• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar acil , bebegimin kolu morarmis :(

Hangi tahlilleri yaptırdınız acaba? Bize sadece trombosit, pıhtılaşma gibi değerlere baktılar. Başka bakılması gereken ne var acaba? Ben de internetten otizmle alakalı şeyler okudum ve çok korktum. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Cok zaman gecti inaninki tam olarak nelere bakildi hatirlamiyorum.tekrar sonuc kagitlarini bulmaya calisirim.

ama sanmiyorum sizin bebeginizdede kotu birsey olacagini.internette zaten hersey icin sacma sapan seyler yaziyorlar.

hemen hemen ayni seylerden bahsediyoruz merak etmeyin otizm fln degildir.benim oglanin masallahi var zeka konusunda.

Cok zaman gecti inaninki tam olarak nelere bakildi hatirlamiyorum.tekrar sonuc kagitlarini bulmaya calisirim.

ama sanmiyorum sizin bebeginizdede kotu birsey olacagini.internette zaten hersey icin sacma sapan seyler yaziyorlar.

hemen hemen ayni seylerden bahsediyoruz merak etmeyin otizm fln degildir.benim oglanin masallahi var zeka konusunda.
Maşallah maşallah. İnsan korkuyor söz konusu evladı olunca. Evet dediler mongol lekesi diye. Sırtı bana da sonradan çıktı gibi geliyor. İyi hem geçiyormuş hem de bir sıkıntısı yokmuş çok şükür :) Sevgiler. Öpüyorum yavrularınızı ;)

Esmer değil ama poposunda var oğlumun. Büyük oğlum daha esmer onda yok leke.

Back
X