Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var

angellllll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
291
-61
118
Ankara
Arkadaşlar dün sabah hafif hafif sancılarım vardı sabah tuvalete gittiğimde nişanım geldi doktora gittik nst ye aldı sancılarım çıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi sancılarım gün içinde ara ara gelmeye devam etti dün akşam gene tuvalete gittiğimde 2.kez nişan geldi bugünde ara ara kasıklarıma sancılar vuruyor ama düzenli değil ne yapmam lazım doğum başlamış olabilir mi ki ilk doğumum olduğu için çok tecrübesizim

Arkadaşlar dün sabah hafif hafif sancılarım vardı sabah tuvalete gittiğimde nişanım geldi doktora gittik nst ye aldı sancılarım çıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi sancılarım gün içinde ara ara gelmeye devam etti dün akşam gene tuvalete gittiğimde 2.kez nişan geldi bugünde ara ara kasıklarıma sancılar vuruyor ama düzenli değil ne yapmam lazım doğum başlamış olabilir mi ki ilk doğumum olduğu için çok tecrübesizim
Bu arada 40 haftalık hamilyim

Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek tecrübeli birileri
Nasıl geldi nişanın ya bende de bugun sümüksü bir şey vardı iç çamaşırımda bir de renksiz bildiğin su dökmüşsün gibi önüne çamaşırın su mu geldi dedim acaba benim de ilk doğum olacak

Benimki sümüksü hafif kanla karışık bir akıntıydı canım
Ben de kansız sadece sümüksü bir akıntı geldi... Bir de iç çamaşırımın önü komple ıp ıslaktı su dökülmüş gibi acaba suyum azar azar mı geliyor?

Back
X