Arkadaşlar ACİL FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM. Sosyal paylaşım siteleri(facebook, instagram vb.)

Seyda06

ŞyAh
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
15
6
1
34
Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize iyi akşamlar.
Daha bu platforma yeni üye oldum ve bir bayan olarak sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Sizi sıkmamak için detaysız ve anlaşılır biçimde yazacağım.
Benim 5 yıllık bir ilişkim var, en son ayrılmıstık ve 9 ay sonra geri döndü. Ben gercekten ona asıgım, onunda asık olduğundan süphem yok. Fakat gecen gün daha önceden kullandığı kendi resimlerinin bulunmadığı fake facebook hesabını yeniden açmış. Benim bildiğimi bilmiyor tabi. Hiç birşey demedim. Çünkü ben ilişkide yapıcı olmaktan yanayım. Sizce böyle birşey yapmasına ne gibi tepkiler verebilirim. Bağırıp, tartışıp ilişkiyi yıpratmak istemiyorum.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum..

Eklentiler

• images (2).webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 212
Durumunu anlatmıs fotografla sanırım.Takıp et neden actıgını madem senın bıldıgını bılmıyor.

ilk ayrilma sebebinz neydi?
Yani aranizda bir guvensizlik var mi?
Fake hesaplardan hep iskilleniyorum ben bi insan neden fake hesap acma geregi duyarki?
Birde bitmis bir iliskiye yeniden baslamak hic eski tadi vermiyor.
Sizde oyle olmaz umarim.

O fotograf ne alaka?
Sanki birde link çıkicak haberin devamini okuyacakmisiz gibi.:) Şimdi bağırıp çağırmak istemiyorsan o zaman sakince sormayı dene, bildigini neden kullandigini.Cevaba tatmin olursan gül gibi geçinir gidersiniz. Yok ben katakulli yapıcam boyle de yapmak istemiyorum dersen is değişir plan lazım.

ilk ayrilma sebebinz neydi?
Yani aranizda bir guvensizlik var mi?
Fake hesaplardan hep iskilleniyorum ben bi insan neden fake hesap acma geregi duyarki?
Birde bitmis bir iliskiye yeniden baslamak hic eski tadi vermiyor.
Sizde oyle olmaz umarim.

Teşekkür ederim arkadaslar, ben bi tartışma çıksın istemiyorum zaten, daha önce de aileler istemediği için ayrılmıştık.

Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum böyle bir şey için ilişki bitirmeye gerek yok, hele bu kadar yıl varken..

Sende sahte bir hesap ac ve o sahte hesaba bir merhaba gonder.aklinda hic bir soru isareti kalmayacak.ama uzucu olabilir sonuc.

Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum böyle bir şey için ilişki bitirmeye gerek yok, hele bu kadar yıl varken..
Kişiden kişiye değişir kimi kabul eder kimi etmez sende bitiyor is birazda. Yani bunca boşanan insan veyahut ayrılan insan zaten kaldiramadigindan yapar çokta önemli değil yıl,ay, gün.Kimse ayrılmak için ilişkiye başlamaz. Senin ne hissettiğin önemli cevap karşısında.

İşte bende üzücü bi sonuçla karşılaşmaktan korktuğum için yapamıyorum bunu
Sizin fikrinizi asıl almak istediğim konu şu. farklı bir hesaptan yazsam konussalar ama sadece internet üzerinden, size bu bi ilişkiyi bitirmeye yeterli bir sebep mi?

Bi insan sahte hesap açıyosa her nane beklerim şahsen

Sen de sahte hesap ac ve ordan konuş.
Geçenlerde bir uye yaptıydı bunu.
Tabi sonrası hoş olmadı.

Kendini kandirmak istiyorsun. Bizde yardim edelim istiyorsun sadece
Yoo kesinlikle kendimi kandırma, yada sizden de bu konuda destek alma gibi bir durumum yok. Tabi ki bende Bu konuda konusup gerekli olanı yapacagim. Ben sadece nasıl bir yol izleyebilirim diye fikir almak istedim

Yoo kesinlikle kendimi kandırma, yada sizden de bu konuda destek alma gibi bir durumum yok. Tabi ki bende Bu konuda konusup gerekli olanı yapacagim. Ben sadece nasıl bir yol izleyebilirim diye fikir almak istedim
Tamam sende sahte hesap al
Ona istek gönder
Bak bakalım neler oluyo
Bence denemeye bile lüzum yok ama emin olmak istiyorsan yap

bu sahte hesap olayı her zaman kötü amaçlı olmayabiliyor.
benim eskisi facebook u hiç sevmezdi ama fake bir hesabı vardı.tesadüfi bir şekilde hesabını ve şifresini öğrenmiştim ve o da bildiğimi bilmiyordu.sürekli takip ettim.adam sürekli oyun oynuyordu,o zamanki aklınıza gelebilecek pek çok facebook oyununu oynuyordu deli gibi.farmville dahil.. arada da benim hesabıma falan bakıyordu.sanırım çaktırmadan beni takip ediyordu.
sonra bir gün alakasız bir şekilde facein var mı diye sormuştum.o da var ama başka adla açtım sadece oyun oynamak için demişti.ben aylar öncesinden zaten biliyordum ama adam doğruyu söylemişti.bakın sizinki de böyle birşey olabilir.bir süre takip edin,çaktırmayın.

Sizin fikrinizi asıl almak istediğim konu şu. farklı bir hesaptan yazsam konussalar ama sadece internet üzerinden, size bu bi ilişkiyi bitirmeye yeterli bir sebep mi?
Sence değil galiba?
Benim için gayet yeterli.
Fake hesap olayları falan saçma işler genelde altından bisi çıkar. Buradaki yorumları okuyup kurmak kendini yiyip bitirmek yerine ona sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…