Arkadaslar ACIL Yardim Lutfen Hcg az artiyor

mermer87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
4
0
86
38
Arkadaslar merhaba,

22 kasimda yapilan hcg sonucum 250
26 kasimda yapilan hcg sonucum 713
30 kasimda yapilan hcg sonucum 1136

Bu degerler normalmi son cikan sonuc hcg nin mantikli artmadigini gosteriyor gibi geliyor.
Yorumlayabilecek varmi acaba ?
Acil yardim lutfen

Beklenen adet tarihi ne zamandi? Adet kac gun gectikten sonra beta baktirdin? Bir de progesterona da baktirdin mi?

Merhaba beklenen adet tarihi 15 kasimdi yani en son 15 ekimde adet olmustum
biz ilk 16 kasimda 64 degerini yakalayarak ogrendik

Arkadaslar merhaba,

22 kasimda yapilan hcg sonucum 250
26 kasimda yapilan hcg sonucum 713
30 kasimda yapilan hcg sonucum 1136

Bu degerler normalmi son cikan sonuc hcg nin mantikli artmadigini gosteriyor gibi geliyor.
Yorumlayabilecek varmi acaba ?
Acil yardim lutfen
Canım sağlıklı bi gebelik için en az yüzde 60 artış beklenir iki katı değil ben seninkini hesaplamadım da sen kendin buna göre hesapla istersen bende suan hamileyim ve adet gördüm ama benim kanamam falan kesildi lekelenmem falan da yok şükür beta güzel ilerliyor ama kese göremedik

Benim ilk degerim 1387 iydi dun 3275 e yukselmis ama bugun karindan keseyi goremedi yarin tekrar kan vercem senin bhcg kaçtı en son ve kaç haftalık hamilesin
Canım benim 4 gün önce 194 dü bugun 246 :( 5+6 canım ama adette gördüm

Ben bugün 5 haftalık hamileyim doktor bana bozulmuş gebelik olabilecegini soyledi ama bir taraftan da degerimin cok guzel yukselmis oldugunu soyledi o yuzden simdilik endiselenme dedi ama iste olmuyor. Benim kesem daha karından görunmedi. Sende kese göründü mü peki

Ben bugün 5 haftalık hamileyim doktor bana bozulmuş gebelik olabilecegini soyledi ama bir taraftan da degerimin cok guzel yukselmis oldugunu soyledi o yuzden simdilik endiselenme dedi ama iste olmuyor. Benim kesem daha karından görunmedi. Sende kese göründü mü peki
Hayır canım değerin cok düşük dedi

Back
X