Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba çarşamba günü Beta HCG yaptırdım 516 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırmam gerektiğini söyledi doktor bugün yaptırdım 987 çıktı sizce iki güne göre nasıl bir değer lütfen bir cevap verir misiniz
Arkadaşlar merhaba çarşamba günü Beta HCG yaptırdım 516 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırmam gerektiğini söyledi doktor bugün yaptırdım 987 çıktı sizce iki güne göre nasıl bir değer lütfen bir cevap verir misiniz
İyi geceler arkadaşlar bugün kontrole gittim çok şükür kese gözüktü daha çok küçük dedi iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı inşallah hayırlı sonuçlar alırım tüm isteyen herkese Rabbim nasip etsin
Pazartesi günü gittim çok şükür Rabbime değerim iyi 2 hafta sonra kalp atışı için gelirsin dedi inşallah onu da duymak nasip olur sabırsızlıkla bekliyorum
Pazartesi günü gittim çok şükür Rabbime değerim iyi 2 hafta sonra kalp atışı için gelirsin dedi inşallah onu da duymak nasip olur sabırsızlıkla bekliyorum
7 haftalıkkken duyulur rabbım sağlıkla kucağında almayı nasip etsin korkmayın çok güzel bir minik var kalp atışı ıcınızde atıyor uzmeyın stres yapmayın