Evet, eger altında gercekten kötü birşey yoksa bence değildir. Ama yaşayıp göreceğiz. İlk önce onunla konusacagım, devam ederse farklı bir hesap acıp gerekli olanı yapacagimSence değil galiba?
Benim için gayet yeterli.
Fake hesap olayları falan saçma işler genelde altından bisi çıkar. Buradaki yorumları okuyup kurmak kendini yiyip bitirmek yerine ona sor.
En kısa surede yap ama bunu uykularını kacirmasinEvet, eger altında gercekten kötü birşey yoksa bence değildir. Ama yaşayıp göreceğiz. İlk önce onunla konusacagım, devam ederse farklı bir hesap acıp gerekli olanı yapacagim
bana garip geldi açıkçası genelde bende yapıcı biriyimdir,ama bir insan aklı başında olgun ilişkşisi olan bir erkek neden face hesap açsınki,bu gun face hesap açan yarın evlenince neler yapar kimbilir,normal gelmedi bana,aile erkeği olmaz bence bu adamdanEvet, eger altında gercekten kötü birşey yoksa bence değildir. Ama yaşayıp göreceğiz. İlk önce onunla konusacagım, devam ederse farklı bir hesap acıp gerekli olanı yapacagim
bana garip geldi açıkçası genelde bende yapıcı biriyimdir,ama bir insan aklı başında olgun ilişkşisi olan bir erkek neden face hesap açsınki,bu gun face hesap açan yarın evlenince neler yapar kimbilir,normal gelmedi bana,aile erkeği olmaz bence bu adamdan
Yarın ilk iş konusacagım zatenEn kısa surede yap ama bunu uykularını kacirmasin
Dogru söylüyosunuz, ama ilk önce acık acık konusacagımbana garip geldi açıkçası genelde bende yapıcı biriyimdir,ama bir insan aklı başında olgun ilişkşisi olan bir erkek neden face hesap açsınki,bu gun face hesap açan yarın evlenince neler yapar kimbilir,normal gelmedi bana,aile erkeği olmaz bence bu adamdan
seni kandırmak için neler anlatıcak kimbilir,normal facesi olabilir eşiminde var,gizlice face bir hesap neden açarki bir insan garip ötesi,olgun değil ilk önce,olgun nişanlılık durumunda bir erkeğin face hesapla ne işi olurkiDogru söylüyosunuz, ama ilk önce acık acık konusacagım
Katılıyorum size, ama insanlar bazen şeytana uyup böyle şeyler yapıyorlar. Tabiki tasvip etmiyorum ama arkadasları acık ve sadece erkekler ekli, sadece bir iki tane kız gördüm, onlarada ne bir yorumu, ne de beğenisi varseni kandırmak için neler anlatıcak kimbilir,normal facesi olabilir eşiminde var,gizlice face bir hesap neden açarki bir insan garip ötesi,olgun değil ilk önce,olgun nişanlılık durumunda bir erkeğin face hesapla ne işi olurki
vardır bir düşüncesi,şeytana uyacak yaştamı siz varsınız hayatında ne bileyim gario geldi çok garipKat
Katılıyorum size, ama insanlar bazen şeytana uyup böyle şeyler yapıyorlar. Tabiki tasvip etmiyorum ama arkadasları acık ve sadece erkekler ekli, sadece bir iki tane kız gördüm, onlarada ne bir yorumu, ne de beğenisi var
Bunun gecerli bi açıklaması yok gerci ama, belki de hatasını anlamasını saglarım diye düşünüyorumvardır bir düşüncesi,şeytana uyacak yaştamı siz varsınız hayatında ne bileyim gario geldi çok garip
asıl olan ne biliyormusun sevgilinin aslı asıl kişiliği,erkekler zaten bizim kadar duygusal olmazlar,kendi öz iradesi ile yaptıkları onun kişiliğini ele verecektir,konuşmanız daha sonra tekrar etmeyeceğini göstermez maalesefBunun gecerli bi açıklaması yok gerci ama, belki de hatasını anlamasını saglarım diye düşünüyorum
Aynen öyle, tekrar da edebilir. Konusmak ne kadar çözüm olabilir bilmiyorum ama bu konuda kesin ve net konusacagım. Eger bu tür şeylere meyilliyse zaten yürümez bu ilişkiasıl olan ne biliyormusun sevgilinin aslı asıl kişiliği,erkekler zaten bizim kadar duygusal olmazlar,kendi öz iradesi ile yaptıkları onun kişiliğini ele verecektir,konuşmanız daha sonra tekrar etmeyeceğini göstermez maalesef
Çok mantıklı bir nedeni yoktur tabiki ve nedeni neymiş öğreneceğim bugünBir insan neden fake hesap açar ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?