• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi arkadaşlar acil istda güvenilir spermiogram testi yapan hastane!!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bonibon87

sabret şükret seyret...
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
157
24
38
kızlar merhaba;
biz eşimle öğretmeniz ve şuan trabzonda izin yapıyoruz. eşim özel bir hastanede sperm testi yaptırdı çıkan sonuçlar bizim açımızdan biraz kötüydü. Sperm hareketliliği yoktu ve sperm sayısı gayet normal olmasına rağmen morfoloji sıfır çıktı yani spermlerin hepsinin yapısı bozuk çıktı. doktor 3 adet vitamin verdi eşim15 gün kullandı bu vitaminleri.ama içimizde de bir kuşkumu desek bilmiyorum başka bir özel hastanede sperm testi yaptırmaya itti bizi.testin sonucunda doktor eşime hareketliliğin az (diğer teste göre daha iyi) ama bunun sebebi varikosel dedi. morfolojinde biraz bozukluğun var ama çok önemli değil dedi. zaten sperm sayısının normal olduğu bir durumda morfoloji sıfır çıkmaz dedi hepsinin yapısının bozuk olması mümkün değil dedi. birde bu doktor filmde çektirdi kesin olarak varikosel teşhisi koydu. kullandığımız ilaçlar içinde çok etkin ilaçlar değil dedi. Şimdi elimizde birbirinden çok farklı iki sperm testi oldu kafamız çok karıştı. Bir iki gün içinde istanbula gidicez üçüncü bir test yaptırmak istiyoruz. Bu konuda sonuçları güvenilir olan bir hastane arıyoruz. bize yardımcı olurmusunuz...anadolu yakasında olacağız bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz

Ben niye kimseye sesimi duyuramiyorum :(((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben niye kimseye sesimi duyuramiyorum :(((((

Andromer arif bey var fatihte 125 lira bizim istanbul lab. Ve mavilab ta baktirdik sıfır çıktı her ikisi fakat onda 8, ileri ve yerinde hareketli,21 hareketsiz sperm görüldü bu ne demek oluyor dikkatli incelememişler

Andromer arif bey var fatihte 125 lira bizim istanbul lab. Ve mavilab ta baktirdik sıfır çıktı her ikisi fakat onda 8, ileri ve yerinde hareketli,21 hareketsiz sperm görüldü bu ne demek oluyor dikkatli incelememişler

sabahtan beri araştırıyorum genelde şu istanbul lab. dan herkes memnunmuş ama şimdi sizde böyle söyleyince içime kurt düştü...yani bize iki doktor çok farklı sonuçlar söylediler tedavilerde farklı o nedenle ikilemde kaldık...:/

sabahtan beri araştırıyorum genelde şu istanbul lab. dan herkes memnunmuş ama şimdi sizde böyle söyleyince içime kurt düştü...yani bize iki doktor çok farklı sonuçlar söylediler tedavilerde farklı o nedenle ikilemde kaldık...:/

Sen bilirsin canım bir tüp bebek merkezinde sperm tahlili yaptrabilirsin sizin sperm varmış morfoloji bozukmus Allah yardımcınız olsun

Cnm bizde şu an doktor ve hastane arıyoruz avrupa yakasında genelde tüp bebek merkezlerindeki doktorları öneriyorlar daha ciddi bakılıyo diye eğer doktor tavsiyesi verirseniz çok memnun olurum allah yardımcımız olsun.............

Kesinlikle bahceci klinigini tavsiye ederim.biz 4 farkli yerde spermiogram yaptirdik.cogu yuzde tuz bas anomalisi cikti.sonradan anladik ki degerlerde kasitli bir oynama var.kimi hemen ameliyat yapalim varikosel vat dedi kiki 1 hafta icinde tup bebege baslayalim fiyati da su dedi.ama nahceci klinigindeki urolog emre bakircioglu bekleyin dedi ve cok sukur 5 aylik hamileyim

Son düzenleme:
Cnm bizde şu an doktor ve hastane arıyoruz avrupa yakasında genelde tüp bebek merkezlerindeki doktorları öneriyorlar daha ciddi bakılıyo diye eğer doktor tavsiyesi verirseniz çok memnun olurum allah yardımcımız olsun.............

Bende kararsız kaldim canim İstanbul laboratuarlarini aradim tabi kimse testlerimiz yaniltici demiyorda Kruger tekniği kullaniyorlarmis testleri mikrobiyoloji uzmani bakiyormus ataşehir imperial tup bebek merkezini aradim oradada Kruger kullaniliyor embriyolog testleri yapiyormus.
Bide varokosel cikarsa onun içinde doktor lazim olacak bize ki sonuçlar öyle gözüküyor napacaz bilmiyorum

Kesinlikle bahceci klinigini tavsiye ederim.biz 4 farkli yerde spermiogram yaptirdik.cogu yuzde tuz bas anomalisi cikti.sonradan anladik ki degerlerde kasitli bir oynama var.kimi hemen ameliyat yapalim varikosel vat dedi kiki 1 hafta icinde tup bebege baslayalim fiyati da su dedi.ama nahceci klinigindeki urolog emre bakircioglu bekleyin dedi ve cok sukur 5 aylik hamileyim

Allah saglikla sihhatle hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim acaba o kliniğin tam adini veya telefonunu alabilirmiyim sizden

Allah saglikla sihhatle hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim acaba o kliniğin tam adini veya telefonunu alabilirmiyim sizden

amin teşekkürler google a yazarsanız bulabilirsiniz bahçeçi kliniği olarak geçiyor. bende şu an numarası yok

[QUOTE zz81, post: 36456606, member: 124707"]lüm lab dan biz memnun kalmadık[/QUOTE]
Bizde istanbul laboratuarlarında yaptirdik sonucu aldik ve ben çok sasirdim çünkü çok detayli inceleme yaptiklarini söyledikleri halde elimize bir sayfa bisey tutturdular.gidip konuştuğumuzda ise bizim standartimiz bu dediler sinir olduk esimle ikimiz ne bilim kiytirik bir hastaneden bile daha detaylı sonuç aldik biz. Ticaret isin içine girince saglik güvenilirlik uçup gidiyormuş megersem... neyse elimizdeki bu 3 sonuca gore doktor biraz daha beklememizi tavsiye etti sonuclarimizi fena bulmadi paniklemeyin daha çok erken biraz psikolojik olarak rahatlayin dedi kurlere baslicam bende esimde gerisi Allah a kalmis..

[QUOTE zz81, post: 36456606, member: 124707"]lüm lab dan biz memnun kalmadık
Bizde istanbul laboratuarlarında yaptirdik sonucu aldik ve ben çok sasirdim çünkü çok detayli inceleme yaptiklarini söyledikleri halde elimize bir sayfa bisey tutturdular.gidip konuştuğumuzda ise bizim standardımız bu dediler sinir olduk esimle ikimiz ne bilim kiytirik bir hastaneden bile daha detaylı sonuç aldik biz. Ticaret isin içine girince saglik güvenilirlik uçup gidiyormuş megersem... neyse elimizdeki bu 3 sonuca gore doktor biraz daha beklememizi tavsiye etti sonuclarimizi fena bulmadi paniklemeyin daha çok erken biraz psikolojik olarak rahatlayin dedi kurlere baslicam bende esimde gerisi Allah a kalmis..[/QUOTE]

Bence siz İstanbul Laboratuvarını karalamak için bu yazıları yazıyorsunuz, yukarıda başka bir laboratuvarın reklamını yapmıştınız az önce, gayet net anlaşılıyor sahte yorumunuz.
Sperm Testi sonucu bir kere çarşaf çarşaf sayfalardan oluşan bir test değildir, bu işin duayeni Çapa Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı bile 1 sayfa rapor sunar. Birden fazla sayfa rapor dökmek sadece göz boyamaktır. Spermin kalitesi ve çocuk olup olmayacağı oranı 1 sayfalık bir rapordan rahatça anlaşılabilir. İşin standardını bilmeden laboratuvarı ticari olmakla suçlamanız ve insanları yanıltmanız büyük bir vebaldir. Kısırlık tedavisinden önce ruh ve sinir hastalıklarına tedavi olun önce.

Bizde spermiogram ve sperm kültürü testleri yapmamız gerekiyor.siz hangilerinde yaptırdınız testleri? istanbulda güvenilir hangileri var? Ben netten Ahenk laboratuvar ve istanbul laboratuvar buldum.
Lütfen yardım edin

Back
X