Sanki birde link çıkicak haberin devamini okuyacakmisiz gibi.:) Şimdi bağırıp çağırmak istemiyorsan o zaman sakince sormayı dene, bildigini neden kullandigini.Cevaba tatmin olursan gül gibi geçinir gidersiniz. Yok ben katakulli yapıcam boyle de yapmak istemiyorum dersen is değişir plan lazım.O fotograf ne alaka?
ilk ayrilma sebebinz neydi?
Yani aranizda bir guvensizlik var mi?
Fake hesaplardan hep iskilleniyorum ben bi insan neden fake hesap acma geregi duyarki?
Birde bitmis bir iliskiye yeniden baslamak hic eski tadi vermiyor.
Sizde oyle olmaz umarim.
Teşekkür ederim arkadaslar, ben bi tartışma çıksın istemiyorum zaten, daha önce de aileler istemediği için ayrılmıştık.Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize iyi akşamlar.
Daha bu platforma yeni üye oldum ve bir bayan olarak sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Sizi sıkmamak için detaysız ve anlaşılır biçimde yazacağım.
Benim 5 yıllık bir ilişkim var, en son ayrılmıstık ve 9 ay sonra geri döndü. Ben gercekten ona asıgım, onunda asık olduğundan süphem yok. Fakat gecen gün daha önceden kullandığı kendi resimlerinin bulunmadığı fake facebook hesabını yeniden açmış. Benim bildiğimi bilmiyor tabi. Hiç birşey demedim. Çünkü ben ilişkide yapıcı olmaktan yanayım. Sizce böyle birşey yapmasına ne gibi tepkiler verebilirim. Bağırıp, tartışıp ilişkiyi yıpratmak istemiyorum.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum..
Kişiden kişiye değişir kimi kabul eder kimi etmez sende bitiyor is birazda. Yani bunca boşanan insan veyahut ayrılan insan zaten kaldiramadigindan yapar çokta önemli değil yıl,ay, gün.Kimse ayrılmak için ilişkiye başlamaz. Senin ne hissettiğin önemli cevap karşısında.Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum böyle bir şey için ilişki bitirmeye gerek yok, hele bu kadar yıl varken..
İşte bende üzücü bi sonuçla karşılaşmaktan korktuğum için yapamıyorum bunuSende sahte bir hesap ac ve o sahte hesaba bir merhaba gonder.aklinda hic bir soru isareti kalmayacak.ama uzucu olabilir sonuc.
Sizin fikrinizi asıl almak istediğim konu şu. farklı bir hesaptan yazsam konussalar ama sadece internet üzerinden, size bu bi ilişkiyi bitirmeye yeterli bir sebep mi?İşte bende üzücü bi sonuçla karşılaşmaktan korktuğum için yapamıyorum bunu
Yoo kesinlikle kendimi kandırma, yada sizden de bu konuda destek alma gibi bir durumum yok. Tabi ki bende Bu konuda konusup gerekli olanı yapacagim. Ben sadece nasıl bir yol izleyebilirim diye fikir almak istedimKendini kandirmak istiyorsun. Bizde yardim edelim istiyorsun sadece
Tamam sende sahte hesap alYoo kesinlikle kendimi kandırma, yada sizden de bu konuda destek alma gibi bir durumum yok. Tabi ki bende Bu konuda konusup gerekli olanı yapacagim. Ben sadece nasıl bir yol izleyebilirim diye fikir almak istedim
Sence değil galiba?Sizin fikrinizi asıl almak istediğim konu şu. farklı bir hesaptan yazsam konussalar ama sadece internet üzerinden, size bu bi ilişkiyi bitirmeye yeterli bir sebep mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?