• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar acil , bebegimin kolu morarmis :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Arkadaşlar bebeğim 55 günlük ve omzu dün bu şekilde morarmış. Gözümün önünden ayırmıyorum düşme felan olmadı ama gece yanımda emerken uyuyakalmışım acaba benim veya esimin eli mi çarptı bilmiyorum yada biraz kilo aldı ve tutarken yanlış mı tutuyorum bilmiyorum ama bebeğim ağlamadı hiç gece falanda. Bide kundak yaptigimda ellerini çıkartmak için aşırı uğraşıyor bu nasıl geçer kızlar ya çok üzgünümw kolunu oynatıyor dokununca fln ağlamıyor birşey olmuş olabilir mi yardım lütfen çıkık felan olsa oynatirmi :KK43: :KK43: çok tecrübesizim zaten zar zor bakabiliyorum çok üzgünüm :KK43:

Eklentiler

• IMAG0173.webp
    IMAG0173.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 2.032
Büyükmüş morluk da. Bence hemen bir acile ya da aile hekiminize götürün baksınlar. Geçmiş olsun.

Sizin veya eşinizin eli çarpsa morarmaz ki..Düşme, ezilme gibi durumlar söz konusu değilse başka bir problem olabilir ciltle de alakalı. Doktora götürün hemen.. Çok geçmiş olsun.

O kadar sıkı kundak iyi bir şey değil , sıçramasını onlemek için hafif sarabilirsiniz, ayakları da serbest kalsın. Ayrıca, anne baba tarafından ezilmiş olsa ağlardı diye düşünüyorum bir de yanınızda yatırmayın çok yanlış bişey. Beşiğinde olsun aynı odada olsun kâfi. Burada kimse bir teşhis koyamaz bence siz acile gidin ya da sağlık ocağına gidin baksınlar . Geçmiş olsun

Darbeye veya ezilmeye bağlı böyle morarmış olsa ağlardı diye düşünüyorum. Vesvese yapıp endişelenmek yerine doktora götürün ne olduğu anlaşılsın.

Bu arada küçük bir not lütfen bebekle aynı alanda uyumayın. Allah korusun insan uyku haliyle ne yaptığını farkında olmuyor.

Oyle el kol carpmayla bu morarma olmaz ki. :\ bence de doktora götürün içiniz rahat etsin.

Çarpmayla böyle morarmaz. Hastaneye götüremiyorsanız da sağlık ocağına bi götürün, baksınlar.

Kundak da yapmayın mümkünse. Zaten sıcak, afakanlar basar bebeğe. Hem de artık önerilmiyor.

1- bu çarpmadan Ziyade ezilme gibi kanla alakalı da olabilir
2-bebeğinizi yatakta emzirmeyin uyuyakaldığınızda çok daha kötü sonuçlar doğabilir bu şekilde olan bebek ölümleri hiç az miktarda değil

Arkadaşlar bebeğim 55 günlük ve omzu dün bu şekilde morarmış. Gözümün önünden ayırmıyorum düşme felan olmadı ama gece yanımda emerken uyuyakalmışım acaba benim veya esimin eli mi çarptı bilmiyorum yada biraz kilo aldı ve tutarken yanlış mı tutuyorum bilmiyorum ama bebeğim ağlamadı hiç gece falanda. Bide kundak yaptigimda ellerini çıkartmak için aşırı uğraşıyor bu nasıl geçer kızlar ya çok üzgünümw kolunu oynatıyor dokununca fln ağlamıyor birşey olmuş olabilir mi yardım lütfen çıkık felan olsa oynatirmi :KK43: :KK43: çok tecrübesizim zaten zar zor bakabiliyorum çok üzgünüm :KK43:

niye buraya yazana kadar hastaneye götürmüyorsunuz?

Büyükmüş morluk da. Bence hemen bir acile ya da aile hekiminize götürün baksınlar. Geçmiş olsun.

Dontor götür canim. Nasil dayanabiliyorsun? Beklemzdim iki dakika ben

1- bu çarpmadan Ziyade ezilme gibi kanla alakalı da olabilir
2-bebeğinizi yatakta emzirmeyin uyuyakaldığınızda çok daha kötü sonuçlar doğabilir bu şekilde olan bebek ölümleri hiç az miktarda değil
Tamam arkadaşlar çok sağolun yorumlarınız için.. götüreyim en azından içim rahatlar birşey yoksa.. resimde çok büyük çıkmış gerçekten, bebeğimin teni de biraz koyu olduğu için ve ışıktan sanırım. Okadar buyuk değil daha ufak baş parmağımın yarısı kadar.

acil doktora goturun. morluklar darbelere bagli olabilecegi gibi baska seylere de bagli olabilir. arti doktora kundak yaptiginizi soyleyin. dogru olup olmadigini danisin.

Back
X