E0A-967B-4BF7723FEE99.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 4DA22F61-C9E1-4878-9A93-29F3ACB3900D.webp
    4DA22F61-C9E1-4878-9A93-29F3ACB3900D.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 74
Evet akıntı ve bel agrısı var bende de ben gecen ay kurtaj oldum bos gebelık oldu kurtaj oldugum ıcınde yumurtlma gunune denk geldımı bılmıyorum bır yanım olur dıyo bır yanım olmaz

Merhaba benımde testıme bakarmısınız yarın adet gunum varmı sızce ılk 15 dakıka da cıktı
Çektiğiniz görselin arkasında bir test daha var erken gebelik testi onu yapmanızı öneririm o size kesin sonuç verecek

Evet bır normal bır kaset test aldım yarın ılk ıdrara saklıyorum onu bosuna heba etmeyeyım dedım gun ortasında yapıp garantı olsun dedım suphe kalmaz aklımda

Back
X